Uitstekende service!

In eerste instantie gordijnen geleverd gekregen met lichte beschadigingen. De geboden oplossing was echter super. Er is een nieuwe set gemaakt en zolang we op de levering van de nieuwe set moesten wachten, mochten we de beschadigde gordijnen nog laten hangen. Fouten kunnen gemaakt worden, maar dan gaat het om de wijze hoe dit opgelost wordt en dat heeft 123gordijn naar mijn mening heel goed gedaan! Uiteindelijk hebben we een mooie nieuwe set gordijnen ontvangen die wel van goede kwaliteit is.

Fijn bedrijf

Wij hebben in betweens besteld net in de zomervakantie. Dat het iets langer kon duren was me bekend, maar volgens de website zou dat 2 tot 3 weken zijn. Na 3 weken helaas nog niets gehoord. Zelf even geïnformeerd, en ben toen netjes geholpen. Wegens vakantie sluiting van de stof-leverancier was de stof nog steeds niet binnen. Jammer!! Want je zit er toch op te wachten.. maar, toen de stof er 2 dagen later was, heeft het atelier er spoed achter gezet. Weer 2 dagen later had ik mijn bestelling thuis. Ik ben steeds op de hoogte gehouden van de status. Nu hangen mijn "gouden" in betweens te shinen en het is precies wat ik voor ogen had. Heel blij mee!

uitstekend! snel en goeie service!

Makkelijk snel en accuraat.

De gordijnen bestellen was eenvoudig en ze werden snel bezorgd.

Super gave gordijnen

Ik zocht een gordijn met een kleine glinster, waardoor het gaaf maar ook chique bleef. Dat vond ik hier! Kwaliteit is prima. Levering duurde helaas wat langer als verwacht.

Heel blij met gordijnen, service kan beter.

De levertijd van 1-3 weken werd 5 1/2 week. Helaas geen bericht over ontvangen. Wel bij zelf contact opnemen snel antwoord. Gordijnen zijn erg mooi. Nette afwerking. Goede service met de proefstaaltjes vooraf.

Helder en eerlijk

Ook wanneer er geen goed nieuws is (de stof was op, de levering zou langer duren) wordt er helder en correct gecommuniceerd. Afspraken kloppen!

Superior!

Superior quality of finished curtains! Excellent choice of tissues! Very attractive price! Thank you!

Fantastisch!

Binnen 4 dagen mijn gordijnen kant en klaar in huis. Wat een goede service. Duidelijke website met instructie, een ware aanrader.

Mooie gordijnen, goede kwaliteit

Mooie gordijnen, goede kwaliteit. Vlot besteld, goed aangekomen

Mooie gordijnen, makkelijk geregeld

Via de site enkele (gratis) samples aangevraagd en die kwamen snel via de post binnen. Daarna de bestelling gedaan en kreeg netjes de melding dat de levering iets langer zou duren. Na 3 weken kreeg ik een mail met een track en trace. Al snel kwamen de gordijnen en ben er superblij mee, vooral met het feit dat lichtdicht ook echt lichdicht is

Super kwaliteit, service en snel!

Het proefstaaltje was snel in huis en was fijn om de stof te kunnen voelen. Wel een beetje klein om echt te beoordelen of het leuk staat. De gordijnen zijn erg mooi gemaakt en waren echt super snel geleverd! En je kan zelf kiezen wanneer ze geleverd worden. En dat was sneller dan verwacht! Telefonisch contact is lastig, maar e-mail daarentegen was snel en accuraat. Kortom: zeer tevreden!

gordijnen geleverd volgens opgave binnen 1 week

Bestellen via de website geeft een duidelijke instructie en prijsopgave.

Vriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd.

Ondanks de.vakantieperiode is de levering snel aangekomen. De gordijnen zien er op zich prima uit. Ik vond de stiksels bij de plooien niet heel netjes afgewerkt, maar dat kan aan de machine liggen. We hebben rails besteld en gaan ze vandaag of morgen ophangen. Ik ben benieuwd hoe ze zullen hangen.

Mooie kwaliteit gordijnen

De bestelde verduisterende gordijnen bevallen prima.

Vriendelijk te woord gestaan en er werd goed meegedacht. Snelle service met scherpe prijzen.

Gordijnen hangen mooi

Het hele bestelproces bij 123gordijn heb ik als positief ervaren. Van het ontvangen van de samples via de post tot aan het bestellen op de site. Ik heb helaas wel veel problemen ondervonden met de leveringspartner. Daardoor heb ik bijna 2 weken langer moeten wachten op de bezorging. Inmiddels hangen de gordijnen er mooi bij en ben ik erg tevreden. Het zou mooi zijn als je in de toekomst ook direct de bijpassende rails kunt bestellen.

We waren super blij met de mega snelle levering! Op zondag besteld, vrijdag in huis! En dat bij op maat gemaakte gordijnen. Complimenten! Gordijnen zijn ook prachtig. Voor het eerst hier iets gekocht maar we komen zeker terug.

Nieuwe gordijnen.

Goede service en advies. Goede kwaliteit en mooi afgewerkt.

Goede prijs kwaliteit

Goede ervaring. Service is snel, geleverd binnen een week. Tip om meer informatie op de site te vermelden zoals dikte van het rolgordijn of een filmpje hoe te monteren. Dit scheelt een hoop vragen op voorhand. Prijs kwaliteit is prima

Goede service, ondanks klein ongelukje

In het algemeen ben ik zeer blij met de service van 123gordijn.nl. De gratis proefstalen waren heel handig, en de gordijnen die zijn geleverd zijn heel mooi. Toch wordt mijn beoordeling wat beïnvloed door de lange levertijd die er in mijn geval was. Door een fout van de leverancier van de stof voor mijn gordijn, kon 123gordijn.nl pas drie weken na ik mijn bestelling geplaatst had beginnen met het maken van de gordijnen. Toen de stof eenmaal in het atelier waren ze binnen twee dagen bij mij thuis (dus dat is heel snel), maar toch heeft het in totaal wel vier weken geduurd voor ik mijn gordijnen had. De enkele keren dat ik over mijn bestelling had gesproken, werd ik wel zeer vriendelijk te woord gestaan. Dus in totaal heb ik een positieve ervaring.

Hele snelle goede service en goede kwaliteit.

Ik vond het heel prettig hoe er met mij werd mee gedacht toen ik belde met vragen over de maten van het gordijn en over de mogelijkheden mbt verduistering. De snelle service met het verstrekken van proefstaaltjes was heel prettig om een goede keus te kunnen maken. Alles is erop gericht om het je als klant zo makkelijk mogelijk te maken, ook toen het bezorgen van de gordijnen (die a na een week klaar waren) handiger was op een ander adres, werd dat meteen geregeld.

Super Service

Vriendelijke service

Zeer klantvriendelijk, goed contact, denken mee en zeer snelle, nette levering!

Duidelijke website en hele snelle levering

Ik heb proefstaaltjes opgevraagd en ik kreeg zelfs meerdere varianten in die kleur toegestuurd. Blij verrast met de stoffen en kleuren van de staaltjes hebben we gordijnen besteld. Anderhalve week later kreeg ik al een mailtje: je gordijnen zijn onderweg. Wat een feestje!

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD