Meerder staaltjes van vitrages opgevraagd, en daaruit onze keuze gemaakt. Na bestellen, binnen 2 weken thuis bezorgd. Vitrage netjes gemaakt, Wega metallic Gold. Heel tevreden met de service van 123gordijn!
Altijd handig die staaltjes, fijn dat je een keuze hebt kunnen maken en dat je tevreden bent!
Mooie kwaliteit gordijnen en een prima prijs. Heel netjes op de hoogte gehouden dat onze kleur stof niet voorradig was en het dus wat langer duurde, dat was voor ons geen probleem. Zeker een aanrader daarom ook 5 sterren, top!
Fijn dat de communicatie goed verliep, geniet van de mooie gordijnen👍🏻
Besteld en we werden goed op de hoogte gehouden.
Geniet van de gordijnen!
Prima service, mooie gordijnen
Enjoy😊
We hebben er even op moeten wachten i.v.m. vertraging rondom het leveren van de stof. Hierover zijn we goed op de hoogte gehouden. En het wachten was meer dan de moeite waard. De gordijnen zijn mooi genaaid en de stof is van goede kwaliteit. Kortom prachtige gordijnen voor de slaapkamer van onze dochter!
Goed om te horen dat de gordijnen het wachten waard zijn, fijn dat je tevreden bent over de gordijnen!
Eerst had ik een paar staaltjes besteld, die waren er snel. Nadat de kleur was uitgezocht, de bestelling gedaan. Werkte ook heel makkelijk en duidelijk. Kleine 2 weken later is het vouwgordijn geleverd. Prachtig gemaakt, ik kan niet anders zeggen. In 1 woord dus: perfect!
Fijn om te horen dat het bestelproces gemakkelijk verliep en dat je tevreden bent met het vouwgordijn😊
Geweldige service en super mooie stoffen
Een tevreden klant is altijd fijn!😊
Ik vond het best spannend om gordijnen via internet te kopen. Omdat ik een stof met een patroon had uitgezocht, had ik toch maar even gebeld. Ik kreeg een super vriendelijk mevrouw aan de lijn. Die heeft me alles nog een keertje uitgelegd. De gordijnen zijn keurig netjes afgewerkt, passen prima en zijn erg mooi. Plus: ze waren volgens mij binnen een 10 dagen binnen. Kortom: Perfect!
Wij vinden het belangrijk onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan. Goed om te horen dat je tevreden bent, geniet van de gordijnen!
Mooie glanzende gordijnen. Goed op maat geleverd en voldoen aan mijn verwachtingen
Goed om te horen, enjoy👍🏻
Rolgordijnen werden snel geleverd en mooie kwaliteit. Een foutje van mijn kant kon nog snel worden gecorrigeerd.
Fijn dat de levertijd niet zo lang is, geniet van de mooie rolgordijnen!
duidelijke site zonder al teveel poespas waardoor bestellen erg makkelijk was! Mijn gordijnen zijn echt super mooi! Er stond 2-3 weken bij vermeld en dat klopte ook precies.
Heel fijn om te horen dat de website duidelijk en overzichtelijk is waardoor het bestelproces makkelijk verloopt. Ook goed om te horen dat je de gordijnen mooi vind!
De levertijd was iets langer dan verwacht. Dit is wel heel netjes gecommuniceerd.
Vervelend dat de levertijd wat langer is dan verwacht. Wel goed om te weten dat je hiervan op de hoogte was.
Het bedrijf reageer snel. Ik kreeg kosteloos verschillende samples opgestuurd. Na bestellen werd er een gemiddelde wachttijd aangegeven en ik heb mijn bestelling ruim daarvoor ontvangen. Erg fijn, we hebben nu een tweede bestelling geplaatst omdat we zo enorm tevreden zijn.
Fijn om te horen dat je goede ervaringen met ons hebt, heel fijn dat je hebt besloten hier nog eens te bestellen!
Prachtig gordijn, levering binnen de gestelde tijd, en goede online communicatie. Precies zoals je het van een betrouwbare leverancier verwacht. Ga zo door!
Heel fijn, geniet van je gordijn!
Wij zijn super blij met deze gordijnen. De kwaliteit is erg goed, stevig en dikke stof, precies de kleur die wij wilden! Levering ging ook keurig optijd.
Fijn om te horen dat klanten tevreden zijn, geniet er van👍🏻
Wij hebben bijna al onze gordijnen vervangen en laten ze altijd leveren door 123gordijn.nl Binnen de gestelde tijd geleverd, ophangen en klaar. Daar kan je zelf niet tegenop.
Heel fijn, zo'n trouwe klant!
Ik heb mijn bestelde gordijnen zojuist opgehangen en ik ben er erg blij mee. Mooi, zwaar materiaal en volledig verduisterend. Verder was ik ook blij met de stofstalen die ik gratis kon bestellen, alles was heel persoonlijk verpakt. Zeker aan te raden!
Fijn dat je naar aanleiding van de stofstalen een keuze hebt kunnen maken, en dat je ook tevreden bent met de geleverde gordijnen.
Mijn ervaring met 123gordijn.nl is prima. Prettig om eerst stalen te kunnen bestellen. Bij twijfel heb ik een paar keer gemaild waarop ik snel antwoord en service kreeg. De gordijnen hangen nu mooi!
Goed dat je gebruik hebt gemaakt van onze service, fijn te horen dat je een goede ervaring met ons hebt!
Omdat de achterzijde die ik had besteld niet in de juiste kleur geleverd kon worden is er snel contact met mij gezocht en er volgde kosteloos een goede oplossing. Het gordijn was snel geleverd en in de juiste maat. De omschrijving van het product op de site was kloppend met wat geleverd is.
Het is altijd goed dat we samen in overleg met de klant tot een juiste oplossing komen. Fijn dat je tevreden bent.
De site wijst de weg, meetinstructies zijn duidelijk en de kwaliteit is echt prima. Netjes afgewerkt, gordijnhaakjes inclusief, mooi en kwalitatieve stoffen. De levering was vrij snel, aantal weken. Prijs/kwaliteit goed. Prima ervaring. Dank!
Blij dat we je hebben kunnen helpen met hetgeen waar je naar zocht!
Voor vragen zijn ze bereikbaar. En voor een online verkoop geschikt. Proefstaal was goed en goed geholpen met vragen over voering.
Wij staan inderdaad altijd open voor eventuele vragen. Fijn dat we je hebben kunnen helpen!
Eerst een proefje ontvangen en daarna keurig gemaakte gordijnen ontvangen binnen de afgesproken termijn. Ik had een gordijn voor de voordeur besteld, als je die liever wat strakker tegen het plafond aan, zou ik een centimeter langerer bestellen.
Heel tevreden met mijn bestelde gordijnen.
Prima ervaring. Prachtige gordijnen en snel in huis
Voor de 2e keer een bestelling geplaatst echt wederom prima zowel produkt als levering
2 Blokmakerstraat
Assen 9403 VD