Snelle services, zowel op het verzoek om stalen toe te zenden als het verzenden van de gordijnen. Prima kwaliteit, netjes gemaakt en ook prima prijs.

Prachtige gordijnen, mooi gemaakt, snelle service

Het was wel even een drempel... zelf meten en best veel geld. Maar eerst de gratis stofstalen krijgen en de meetinstructies helpen. De eerste gordijnen waren snel klaar met een mooi resultaat. Nu het vouwgordijn nog. Ben benieuwd...

Goede service en ik ben erg blij met m'n gordijnen!

Worth ite

I was glad to find a company where we could get the type of curtains we were looking for and that the order could so easily be customized - all this at an affordable price! We will definitely order again from 123gordijn

Vriendelijk goed en snel

Na het aanvragen van een aantal stalen hebben wij onze gordijnen besteld. Het hele proces verliep snel en foutloos. Na bestelling een persoonlijke mail waarin wij bedankt werden voor de order en de nodige informatie kregen. Ondanks dat de stof besteld moest worden waren onze gordijnen er snel! Zo snel zelfs dat de bezorger eerder op de stoep stond dan dat wij de mail kregen waarin de bezorging werd aangekondigd.

Heel goed.

Snel geleverd en de gordijnen zijn keurig gemaakt. Mijn complimenten.

snelle levering en netjes afgewerkt

Gevoerde gordijnen besteld voor de voordeur en ik was verrast hoe snel ze werden geleverd. De maten klopten en de gordijnen waren netjes afgewerkt. Ben enthousiast geworden en de prijs is zeer goed dus ga ik binnenkort grote gordijnen bestellen voor de woonkamer die moeten natuurlijk prachtig hangen maar heb er nu vertrouwen in. Dit was voor mij een test die zeker is geslaagd en ben zeer tevreden.

snel geleverd en mooi gemaakt

Goede keus en nette prijs en vooral alles snel. Vriendelijke klantenservice en erg behulpzaam

Echt super mooi gordijnen binnen gekregen!! En zo super snel en mooi afgewerkt geleverd!!!!!

Heel klantvriendelijk, goede service en mooie gordijnen.

Stof was niet direct leverbaar en mochten eventueel andere uitkiezen. Wij konden wel wachten en desondanks supersnel geleverd en netjes afgewerkt. Wat dat betreft kan je met een gerust hart je gordijnen bestellen. Een heel groot minpunt was het bezorgingsproces. Zonder afspraak eind van de dag een mededeling dat het de volgende dag bezorgd wordt. De externe bezorgdienst Transmission na ontvangst van het tijdstip van levering aangegeven dat wij niet thuis waren en aflevering wellicht bij de buren te doen. Wij waren niet thuis en de doos met gordijnen werd gewoon buiten voor de deur gezet. Waarde zo’n €1100 Gelukkig geen regen met wind want dan hadden de gordijnen nat geworden of nog erger door een ander meegenomen kunnen worden.

Duidelijke communicatie via mail, handig die kleurstalen en uiteindelijk prachtige gordijnen

Ik ben heel tevreden! Mooie gordijnen, snelle levering!

Fijn dat ik eerst een proefstaaltje kon bekijken! Verder hangen de gordijnen prachtig, geen kreukje erin terwijl ze toch per post binnen kwamen!

snelle levering, prima kwaliteit!

Heel tevreden met mijn nieuwe gordijnen.

Goed,

Alleen je zouden kopers beter moeten informeren omtrent echte levertijden. Bij ons is 2 weken 4 weken geworden. Als je zelf niet informeert, tast je in het duister.

Hele snelle service en prettig contact

Op maandagavond mijn bestelling geplaatst nadat ik van de webshop wat staaltjes had ontvangen. Op donderdagmiddag kon ik het gordijn al ophalen en hij hangt prachtig!

Geweldig!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Had van te voren een proef staaltje ontvangen, maar blijft toch spannend hoe het gordijn er uiteindelijk uitziet. M’n verwachtingen zijn overtroffen, hartstikke mooie kleur en mooie kwaliteit, staat heel mooi, echt super. Ben hartstikke blij. Ook zeker met de snelle levering, maandagavond besteld en vrijdagmiddag al in huis!! Aanrader!

Prachtige stof, goed gevoerd en lekker verduisterend

De gordijnen zijn mooi geworden, veel opties, snelle klantenservice en zeer snelle levering. Het enige wat is mis, is dat je in bijpassende stof stroken kan bestellen om de gordijnen naar de zijkant open te houden.

Gordijnen zijn prachtig van kleur en kwaliteit

Eerst wat stalen besteld. Deze keurig zonder kosten ontvangen. Kleur bepaald en de gordijnen zijn binnen een week geleverd. Materiaal en kleur helemaal naar m’n zin.

Heel blij

Ik ben heel tevreden over mijn gordijn. Het is heel mooi afgewerkt en gemaakt van goede kwaliteit stof.

Goed contact met klantenservice

Na het vlot verkrijgen van de proefstaaltjes heb ik gordijnen voor onze babykamer besteld. Na 8 weken heb ik contact opgenomen om te horen wat de status was en kreeg toen te horen dat er vertraging was in het leveren van de stof. Ik had het wel prettig gevonden als 123Gordijn uit zichzelf contact had opgenomen hierover. Er was veel onduidelijkheid over wanneer de gordijnen geleverd konden worden omdat zij afhankelijk waren van een andere partij voor de stof. Ik kreeg de optie om de bestelling te annuleren of te wachten op de gordijnen. En ik kreeg andere gordijnen opgestuurd als tijdelijke oplossing om toch gordijnen voor de babykamer te hebben. Dat was erg netjes van 123Gordijn. Uiteindelijk zijn de gordijnen netjes geleverd, perfect op maat en afgewerkt. Ik heb de tijdelijke gordijnen teruggestuurd en de verzendkosten kreeg ik dezelfde dag vergoed. Het contact was netjes en ik werd keurig op de hoogte gehouden door de klantenservice.

Zeer goede service en snelle levering!

Ik heb nu voor de tweede keer gordijnen besteld bij 123 gordijn en mijn ervaringen zijn positief. De opgevraagde proefstaaltjes ontving ik de volgende dag en ook een vraag via de e-mail werd binnen 24 uur beantwoord. Daarnaast ben ik tevreden met de kwaliteit en afwerking van de gordijnen.

Snelle service en mooie gordijnen

Prima website, al had ik niet gelezen dat het 4-6 dagen duurt om gordijnen te maken. Ik had zaterdag als bezorgdag gekozen, maar gelukkig werden ze eerder afgeleverd.

Helemaal prima

Mooie gordijnen, fijne levertijd en zelfs nog de korting verwerkt die ik was vergeten door te geven naar aanleiding van de proefstaal. Dank!

Fijn dat je gratis staaltjes toegestuurd kan krijgen om de juiste keuze te maken. Klantvriendelijke site, snel geleverd.

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD