Goede kwaliteit, wel behoorlijk aan de prijs. Snelle service nadat ik belde voor info over de levering. Al met al heel tevreden
Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit van de gordijnen. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Goed advies ontvangen en ook nadat wij een fout in de bestelling hadden gemaakt erg behulpzaam om dit te corrigeren. Veel dank!
Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Prima geregeld
Goed om te horen dat je tevreden bent!
De samples waren er snel en geven een goed beeld, Bestellen is vlot én duidelijk. Betalen was zo gedaan en werd snel geleverd, naar België binnen 2,5 weken. De stof met thermische voering is erg mooi en komt degelijk over. We zitten er warmpjes bij deze winter!
Fijn om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze stalenservice, en dat het je heeft geholpen bij het maken van je keuze. Goed om te horen jullie tevreden zijn. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe gordijnen, en een fijne, warme winter!
Ik heb de Jade Green gordijnen gekocht via 123 gordijn. Ik had hiervan eerst stalen besteld. De service is snel en een prachtige kwaliteit. Tevreden over de aankoop.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de aankoop. Veel plezier met jouw nieuwe gordijnen!
Sneller dan verwacht, erg mooi gemaakt
Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Het was best spannend om online gordijnen te bestellen, maar met de duidelijke meetinstructie is het prima gelukt. De gordijnen zijn snel afgeleverd, netjes afgewerkt, duidelijk voorzien van informatie welk gordijndeel het is. En de kleuren/stof komen overeen met de toegezonden staal op basis waarvan we de keuze gemaakt hebben. Ik zou 123gordijn.nl echt aanbevelen. In de toekomst hoop ik nog vaker gebruik te maken van deze online diensten.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Een aanpassing nadat we een bestelling hadden gedaan, was geen probleem.
Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Vele plezier met de nieuwe gordijnen!
Heel mooie kwaliteit! Helaas waren de gordijnen net iets te lang op bepaalde punten. Ook dit wordt nu opgelost! Ik wacht nog even op het resultaat!
Wij kijken altijd naar een gepaste oplossing voor eventuele voorkomende problemen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de service en de producten. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de stof.
Wij zijn blij met onze vouwgordijnen. Eerder ook al gewone gordijnen besteld bij 123gordijn.nl en veel plezier van. De stoffen zijn mooi, waardoor je ook wat meer wil betalen dan bij sommige andere aanbieders. Je kan gratis staaltjes bestellen. De staaltjes zijn wel wat klein, maar toch kan je goed beoordelen wat je een mooie stof vindt. De klantenservice is ook goed. Op de mail wordt snel gereageerd. Wij hadden over een kortingscode gemaild die wij vergeten waren te gebruiken en direct de korting alsnog gekregen. Kijk wel goed naar de breedte van de stof. Bij ons was 1 raam breder dan de stof, waardoor je een naad krijgt. Wij hadden dit gezien, dus wisten dit van tevoren. Tevreden klanten dus!
Wat leuk om te horen dat je vaker bij ons besteld, en dat je tevreden bent over de geleverde producten. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Ik vond het lastig te bepalen welke kleur ik exact wilde. Daarom had ik een paar proefstalen aangevraagd. Aan de hand daarvan een keus gemaakt. Ik heb de metallic golden delicious genomen voor in de slaapkamer. Met lichtdichte stof aan de achterkant. Ik vind de kleur erg mooi en werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Netjes geleverd.
Goed om te horen dat je tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Nadat ik de gratis staaltjes binnen twee dagen in huis had heb ik rolgordijnen besteld. Het bestellen was heel eenvoudig met de meethulp. Daarna had ik ze na ongeveer een week al in huis. Veel sneller dan verwacht! De kwaliteit is goed en de gordijnen zien er mooi uit. Al met al, een hele goede ervaring!
Goed om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze stalen service. Wij zijn blij dat dit je heeft kunnen helpen bij het maken van je keuze. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe rolgordijnen!
Mijn ervaring met 123Gordijn is een goede ervaring....ik heb twee maal overgordijnen besteld en ben hierover zeer tevreden! Prima kwaliteit/prijsverhouding, uitstekende service wat betreft toezending kleurstalen en een hele snelle aflevering van de producten.
Leuk om te horen dat je vaker bij ons besteld! Heel fijn dat je tevreden bent. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen.
Gordijnen zijn op tijd bezorgd, zien er mooi uit, geen klachten.
Om een keuze te kunnen maken hebben we wel tot driemaal toe stalen opgevraagd. Deze waren er steeds snel , bijna met kerende post. Wellicht een tip om meer dan 10 stalen per keer te leveren Na onze keuze en bestelling verliep de communicatie over de levering goed. Het duurde langer dan de voorgestelde levertijd van 1 tot 3 weken. Dit kwam door de vakantie. Al met al een goede keuze
Goed om te horen dat jullie gebruik hebben gemaakt van onze stalenservice, en dat de communicatie goed verliep. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Zeer klantvriendelijk, geweldig geholpen, prachtige gordijnen. Ik ben heel tevreden.
Fijn om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Mooie gordijnen geleverd , korte levertijd en goede aftersales!
Ik moest lang op mijn gordijnen wachten en toen ik zelf contact opnam kwamen jullie erachter dat er een productie fout was. Vervolgens weer lang wachten en zonder aankondiging tijdens mijn vakantie bezorgd. Nu ze hangen ben ik blij hoor.
Wij vinden het vervelend dat de communicatie niet helemaal juist is verlopen betreft de productie fout. Echter hebben wij geen bericht gehad betreft jouw vakantie en dat het niet mogelijk zou zijn om dan te leveren. Vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Wel willen wij jou veel plezier wensen met de nieuwe gordijnen!
Mooie gordijnen En snel geleverd
Fijn om te horen! Veel plezier met de gordijnen!
Eerst proef stalen besteld, die waren er binnen 24 uur. Gordijnen besteld en binnen de levertijd geleverd. Prima contact met de klantenservice! Goede ervaring dus!
Fijn om te horen dat je een goede ervaring met ons hebt. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Dankzij de proefstalen een goede kleur bij de muren kunnen kiezen. De gordijnen zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn er zeer content mee.
Gordijnen besteld voor de babykamer met verduistering. Dit hadden we voor onze eerste ook hier besteld en daar waren we heel tevreden over. Dit keer stonken de gordijnen echter heel erg toen we ze hadden uitgepakt, chemische lucht die je door het hele huis rook. Contact opnemen met de klantenservice was makkelijk en zij raadden ons aan de gordijnen een aantal dagen buiten te hangen. De geur is inmiddels al minder en we hopen dat deze binnenkort helemaal weg is zodat we weer helemaal tevreden zijn met onze aankoop
Leuk om te horen dat jullie vaker bij ons bestellen, en tevreden zijn over de producten! Het klopt inderdaad dat er soms een chemische lucht aan kan zitten. Het is dan ook goed om te horen dat het buiten hangen heeft geholpen. Ook wij hopen dat de lucht snel volledig verdwijnt.
Velvet vouwgordijn met elegante uitstraling. Stevig en praktisch. Maakt de slaapkamer mooi af. Erg tevreden!
Goed om te horen dat je te spreken bent over de kwaliteit en de uitstraling!
Vriendelijke en hulpvolle mensen bij de klantenservice. De gordijnen zijn mooi en precies zoals besteld. Levering is snel en top voor online service. Klein minpuntje is dat de stiksels bij de plooien kleine gaatjes geven waar licht doorheen komt.
Fijn om te horen dat je tevreden bent! Wij begrijpen dat de kleine gaatjes vervelend zijn, wij hopen dat dit niet te storend is. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Hele duidelijke meetinstructies op de site. Kan niet mis gaan. Gordijnen op maat gemaakt in 2 weken geleverd! Snelle reactie via whatsapp klantenservice. En als klap op de vuurpijl prachtige kwaliteit gordijnen (mag ook wel want het is ook best wel prijzig, maar dan heb je ook wat).
Fijn om te horen dat je te spreken bent over onze service en kwaliteit. Fijn dat de gordijnen naar wens zijn. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!