Eenvoudig te bestellen en goede kwaliteit
Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig is en dat de geleverde kwaliteit naar wens is. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat in onze babykamer. De gordijnen passen perfect bij het geheel en maken de kamer pas echt af. Ook de service en levertijd ben ik zeer over te spreken. Al met al een fijne ervaring aan 123gordijnen overgehouden.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat! Ook de service en de levertijd zijn zeker belangrijk, wij vinden het dan ook goed om te weten dat je daar over te spreken bent. Wij wensen jou en de kleine uiteraard veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Voor de tweede keer besteld bij 123gordijn.nl. Wederom een velvet stof alleen nu in een andere kleur. De kwaliteit is net zo mooi als die van de vorige bestelling. Ik was niet helemaal zeker van de maten, maar ben hier super blij geholpen via de customer support van de webshop. Aanrader dus!
Wat leuk dat je al 2x bij ons hebt besteld! Fijn om te horen dat je ook deze keer weer tevreden en blij bent met de nieuwe gordijnen. Wij doen uiteraard altijd ons best onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Over het algemeen goed. Snelle levering. Het resultaat ziet er erg goed uit. Een paar toelichtingen waren misschien nuttig geweest; er waren geen instructies bijgevoegd. De montage was eigenlijk heel gemakkelijk, maar een van de snoeren zat niet goed in de geleider en raakte bij de eerste handeling meteen in de knoop. Het probleem was niet zo gemakkelijk op te lossen, maar nu werkt het weer.
Fijn om te horen dat het resultaat goed en naar wens is. Het klopt dat er geen instructies bijgeleverd worden. Fijn dat de montage gemakkelijk was. Wat vervelend dat de snoeren direct in de knoop raakten. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Vanaf het eerste contact en advies voor gratis proefstalen tot en met de bestelling ontzettend snel en vriendelijke service!
Wat fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze service! Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen.
Prima ervaring zou het zeker nog een keer doen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en producten. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Very easy to order and to make a choice. Clear information regarding the delivery time. Beautiful curtains from great quality fabric.
Great to hear that you are happy with the curtains. We wish you a lot of fun with the new curtains.
Snelle levering en goede service. Gordijnen werden binnen verwachte levertijd geleverd en zijn van mooie kwaliteit!
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Echt een aanrader en mooie stoffen!
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent!
Prijs/kwaliteit, snelheid van het maken van onze vitrage met dubbele plooi en de levering hebben wij als zeer positief ervaren,
Fijn om te horen dat jullie onze service als positief hebben ervaren. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Dit is de tweede maal dat ik hier gordijnen besteld heb. Makkelijk, betrouwbaar en perfecte maten.
Wat leuk om te horen dat je voor de tweede keer bij ons bestelt! Wat fijn dat de gordijnen voor de tweede keer een tevreden klant opleveren. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Ook nu weer gordijnen besteld bij 123gordijn.nl. En alweer helemaal tevreden. Tijdens het bestellen bleek er iets niet te kloppen met de prijs van een gordijn. Nadat ik gebeld had, is dat direct gecorrigeerd. Ook het afleveren voor de Kerst lukte. Dus hulde aan de medewerkers van 123gordijn.nl. En, niet te vergeten, we zijn ook nu weer dik tevreden met de gordijnen.
Wat leuk dat je weer bij ons hebt besteld! Het is fijn om te horen dat je weer tevreden bent met de nieuwe gordijnen. Wij proberen onze klanten uiteraard zo goed mogelijk te helpen, en zijn ook blij dat wij jou hebben kunnen helpen. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Erg handig dat je stalen toegestuurd krijgt. Gordijnen waren verder van prima kwaliteit en pasten precies.
Goed om te horen dat de stalenservice goed van pas komt. Ook fijn dat de gordijnen van goede kwaliteit zijn en dat ze passen. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen.
Met oog op een snelle levering was er er efficiënte persoonlijke telefonische assistentie bij keuze tussen beschikbare stoffen. Het ingeven van de maten was misschien nodeloos ingewikkeld (standaard aftrek van beperkte lengte), maar het resultaat was prima en snel. Dank!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het telefonische gesprek dat je hebt gehad met een van onze medewerkers. Wij doen altijd ons best om de klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Fantastisch sneller dan verwacht het gordijn binnen en je kunt ook proeflapjes bestellen
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering van het gordijn. Ook goed dat je gebruik hebt gemaakt van onze stalenservice, zo krijg je een goed beeld van de stof door hem even te voelen en te bekijken. Wij wensen jou veel plezier met het nieuwe gordijn!
Met de handige meetinstructie de gordijnen naar onze keuze binnen drie weken geleverd gekregen en …. ze passen! Alleen jammer ( foutje van mij) dat ik er niet zo’n samenbindbandje bijbesteld had.
Wat fijn om te horen dat de meetinstructie duidelijk en handig is. Ook goed om te horen dat de gordijnen passen en naar wens zijn. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
De service is goed en snel. Er wordt echt snel en naar de wens van de klant gehandeld. De stof van het gordijn is prachtig en het gordijn is zeer netjes gemaakt en afgewerkt. Wij zijn erg tevreden !
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wij doen uiteraard altijd ons best om zo snel en zo goed mogelijk de klant te kunnen helpen. De Capella is inderdaad een prachtige, luxe uitziende stof. Wij wensen jullie veel plezier met de mooie nieuwe gordijnen!
Goede site, er staat duidelijk hoe het gemeten moet worden. De gordijnen met dierenprint hangen prachtig op de kamer van mijn dochter.
Goed om te horen dat de website gebruiksvriendelijk is. Wij doen ons uiterste best om het voor de klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Wat leuk dat je hebt gekozen voor een dierenprint. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe gordijnen!
zoals verwacht geen klachten. Prima service
Goed om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Voldoet aan verwachting, de verwachting die ik had door de gratis eerder geleverde stalen. Mooie gordijnen geworden. Super blij mee. Netjes verpakt en precies 3 weken later geleverd. Alleen jammer dat er geen schroefjes bij zaten.
Fijn om te horen dat de gordijnen aan de verwachtingen voldoen. Ook goed dat je van te voren gebruik hebt gemaakt van onze proefstalen service, dit raden wij klanten ook altijd aan om te doen. Door middel van de proefstalen kun je alvast een goede indruk krijgen van de stoffen. Schroefjes zitten inderdaad niet bij de levering in. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Gemakkelijk kiezen op de toegankelijke website. De gordijnen zijn perfect op maat en heel goed afgewerkt. Topsite!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij doen ons uiterste best om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Na onze eigen fout met verkeerd meten maakt 123gordijn onze gordijnen kosteloos op de goede maat! Top!!
Wij staan er altijd voor open om zo goed mogelijk mee te kunnen denken aan een gepaste oplossing. Wij zijn dan ook blij dat we jullie hebben kunnen helpen, en dat jullie nu lekker kunnen genieten van de prachtige gordijnen!
Heel erg positief - over de dienstverlening en de kwaliteit van de geleverde gordijnen.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de dienstverlening en de kwaliteit. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
De gordijnen in zeer goede staat ontvangen. Wij zijn er heel blij mee. Mooi afgewerkt. Vriendelijke en uitstekende klantenservice.
Fijn om te horen dat de gordijnen in goede staat zijn ontvangen, en dat je tevreden bent. Ook fijn om te horen dat je te spreken bent over onze klantenservice. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Top service, snelle levering. Kortom een zeer tevreden klant!
2 Blokmakerstraat
Assen 9403 VD