Mooie gordijnen met thermische voering. Binnen 2-3 weken geleverd.
Heel fijn om te horen dat de gordijnen thermisch gevoerd binnen 2-3 weken geleverd zijn. Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Vlak voor kerst heb ik vouwgordijnen besteld. Ik ben keurig behandeld en alle afspraken zijn waargemaakt. Stukje stof opgestuurd, mijn wensen zijn goed behandeld, die in sommige gevallen niet helemaal standaard waren en de gordijnen zijn op tijd geleverd en zien er prachtig uit. Een echte aanrader dus.
Super fijn om te horen dat je zo te spreken bent over ons! Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
6 jaar geleden kocht ik nieuwe gordijnen voor onze nieuwe woning. Toen was het keurig geregeld. Toen ik dit jaar weer nieuwe gordijnen moest hebben voor een verandering van kinderkamer ging ik gelijk naar dit bedrijf terug. De stof die mijn zoontje had uitgekozen bleek eigenlijk niet meer genoeg op voorraad te zijn. Na direct contact met ze hebben ze voor hem stof besteld zodat hij toch zijn gordijnen kon krijgen die hij zo graag wou. Dus heel blij kind, ontzettend tevreden klant en voor de volgende gordijnen zien jullie ons weer. Bedankt!!!
Super leuk om te horen dat je weer bij ons terecht bent gekomen! Indien de gekozen stof uitlopend is en wij net niet voldoende voorraad hebben kijken wij inderdaad altijd naar mogelijkheden. Soms lukt het wel en soms niet. Heel fijn dat we jouw zoontje nog zo blij hebben kunnen maken! Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Helemaal blij met onze thermische gordijnen en rolgordijn. Eerst samples aangevraagd en daarna besteld. Je weet zo precies wat je koopt en hoe de kleur zal zijn. We zijn er heel erg blij mee.
Super om te horen dat je er zo blij mee bent. Veel plezier met de nieuwe thermische gordijnen + rolgordijn!
Stofstalen zoals geselecteerd op webshop gratis en vlot thuisbezorgd gekregen. De interface voor de bestelling is redelijk duidelijk, hoewel het voor een leek die maar af en toe met gordijnen te maken heeft toch opletten geblazen is. De bestelling werd binnen de beloofde termijn bezorgd en de gordijn hangt sinds vandaag aan de rail.
Fijn om te horen dat je de proefstalen snel in huis had. Wij proberen onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden, wij hopen dan ook dat dit het geval is. Als er vragen zijn kan er altijd contact met ons worden opgenomen! Fijn om te horen dat de gordijnen inmiddels hangen, geniet ervan!
Mooi product, snel gemaakt en geleverd! Waarom er een halve punt mist is omdat er geen handleiding bijgevoegd was en daarmee onduidelijk was of alle onderdelen compleet waren. Daarnaast jammer dat er geen schroeven bijgevoegd zijn, deze moeten we zelf nog aanschaffen!
Super fijn om te horen dat het een mooi product is. Er wordt inderdaad niet standaard een montagehandleiding bijgevoegd. Deze kun je wel via de mail of de WhatsApp bij ons opvragen. Er worden inderdaad ook niet standaard schroeven bijgeleverd, dat klopt. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen want ze leveren een heel goed product!
Wat super dat je zo enthousiast over onze op maat gemaakte producten bent! Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Goede service en snelle levering. De stof is mooi en het gordijn is netjes afgewerkt.
Fijn om te horen dat de gordijnen naar wens zijn, en de levering snel was. Geniet van de nieuwe gordijnen!
Prettig contact. Na de juiste maten op te hebben gegeven is er een soort mooi product geleverd! Ik ben super blij
Fijn om te horen dat je het contact met ons prettig ervaart, dat is natuurlijk ook de bedoeling. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met de mooie nieuwe gordijnen!
Ik kan het product niet beoordelen, ik krijg al 2 dagen bericht dat het geleverd wordt en om 17h melding vertraagd. Dus woensdag mail dat het geleverd wordt en maandag wordt het weer geprobeerd#zeer geërgerd
Helaas staat de levering van de gordijnen buiten onze macht. Wij hebben 2x contact met de transporteur gehad hierover, helaas zijn wij ook afhankelijk van de transporteur. Vanochtend weer contact met ze gehad waarbij is aangegeven dat de gordijnen deze ochtend bij jou geleverd zijn.
Ontzettend blij met de prachtige gordijnen! De kleur komt ontzettend mooi tot zijn recht. Fantastisch goede service bij 123gordijn!
Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de nieuwe gordijnen. Heel fijn dat de kleur goed tot zijn recht komt. Wij willen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen!
Goede kwaliteit velours gordijnen en mooi gemaakt. Ik heb gekozen voor een zonwerende laag. Hierdoor zijn de gordijnen echter erg zwaar geworden. Houdt daar rekening mee.
Goed om te horen dat de velours gordijnen van goede kwaliteit, en mooi gemaakt zijn. De lichtdichte voering, welke tevens ook zonwerend is, maakt het gordijn uiteraard wat zwaarder door de extra laag stof. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen.
Mooie kwaliteit velours gordijnen. Exact de juiste afmetingen door de duidelijke instructies op de site hoe te meten. Doordat ik ook nog heb gekozen voor zonwerende voering zijn de gordijnen wel zwaar om open en dicht te schuiven.
Mooi product geleverd, de website is zeer toegangkelijk en klantvriendelijk
Bij vragen krijg je snel en vriendelijk antwoord, snelle service qua levering ook en de kwaliteit is ook top! Hebben hier al vaak besteld en zijn altijd super tevreden. Ook als er een probleem is lossen ze het snel en heel goed en eerlijk op!
Heel prettig om meteen een staaltje te krijgen van de stof. We moesten wel een beetje lang wachten op de gordijnen maar hadden zo wel de goede kleur al in huis om te combineren.
Zo fijn dat je van te voren staaltjes kunt aanvragen zodat je zeker weet hoe ze er uit zien en de juiste keuze kunt maken. Ze passen precies en zijn mooi gemaakt. Ik ben heel tevreden.