Snelle service & mooie gordijnen

De gordijnen zijn snel bezorgd, en mogelijkheid om het op een zaterdag te laten bezorgen. Dit is erg handig! Het zijn mooie gordijnen, en de haakjes zitten er al aan. Ophangen en klaar! Ben er erg tevreden mee.

Hele mooie gordijnen netjes gemaakt Online bestellen vond ik eng Dit was mn eerste keer. Maar ik heb nog nooit van mijn leven zo snel mn gordijnen gekregen binnen 6 dagen echt super top.

Kwalitatief goede gordijnen tegen redelijke kosten.

Prima webshop voor kwalitatieve gordijnen. Redelijke prijszetting. Levertijd was langer dan aangegeven. Had hier graag bericht over willen ontvangen.

Zeer tevreden met de service

Mijn stof keuze was wel op voorraad maar ik was alsnog verrast met de snelle levering. Ook had ik mijn online bestelling onjuist ingevuld kwamen 123gordijn zelf op terug om mijn fout te herstellen en deels van mijn betaling terug te storten. Gordijnen hangen ook goed.

Precies op de fluor passend. Uitstraling van de gordijnstof mooi .

Snelle met het versturen van stalen. Super mooie stalen. Uiteindelijke keuze was wat je verwacht te ontvangen, SUPER. Snelle levering. Mijn volgende gordijnen zal ik zeker hier bestellen.

Prachtige gordijnen en goede services

Ik had 2 gordijnen besteld, 1 van plafond tot de grond en 1 tot halverwege (ivm verwarming). Het gordijn op plafondhoogte wordt standaard gemaakt met een loodveter, ik kreeg als snel een mail met de vraag of ik ook het andere gordijn met een loodveter wilde, zodat beide gordijnen dezelfde uitstraling zouden hebben. Verder had ik proefstaaltjes besteld, hierbij zit een kortingscode. Nu duurde het wat langer voorin definitief de gordijnen bestelde. Helaas was de kortingscode verlopen. Na een mail naar 123gordijnen, kreeg ik snel reactie terug en een nieuwe kortingscode. Levering stond aangegeven op 1-3 weken, ondanks de extra vraag, dit kost toch altijd tijd konden de gordijnen al met 7 dagen geleverd worden (ik was helaas niet thuis, dus moest een nieuwe bezorgafspraak maken, dit werkte eenvoudig via Transmisdion). De gordijnen hangen super mooi en de afwerking met een loodveter vind ik zelf heel mooi. Ik zou dit ook weer kiezen als ik nog weer gordijnen nodig heb. Kortom super tevreden en goede service!

Mooie gordijnen

Precies wat ik voor ogen had. Mooie soepel vallende inbetweens. Snelle levering en mooi gemaakt. Ook heel makkelijk te bestellen. Maar het aller fijnste is dat je gratis staaltjes krijgt toegestuurd. En niet alleen de gevraagde maar ook nog andere kleuren die er op lijken. Heel tevreden.

Snelle levering en gemakkelijk besteld

De site is duidelijk en het bestelproces werkt goed. Je kunt ook gratis proefstalen bestellen om de stof in het echt te kunnen zien. De levertijd zou tussen de 1 en 3 weken zijn, maar de gordijnen werden zelfs al binnen een week bezorgd. Mogelijk had de afwerking van de gordijnen iets netter gekund; de lichtdichte stof die wij er achter hebben laten zetten zit niet helemaal vast waardoor deze op sommige plekken iets wijkt van het gordijn en de stiknaden vallen op het eerste oog wel erg op. Echter als ze eenmaal ophangen valt dat eigenlijk niet meer op en ik verwacht dat we nog veel plezier zullen hebben van de gordijnen.

Heel vriendelijke personeel.

Wij kregen een snel antwoord op onze vragen. Het verzenden van de staaltjes duurde wat lang. Eerste zending niet ontvangen, tweede zending na een week, maar dat lag waarschijnlijk aan de post.

Goede kwaliteit

Goede communicatie en prima afwerking van de gordijnen. Alleen de mate waarin de gordijnen het licht tegenhouden valt beetje tegen.

wisselende service

Fijn dat je proefstaaltjes kan bestellen. Ook netjes dat er gebeld werd toen de levering vertraagd was. bij aflevering waren we de hele dag thuis, maar geen bel gehoord en ook geen bericht dat ze ons gemist hadden, dus de hele dag voor niks thuis gewacht.

Alles naar wens en zeer snelle levering!

Wij hebben 2 verduisterende gordijnen besteld , en keurig snel geleverd gekregen. Het bestelde op de website, was na ontvangst ook echt wat we er van verwacht hadden. Ook is alles omtrent de levering goed geregeld, met track and trace en updates per e-mail.

Goede levering en goed verpakt

Gordijnen waten netjes verpakt

Goede service en goede kwaliteit

De service is super! Je kunt je vragen ook via Whatsapp stellen zodat je niet aan de telefoon hoeft te hangen. Ik ben heel fijn geholpen en de rolgordijnen zelf zijn super van kwaliteit! Dank 123Gordijn!

goede service en groot leveringsprogramma

levering snel en op tijd

Goede kwaliteit en helemaal perfect op maat gemaakt.

Nu inmiddels voor de 4e keer naar volle tevredenheid bij 123gordijn.nl besteld. Super dat je een aantal staaltjes van te voren kan bestellen, de gordijnen passen perfect, de kwaliteit is erg goed en binnen een aantal dagen geleverd. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Super!!! Snel geleverd en mooi

Alles ging gewoon perfect

Vriendelijke klantenservice, helaas een flink vetraagde levering.

Mooie Velvet gordijnen besteld in de kleur Pure savannah. Erg blij mee. H|elaas duurde de levering 5 weken omdat de stof niet op voorraad was. Wel een compensatie gehad van €25. Klantenservice is snel en vriendelijk. Zou er de volgende keer weer bestellen.

Hoog kwaliteit

Snel geleverd met hoog kwaliteit

Snelle en goede service

Goede service, mooie gordijnen en snelle levering. Top!!!!

Excellente service en levering

Adequate hulp bij maten nemen, keuze stof geduldige en goede ondersteuning, levering ruim binnen tijdsperiode. Op afstand maar zo voelt het niet!

Goede service en mooi gordijnen

Wij hebben in eerste instantie staaltjes besteld om te bekijken welke gordijnstoffen wij wilden. Deze kwamen al snel en na gekozen te hebben en alles te hebben opgemeten, hebben wij de gordijnen besteld. Wij zijn goed op de hoogte gehouden van de levering hiervan en de vertraging ivm het niet op voorraad zijn van voldoende stof. Alsnog konden de gordijnen binnen een termijn van 3 weken geleverd worden. Erg mooie gordijnen, goed afgewerkt en precies de juiste maat! Heel erg blij mee dus 😊

Snelle levering, prima kwaliteit, heldere communicatie.

Overzichtelijke site met goede beschrijvingen. Gezocht product gevonden en besteld. Levering binnen twee weken, kwaliteit prima. Tevreden klant.

Zeer fijne webshop, prachtige gordijnen!

De bestelprocedure was kinderlijk eenvoudig, met goede instructies! De gordijnen werden snel geleverd en zijn van prachtige kwaliteit. Het team achter de klantenservice reageert snel en is zeer vriendelijk.

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD