Pluspunten

Dat het zo makkelijk gaat,eerst een staaltje besteld kreeg daar nog een paar bij als tip. Je besteld en na een paar dagen in huis keurig verpakt en netjes gemaakt,de volgende bestel ik daar gewoon weer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg snelle levering Goede uitleg over maatvoering Bereikbaar Ruime keuze

WhatsApp bereikbaarheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik denk mooie stoffen, maar ik weet dit nog niet helemaal zeker, want ik heb mijn vitrage nog steeds niet!

Ten eerste had ik gebeld omdat ik vermoedde dat mijn vitrage op een dag geleverd zou worden dat ik niet thuis zou zijn. De vriendelijke medewerkster zou het naar aankomende zaterdag verplaatsen. Helemaal top. Dus ik de hele dag thuisgebleven, maar geen vitrage. Tot 3 maal heb ik 123gordijn gebeld, maar ik kreeg steeds een bandje dat ik zou worden teruggebeld. Nou dat moet nu, een dag later, nog gebeuren. Ik ben nu boos, want ik ga vanaf dinsdag 2 maanden weg en er komt iemand in mijn huis. Daar wilde ik de vitrage voor hebben. Ik ga morgen (maandag) weer met jullie bellen, maar ik vind dit echt niet kunnen!!!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, mooi kwaliteit gordijn (lichtdicht)

Ik vond het jammer dat als tip gegeven werd om voor 1 gordijn te kiezen bij een klein(er) raam, ik wou eigenlijk 2 doen. Toch voor 1 gekozen en ga er bij naaiattelier toch 2 van laten maken.

• Communicatie

Pluspunten

Geweldig snelle levering

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk te woord gestaan Snelle levering Mooie stof en goede kwaliteit Door de goede service heb ik nu voor de derde keer besteld bij 123 gordijn

Even contact leggen als de bestelling om welke reden dan ook vertraagd is.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, netjes verstuurd.

De stiksels zitten wel erg los. Misschien hoort dit zo en is dit de manier van stikken. Ik ben bang dat het ergens achter blijft haken en het dan stuk getrokken wordt. Verder zagen de gordijnen er keurig uit.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service en super communicatie!

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit gordijnen en een hele fijne klantenservice! Ik heb niets meer dan een fijne ervaring gehad en zal ze iedereen kunnen aanbevelen. Betreft gordijnen online bestellen is dit de enige duidelijke website met een ruim aanbod aan soorten gordijnen en daarnaast was het binnen 5 werkdagen keurig geleverd.

• Communicatie

Pluspunten

De gordijnen zijn snel gemaakt. En heel erg netjes...

Pluspunten

Mooie kwaliteit en heel snel geleverd!

Pluspunten

Geweldig dat je gratis een proeflapje van de stof krijgt toegestuurd (in een dag)

• Communicatie

Pluspunten

Snel geleverd! Prima afhandeling.

Pluspunten

Heldere website, waarin de bestelling eenvoudig kan worden ingevoerd. Het komt aan op goed meten en invoeren, waarna de bestelling een week later wordt afgeleverd. De gordijnen waren prima verpakt en netjes afgeleverd. Het moeilijkste was nog de juiste kleur kiezen.

Pluspunten

mooie gordijnen! Duidelijke instructies zodat de bestelling vlot verloopt. Snelle service en levering.

• Communicatie

Pluspunten

Online de bestelling en naderhand telefonisch een kleine correctie doorgegeven. Alles is perfect afgehandeld en op tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tweede keer besteld bij deze winkel. Dit keer vertraging met levering door tekort aan stof. Nette mails en zelfs traktatie voor het wachten.

Op het moment dat de uiterste leverdatum voorbij was kreeg ik bericht over de vertraging. Waarschijnlijk wisten jullie het al eerder. Het was fijner geweest voor de planning als ik het ook wat eerder had gehoord.

• Communicatie

Pluspunten

Top ervaring met 123gordijnen.nl. Ik kwam er maar niet uit welke stof ik wilde, dus heb meermaals stalen besteld, en daar werd geen moment moeilijk over gedaan. Er werd meegedacht over mijn wensen, en mijn vragen werden snel en goed beantwoord. De gordijnen zijn uiteindelijk prachtig geworden. Mooie, soepele stof, mooi gemaakt en perfect op maat. En dat alles voor een heel betaalbare prijs.

• Communicatie

Pluspunten

De beantwoording van vragen via de mail gaat heel snel. De variatie in stoffen voor de raambekleding is groot. De gordijnen die wij besteld hebben, zijn prachtig geworden.

• Communicatie

Pluspunten

Vak mensen snelle levering

Pluspunten

Snel producten geleverd zoals besteld. Hetzelfde geldt voor de stalen. Prachtige stof.

Misschien mogelijk om niet alleen extra stof bij te bestellen, maar ook om deze stof te bewerken (zoals een banaan om de gordijnen bij elkaar te houden).

Pluspunten

Makkelijk, snel, duidelijk

Meer fotos van stoffen

2 Blokmakerstraat