Super bedrijf met snelle service

Weer super snel mijn gordijnen gekregen. Prachtig gemaakt en weer helemaal op maat. Ik heb al veel mensen dit adres doorgeven

goede service

Helaas verkeerd meet advies gekregen waardoor de gordijnen te lang zijn, wel worden ze kosteloos korter gemaakt nu. Mooie degelijke gordijnen. Snelle levering! Benieuwd naar de nieuwe aangepaste gordijnen straks.

Mooi afgewerkte gordijnen. Correcte service!

Top service. Mooi resultaat.

Prettige, snelle service en een goede kwaliteit!

3 weken geleden de gordijnen besteld nadat ik een aantal kleurstalen had ontvangen. Erg fijn dat de service snel is en ze gemakkelijk te bereiken zijn voor vragen. Fijne winkel!

mooie gordijnen

Makkelijk bestellen, Snelle levering, ruim binnen de afgesproken tijd. Prachtige gordijnstof, vakkundig genaaid.

Mooie gordijnen, zeer goede service

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Goede en prettig contact.

De service is goed, we hebben genoeg staaltjes gekregen en vooral heel snel. Vooral de keuze uit brandwerend en lichtdicht is nogal ruim. De bestelling gedaan en binnen een week waren de gordijnen al binnen. Nu de vouwgordijnen nog. Maar ons hotel is hierdoor weer een stukje meer af!

Fantastische service!

Binnen een week ontvingen we de nieuwe op maat gemaakte gordijnen via een (eigen?) transportservice thuis bezorgd.

Fijne snelle service.

Service was goed, na foutje gemaakt te hebben bij online bestelling na telefonisch contact snel rechtgetrokken.

Hele fijne ervaring. Goede service

Ik ben heel goed en fijn geholpen. De stof die ik wilde was niet meer op de website, vanwege problemen met de leverancier. Omdat ik de stof zo graag wilde hebben kon ik het alsnog bestellen. Nu 2 weken later heb ik mijn gordijnen ontvangen en ze zijn perfect. De vriendelijkheid en de service waren echt super!

Top klantenservice en prachtige gordijnen

De stof was een tijd niet leverbaar vanuit de leverancier. Er werd van alles aan gedaan om de gordijnen te krijgen die wij wilde met meerdere alternatieve of opties. Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn wij super blij met de gordijnen. De stof ziet er super uit en de gordijnen zijn perfect op maat.

Perfecte kleur en snel geleverd!!

Vooral heel blij met de snelle levering!

Prachtig!

Zeer tevreden over de aankoop. Duidelijke foto’s op de website, word snel te woord gestaan bij vragen, snelle levering en de uiteindelijke gordijnen zijn prachtig geworden. Zullen hier zeker nogmaals bestellen indien we weer op zoek gaan naar raamdecoratie.

Mooie stevige verduisterende gordijnen

Snel geleverd.

Gewoon goed

Mooie gordijnen. Goede kwaliteit. Goede levering en alle verstelbare haakjes er al in.

Zeer tevreden over mijn gordijnen, mooie kwaliteit stof, strak genaaid en netjes optijd afgeleverd!

Tevreden klant, duidelijke website, de staaltjes die ik opvroeg kwamen gelijk na 2 dagen binnen, de bestelde gordijnen werden mooi verpakt in folie en doos en op afgesproken tijd geleverd, deze hangen nu prachtig, dus een aanrader dit bedrijf!

Voor dit geld prima gordijnen

We hebben gekozen voor de goedkoopste gordijnen, zonder voering of wat dan ook. Ja, ze laten dan licht door, maar ze zien er verder prima uit en ze voldoen volledig aan onze verwachtingen. Wil je lichtwerende en isolerende gordijnen, dan moet je iets meer uitgeven.

Prachtige stof en uitstekende service

Ik heb eerst staal opgevraagd, was mooie stof maar beetje klein staaltje, na een telefoontje kreeg ik gelijk mooi groot stuk stof opgestuurd. Ze helpen met nadenken over de beste toepassing. Webshop met persoonlijke touch!

Mooie gordijnen

Fijne site en als je een proefstaaltje bestelt is het snel in huis. Na een keus te hebben gemaakt hebben we de gordijnen besteld en na vier weken kwamen ze netjes aan. Ik ben erg blij met de kwaliteit en de look. Als je belt staan ze je vriendelijk te woord. Het bezorgen gaat via een externe partij, dat was wel iets minder. Op vrijdagmiddag kreeg ik een berichtje dat ze maandag zouden komen en op maandagochtend kreeg ik een tijdblok. Omdat ik niets meer kon regelen met mijn werk moest ik iemand regelen om de gordijnen in ontvangst te nemen. Uiteindelijk is er niemand gekomen (zonder bericht) en kwamen ze pas de volgende ochtend.

Heel tevreden!

Goeie prijs kwaliteit

Mooie gordijnen en goede service!

Mijn gordijnen bleken wat vertraging te hebben en dat was qua timing heel onhandig, maar via Whatsapp werd veel begrip getoond en werd ik heel goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Uiteindelijk super mooie verduisterende gordijnen gehad met exact de juiste maat :)

Slechte levering

Fijne ervaring het het overleggen van de stofkeuze. Maar de levering is ronduit slecht. 6 weken geleden de gordijnen besteld en nog steeds niet ontvangen.

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit, vaker iets besteld, blij mee!

Gewoon wat je ervan verwacht: levering in een paar weken, goede kwaliteit, heb al meerdere gordijnen bij 123gordijn besteld :)

onduidelijk bestelproces

Het artikel goed ontvangen. Ging bij selectie van ophangmethode er ook vanuit dat een rail bijgevoegd was. En als dit niet het geval zou zijn, dat deze suggestie getoond zou worden. Het was om die reden een teleurstelling om enkel een gordijn te ontvangen.

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD