Pluspunten

mooie gordijnen! Duidelijke instructies zodat de bestelling vlot verloopt. Snelle service en levering.

• Communicatie

Pluspunten

Online de bestelling en naderhand telefonisch een kleine correctie doorgegeven. Alles is perfect afgehandeld en op tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tweede keer besteld bij deze winkel. Dit keer vertraging met levering door tekort aan stof. Nette mails en zelfs traktatie voor het wachten.

Op het moment dat de uiterste leverdatum voorbij was kreeg ik bericht over de vertraging. Waarschijnlijk wisten jullie het al eerder. Het was fijner geweest voor de planning als ik het ook wat eerder had gehoord.

• Communicatie

Pluspunten

Top ervaring met 123gordijnen.nl. Ik kwam er maar niet uit welke stof ik wilde, dus heb meermaals stalen besteld, en daar werd geen moment moeilijk over gedaan. Er werd meegedacht over mijn wensen, en mijn vragen werden snel en goed beantwoord. De gordijnen zijn uiteindelijk prachtig geworden. Mooie, soepele stof, mooi gemaakt en perfect op maat. En dat alles voor een heel betaalbare prijs.

• Communicatie

Pluspunten

De beantwoording van vragen via de mail gaat heel snel. De variatie in stoffen voor de raambekleding is groot. De gordijnen die wij besteld hebben, zijn prachtig geworden.

• Communicatie

Pluspunten

Vak mensen snelle levering

Pluspunten

Snel producten geleverd zoals besteld. Hetzelfde geldt voor de stalen. Prachtige stof.

Misschien mogelijk om niet alleen extra stof bij te bestellen, maar ook om deze stof te bewerken (zoals een banaan om de gordijnen bij elkaar te houden).

Pluspunten

Makkelijk, snel, duidelijk

Meer fotos van stoffen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering. We hadden witte gordijnen besteld, helaas zijn ze verre van wit. Dus als tip..... altijd een staaltje bestellen!

Duidelijkere beschrijving van de kleur geven.

• Communicatie

Pluspunten

Superfijne mensen bij het callcenter, snelle service en top dat je staaltjes krijgt vantevoren.

De lichtdichte stof was eigenlijk niet nodig geweest. Ik had hier expliciet navraag naar gedaan. Ook is de witte stof van de voering niet heel mooi om te zien aan de buitenkant. Misschien kan daar nog iets op gevonden worden.

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk, oplossingsgericht bij vragen. Goed bereikbaar per e-mail en telefonisch.

Geen gemerkt.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Ik zou de volgende keer zeker weer bij 123gordijn.nl bestellen.

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over alles. Snelle levering en de gordijnen zien er erg goed uit,ben er erg blij mee !

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gordijnen zijn van mooie kwaliteit

levertijd lijkt aan de lange kant of de communicatie daarover kan verbeterd worden

• Communicatie

Pluspunten

*Duidelijke site *Vriendelijke hulp aan de telefoon *Snelle levering *Goede kwaliteit van de producten

Eigenlijk geen, alles is goed verlopen. Als ik dan toch 1 puntje moet noemen, is het enige dat we niet meer dezelfde inbetweens konden bestellen, omdat de Draco Champagne uit het assortiment was. Maar voor de rest net zo goed als de vorige keer.

• Communicatie

Pluspunten

Goede service, snelle levering, mooi product.

Heb ik niet

• Communicatie

Pluspunten

Stalen snel toegestuurd gekregen, stof besteld en deze werd ook erg snel geleverd. Mooie kwaliteit voor scherpe prijs

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle levering. Erg mooie gordijnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Prima kwaliteit/prijs verhouding Duidelijke foto’s van de stoffen

Pluspunten

Goed geholpen via de telefoon toen twijfel was over een bepaalde kleur rood. Direct weer een staaltje gestuurd. Heel vriendelijk.

Wat aan de dure kant, maar wel goede kwaliteit/afwerking

• Communicatie

Pluspunten

Goede begeleiding bij het opmeten. Ik heb een oud en daardoor beetje scheef huis en ik kreeg duidelijke meetinstructies voor de gordijnen. Binnen een week had ik de gordijnen. Goede maat, goede kleur. Niets dan positief over 123Gordijn!

• Communicatie

Pluspunten

Eerst 3 staaltjes besteld en die alleen binnen 2 dagen binnen (gratis). Aangezien het de eerste keer was dat we via internet gordijnen bestelden, eerst vragen gesteld via het mailadres. Vragen werden snel en correct beantwoord. De gordijnen zijn van prima kwaliteit en we zijn er echt blij mee. Levering was binnen een week.

De chat was niet beschikbaar

De lengte van de gordijnen klopte niet. Ik kon zelf de roede aanpassen waardoor het geen probleem was. Ik weet niet of ik het verkeerd begrepen heb bij de meetinstructies, of dat er een fout gemaakt is. Verder wel hele mooie gordijnen, mooie stof en mooie kleur. Fijn dat ik eerst staaltjes toegestuurd kreeg. Het bedrijf waarmee ze de gordijnen bezorgen was wel erg onhandig. Ze kwamen pas een paar dagen later weer en ik kon geen tijd aangeven.

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD