Positief, alles verliep makkelijk en snel
Goed om te horen dat je ons een fijne webshop vindt! Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Goede service snelle levering
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het geleverde product. Wij wensen jou dan ook veel plezier met het nieuwe gordijn!
Je krijgt heel snel staaltjes tiegestuurd b but zodat je kunt kiezen. Het product is naar alle tevredenheid gemaakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Een aanrader zou zijn om de proef staaltjes iets groter te maken.
Fijn om te horen dat je te spreken bent over onze stalen service! Ook goed om te horen dat het product naar alle tevredenheid gemaakt is. Wij wensen jou dan ook veel plezier met het nieuwe gordijn! Bedankt voor de feedback over de proefstalen, wij zullen er eens naar kijken.
In het begin wat strubbelingen doordat ik in Nederland woon en een Belgische bank heb als Belgische. Daardoor duurde de betaling een dag langer waardoor mijn bestelling werd ingetrokken. Na contact met bank en over en weer mailen met 123 gordijn dat ze een beetje geduld moesten hebben, de volgende dag een mail ontvangen dat de overschrijving als nog gelukt is en de bestelling door ging. Correcte levering en heel mooie warme isolerende gordijnen voor deze winter.
De betalingen tussen België en Nederland kunnen inderdaad wat langer duren dan gewoonlijk. Fijn dat we daar goed contact over hebben gehad, en dat het uiteindelijk goed is gekomen. Wij wensen jou veel plezier met het nieuwe isolerende gordijn!
Ik heb nu voor de tweede keer gordijnen besteld (van dezelfde kleur en kwaliteit). Dat heb ik gedaan omdat de vorige zo prachtig waren. Ze waren perfect gemaakt en ook nog eens supersnel in huis. Het is dat ik niet meer ramen heb, anders kocht ik nog véél meer gordijnen bij 123gordijn.
Super leuk dat je al voor de 2e keer bij ons hebt besteld! En wat tof om te horen dat je zo te spreken bet over ons en onze gordijnen! Echt super leuk. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Gordijnen zijn ontzettend mooi geworden. Kleur is precies zoals ik had verwacht en zichtbaar was op de site. Zeer snelle levering.
Fijn om te horen dat de gordijnen mooi zijn geworden. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Hele mooie kleur gordijnen die ik nergens anders kon krijgen. Jammer dat er een witte voering in zat, zwart had beter gepast. Verder uitstekende kwaliteit en prima levering.
Fijn om te horen dat je bij ons wel de kleur hebt kunnen vinden! Onze lichtdichte voering is een standaard Off- White voering die wij gebruiken. Wel kun je kiezen voor bijpassende kleur voering, deze is dan alleen niet lichtdicht. Verder goed om te horen dat je te spreken bent over de kwaliteit en de levering. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Gordijnen waren goed op maat snelle service en prachtige stof.
Goed om te horen dat de gordijnen goed op maat zijn gemaakt en dat je de stof prachtig vind. Wij willen jou dan ook heel veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen!
Fijn om te horen dat je het prettig zaken vindt doen met ons! De ervaring van de klant is zeer belangrijk voor ons. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Bij mijn super gave en erg mooi genaaide wavegordijn zat een koord dat niet paste op onze rail. Nadat ik via de app eea had uitgelegd werd nog diezelfde dag een ander, wel passend, wavekoord opgestuurd. Nu hangen ze te shinen en ben ik erg blij
Het is altijd goed om ons even te mailen wanneer iets niet helemaal juist is of als er vragen zijn. Wij doen dan ook altijd ons best het probleem zo snel mogelijk op te lossen, en dus het juiste koord diezelfde dag nog te verzenden. Wij hebben uiteindelijk ook nog eens super mooie foto's van jou mogen ontvangen van het prachtige Wega Metallic Gold wavegordijn. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met het nieuwe wavegordijn!
Het bestellen van gordijnen gaat perfect via 123gordijn. Ik had een inbetween gordijn besteld. Zelf opgemeten. Hij past perfect en is netjes genaaid.
Goed om te horen dat het bestelproces perfect verloopt! Goed om te horen dat het gordijn perfect past en netjes is genaaid. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
op tijd geleverd, foto matchte goed met ontvangen gordijn; afmetingen perfect
Fijn om te horen dat de gordijnen op tijd geleverd zijn en dat het gordijn naar wens is. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Het heeft wat langer geduurd dan gedacht, maar het was het wachten meer dan waard!
Helaas heeft het inderdaad wat langer geduurd dan wij hadden gehoopt. Wel is het fijn om te horen dat het wachten het meer dan waard was! Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met de prachtige nieuwe gordijnen!
De gordijnen (3 stuks) zijn allemaal van goede kwaliteit, mooi op maat gemaakt en komen overeen met de foto’s/ kleurstalen. Aan te raden!
Super om te horen dat de gordijnen van goede kwaliteit zijn. Wij doen altijd ons best de stoffen zo goed mogelijk te kunnen fotograferen, fijn dat dit gelukt is. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Bestelling binnen een week ontvangen. Snelle service en al meerdere keren gordijnen besteld. Opnieuw erg tevreden.
Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld! Ook goed om te horen dat je weer tevreden bent! Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Al het derde setje gordijnen wat ik heb besteld. Alles zag er weer super uit.
Wat leuk om te horen dat dit al het derde setje gordijnen is wat je bij ons besteld! Super als klanten bij je terugkomen :) Goed om te horen dat alles er weer super uit zag. Wij wensen jou (net als met de andere 2 setjes) ook met dit setje gordijnen heel veel plezier!
Eerst stalen opgevraagd en de keuze gemaakt, de gordijnen waren er binnen 2 weken. We hebben ze nog niet opgehangen maar de stof lijkt goed.
Goed om te horen dat je eerst stalen hebt opgevraagd en vanuit daar de keuze hebt gemaakt. Wel raden wij aan de gordijnen niet al te lang in de doos te laten zitten indien dit niet nodig is. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!
Ik bestelde een staaltje van een stof maar die bleek toch niet te passen in mijn interieur. Echt top dus dat er staaltjes van andere stoffen werden meegestuurd: uiteindelijk heb ik een van deze andere stoffen gekozen! Het duurde ongeveer anderhalve maand voordat ik de gordijnen geleverd kreeg, een stuk langer als de beloofde 1-3 weken. Dit was niet erg: ik had geen haast en ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. De gordijnen zijn prachtig: kleur is perfect, afwerking is top. Aanrader!
Het is daarom ook altijd goed om de proefstalen te bestellen. Zo kun je toch ineens op keuzes uitkomen die je in eerste instantie niet zelf zou hebben bedacht. Wij sturen inderdaad altijd staaltjes mee in dezelfde kleuren zodat je vergelijkingsmateriaal hebt. Wij zijn blij dat je zo tevreden bent met het gordijn. Alleen vinden wij het zelf erg jammer dat we helaas deze keer onze levertijd niet hebben kunnen waarmaken. Wel hebben wij inderdaad geprobeerd jou zo goed mogelijk hiervan op de hoogte te houden. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met de prachtige nieuwe gordijnen!
Over de gordijnen zelf zijn we heel tevreden: mooie stof, mooie afwerking,... Ik zou in de toekomst zeker hier terug bestellen. De levertijd was helaas wel een stuk langer dan verwacht (ongeveer 7 weken). Ik werd hiervan wel netjes op de hoogte gehouden.
Heel fijn om te horen dat jullie heel tevreden zijn over de gordijnen zelf. Super leuk ook om te horen dat je in de toekomst hier zeker nog een keer zou bestellen. Wel vinden wij het zelf ook erg jammer dat we deze keer de levertijd niet waar hebben kunnen maken wegens slechte leveringen vanuit de fabrikanten. Wel hebben wij inderdaad ons best gedaan jullie hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Na een tijd te hebben gewacht wensen wij jullie nu dan ook heel veel plezier met en van de nieuwe gordijnen!
Goede klanten service
Wij zijn blij om te horen dat de gordijnen mooi gemaakt zijn en dat jullie te spreken zijn over onze klantenservice. Wij proberen onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen.
Gelijk opgehangen met het eenvoudige systeem. Moesten even kijken omdat er geen beschrijving bij zat
Goed om te horen dat het systeem eenvoudig is, en dat ze hangen. Wij wensen jullie dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Mooie gordijnen. Dikke stof. Ziet er netjes uit en word goed ingepakt geleverd. Kreeg netjes een ma dat de bestelling verlaat was.
Fijn om te horen dat je de gordijnen mooi vind. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Hele duidelijke website, fijne stoffen en snelle levering.
Fijn om te horen dat je zo te spreken over onze website, stoffen en levering bent!
Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe gordijnen, ze vallen erg mooi en maken de kamer echt af. Vakwerk!
Gordijnen zijn conform de opgegeven levertijd van 3 weken. Tussentijds ook geinformeerd toen de stof binnen was. Gordijnen zijn conform bestelling.
Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!