Producten van goede kwaliteit. De meetinstructie is heel duidelijk. Artikelen zijn snel geleverd.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de kwaliteit daarvan. Ook goed om te horen dat de meetinstructie duidelijk is. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Toppppp Staaltjes snel en prachtig opgestuurd Bestelling ging soepel Eerste levering ook Daarom veel vertrouwen in tweede deel Alle communicatie perfect in orde, vooral de reactie op de bestelling was erg leuk
Wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw prachtige bestelling. Wij wensen jou veel plezier de nieuwe gordijnen!
Heb 3 weken geleden vanuit n eerder gestuurd staaltje online gordijnen besteld. Was aangenaam verrast over de hoge afwerking. Vond de stof prachtig en stevig van kwaliteit. De kleur uniek en origineel (jade). Echt een eyecatcher! Uitstekende prijs/kwaliteit. Blij!
Goed om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze proefstalen service. En ook zeker fijn om te horen dat je tevreden en blij bent met de nieuwe gordijnen. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Eerst netjes meer proefstaaltjes gekregen dan gevraagd maar wel in kleuren die ik gevraagd had. Daarna bestelling geplaatst. Eerder ook al gebruik gemaakt van 123gordijn maar deze keer nog snellere levering en netjes op maat. Makkelijke meetinstructie ook.
Goed dat je gebruik hebt gemaakt van onze proefstaal service. Het is vaak van een foto lastig af te leiden hoe de stof precies is, en wij denken graag met je mee door meerdere stoffen erbij te voegen :) Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Voor mijn bestelling, heb ik meerdere malen contact gehad via Whatsapp, met vragen. Deze werden snel en goed beantwoord. Daarna bestelling geplaatst welke binnen twee weken werd geleverd. Naar tevredenheid.
Fijn om te horen dat je een goede ervaring met onze klantenservice hebt, dit vinden wij ook zeer belangrijk. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Snelle levering en mooie kwaliteit. Helemaal tevreden
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Ik zocht naar een mooie vitrage, het was fijn dat ik een sample kon bestellen. Daardoor kon ik de stof voelen en zien en is het resultaat precies wat ik voor ogen had! Vragen werden snel en prettig beantwoord.
Fijn om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze proefstaal service. Wij raden dit ook altijd aan om te doen, omdat op foto's het soms niet helemaal goed te zien is om wat voor soort stof het gaat. fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Laat ik voorop stellen dat de gordijnen die 123 gordijn levert mooi en goed zijn. Precies wat we hadden verwacht na het ontvangen van de staaltjes. Echter waar ze echt in uitblinken is de klantenservice. Een van onze gordijn sets was vertraagd ivm afgekeurde kwaliteit vanuit de fabrikant. Hier werd zeer proactief over gecommuniceerd en dit blijkt ook van een goede kwaliteitswaarborg. Toen wij de gordijnen hadden ontvangen bleken ze 2 cm te kort. Via whatsapp gelijk een foto gestuurd en direct een retour formulier gekregen. Binnen een week hadden we de gordijnen weer terug op te juiste maat. Toen bleek er een klein haakje te missen wat na een whatsapp gelijk op de post ging. Echt top!! Volgende gordijnen komen sowieso ook van 123gordijn. Wat een fijne zaak
Wat fijn om te horen dat je blij en tevreden bent met de nieuwe gordijnen. Wij doen altijd ons best om zo goed mogelijk te communiceren met de klant over eventuele latere levering of andere uitzonderingen. Ook denken wij inderdaad graag mee over oplossingen als er iets niet naar verwachting is. Wij zijn blij dat wij jou zo goed hebben kunnen helpen. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Vanaf het eerste contact tot de levering verliep alles soepel en vriendelijk. Daarnaast zijn de ontvangen vouwgordijnen perfect: qua stof, afwerking en gemak van ophangen.
Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over onze service en kwaliteit! Ook willen wij jou bedanken voor het leuke mailtje dat je ons hebt gestuurd. Dit waarderen wij ten zeerste en zijn blij dat wij jou zo goed hebben kunnen helpen. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
De klantendienst heeft me altijd snel en goed geholpen. Bij het leveren kreeg ik een mail dat ik de komende dagen nog een mail zou krijgen over exacte datum van levering maar blijkbaar zijn ze die dag zelf langs geweest en zijn er daar wat communicatieproblemen geweest maar uiteindelijk vrij snel opgelost!
Fijn om te horen dat je te spreken bent over onze klantenservice. Wij doen uiteraard altijd ons best om klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Met de levering was er helaas inderdaad even een miscommunicatie. Maar wij zijn blij dat we dit snel en goed op hebben kunnen lossen. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Had wat twijfels over bestellen op internet. Na aanvraag van een aantal proefkleuren bestelling geplaatst voor gordijnen. Snel geleverd en supernetjes gemaakt. Een aanrader!
Fijn om te horen dat je alsnog online hebt besteld, ondanks dat je er twijfels over had. Goed om te horen dat je proefstalen hebt besteld, dit kan vaak helpen bij het maken van de keuze. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Duidelijke site met goeie aanwijzingen. De gordijnen zijn mooi. Enige jammere is dat de levering vrij veel langer geduurd heeft dan initieel aangekondigd. Ik apprecieer wel de heldere communicatie hieromtrent.
Fijn om te horen dat je onze site duidelijk en gebruiksvriendelijk vindt, en dat je de gordijnen mooi vind. Wat betreft de levering van de gordijnen, helaas kan dit wel eens wat langer duren dan verwacht. Dit is voor ons ook onmacht wegens de levertijden die er op de stoffen zit. Wel doen wij uiteraard ons best om de klant daarvan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.
Voor mijn huurwoning zijn de gordijnen prima, mooie kleur. De stof is iets anders dan gedacht, een beetje synthetisch. Maar prijs kwaliteit is erg goed.
Fijn om te horen dat de gordijnen goed zijn. Omdat de stoffen soms lastig op foto te krijgen zijn, raden wij ook altijd aan om van te voren proefstalen te bestellen. Zo kun je de stof zelf goed bekijken en aanvoelen, voordat je de gordijnen besteld. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs/kwaliteit verhouding.
Mooie website en een makkelijke webshop. Via mail contact gehad en had snel een reactie. Gordijn ziet er netjes uit. Ik heb wel het gewichtje gebruikt van mijn oude rolgordijn voor aan de ketting.
Wat leuk dat je zo te spreken bent over onze website! Wij hebben de website natuurlijk zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Fijn dat je tevreden bent over het rolgordijn. Wij wensen jou dan ook veel plezier met het nieuwe rolgordijn!
Mooie gordijnen van goede kwaliteit en reageren ook snel op vragen. Prima service.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het geleverde product, en de kwaliteit daarvan. Uiteraard willen wij onze klanten zo goed en spoedig mogelijk te woord staan, en reageren wij dus inderdaad snel op vragen.
Het rolgordijn is precies wat we verwacht hadden. De kwaliteit is goed en het past mooi. Precies zoals wij dr maten hebben door gegeven.
Fijn om te horen dat het rolgordijn voldoet aan jullie verwachting. Wij wensen jullie veel plezier met het nieuwe rolgordijn!
Het gordijn is snel geleverd met een mooie afwerking. Zeer tevreden
Goed om te horen dat je tevreden bent over het eerste gordijn. Wij hopen uiteraard de rest ook zo snel mogelijk te kunnen leveren!
Goede kwaliteit, snelle levering en hele goede klantenservice
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en kwaliteit!
De producten zijn van goede kwaliteit, snel geleverd en de klantenservice is erg vriendelijk. Ik raad wel ten zeerste aan om de samples te bestellen want de foto's / informatie op de website is soms erg summier waardoor het product anders uit kan vallen dan gewenst.
Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten en kwaliteit ervan. Wij raden ook altijd aan om proefstalen te bestellen, omdat het inderdaad op foto's niet altijd hetzelfde lijkt.
Ik ben erg tevreden over het contact met 123gordijn.nl Vragen werden snel beantwoord, stofstaaltjes én uiteindelijk de inbetweens snel geleverd. Mooie kwaliteit van de stof en afwerking, ze hangen nóg niet maar nu al heel blij mee. Dank!
Fijn om te horen dat je het contact met ons goed hebt ervaren. Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Wat een fantastische website! ik zocht iets met goud in gordijnen en vroeg eerst 2 staaltjes aan. Deze ontving ik vrij vlot in mijn brievenbus met een mooie lieve envelop. Daarin zaten zelfs een heel pakketje aan staaltjes. Zo leuk ! na alles goed te hebben opgemeten toch uit eindelijk de metallic-golden delicious besteld. de prijs was echt super en niks overdreven duur. Wel heel spannend om zo iets te bestellen zonder echt het te gezien te hebben en gevoeld. (Vrouwen ding)toen begon de twijfel of ik de juiste maten wel had doorgegeven. Na een help paniek appje van mij naar 123gordijnen. Werd ik gelijk gerust gesteld dat ik mij geen zorgen hoefde te maken gordijnen kwamen binnen de afgesproken levering. Wat zijn ze prachtig ik raad iedereen aan en dan ook echt iedereen aan om eens een kijkje te nemen en de gok te wagen om Gordijnen te gaan bestellen. Heel veel liefs Carmen
Beste Carmen, Goed om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze stalenservice, en dat het je heeft kunnen helpen bij het maken van je keuze. Inderdaad voor vragen kun je ons altijd appen of mailen, waarna wij jou zo goed mogelijk zullen helpen. Super fijn om te horen dat je zo te spreken over ons bent. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Het was even wachten... maar dan heb je ook echt prachtige gordijnen hangen!
Wij zijn blij dat je tevreden bent met de geleverde gordijnen na het lange wachten. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Dit is nu de 4de keer dat we bij jullie gordijnen bestellen en het is weer precies zoals verwacht, dik in orde. Super bedankt!
Wat leuk dat je meerdere malen bij ons hebt besteld! We zijn blij dat je tevreden bent over de service en de geleverde producten. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Snelle levering. Hopen dat de gordijnen mooi en passend staan.
Fijn dat je tevreden bent over de levering. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Ziet er goed uit en mooie kwaliteit
Goed om te horen dat je tevreden bent! Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
2 Blokmakerstraat
Assen 9403 VD