Pluspunten

Gordijnen besteld voor de slaapkamer. Supermooie stof en precies op de juiste maat gemaakt. De levertijd was 1-3 weken, maar ik had de gordijnen na een week al in huis. Dat kan toeval zijn geweest, maar wel erg fijn. De meetinstructies waren ook duidelijk. Ook fijn dat de proefstaaltjes zo snel worden gestuurd en overeenkomen met de werkelijke gordijnen. Inmiddels ook gordijnen voor de woonkamer besteld.

Pluspunten

Ziet er netjes uit en goede service

Nvt

Pluspunten

Omdat ik niet zeker was over kleur en lichtwerendheid heb ik contact opgenomen met de klantenservice, vervolgens nogmaals aantal stalen toegestuurd gekregen. Daarna bestelling geplaatst. Prachtige gordijnen.

???

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Weinig tot geen communicatie over de verwachte levertijd of de statussen op de website. Als een klant inlogt en ziet: de bestelling wordt vastgehouden, heeft de klant geen idee wat dit inhoudt. Hier moest ik zelf voor bellen. Ook de levering is pas laat gecommuniceerd.

• Communicatie

Pluspunten

Eenvoudig bestellen. Mooi gemaakte gordijnen. Past perfect.

Status van de bestelling duidelijker aangeven

• Communicatie

Pluspunten

Nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik meteen gebeld dat een lichtdichte voering voor ons gordijn niet nodig was zodat we in overleg een andere voering konden kiezen

• Communicatie

Pluspunten

Erg goed. Gordijnen die ik besteld had waren even niet leverbaar stof was op. Meteen erover geïnformeerd dat het wat langer zou gaan duren. Uiteindelijk duurde het een week langer dus nog snel geleverd.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie via de mail over vertraging in de bestelling. Helaas gordijnen niet helemaal naar tevredenheid gemaakt maar er wordt gezocht naar een oplossing.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie kwaliteit! Netjes verpakt.

Vaker een update sturen over de status van de bestelling

• Communicatie

Pluspunten

Super duidelijke site en gordijnen op tijd bezorgd. Gordijnen zijn van goede kwaliteit en prachtig op maat gemaakt. Ook erg fijn dat je staaltjes opgestuurd kan krijgen zodat je kan zien welke kwaliteit en of het de stof is die in jou vertrek past wat kleuren betreft. Communicatie ook erg duidelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke en makkelijke website Een proeflapje is eenvoudig te bestellen Mooie gordijnen!

Een wat snellere levering

• Communicatie

Pluspunten

Fijn dat je op zo'n makkelijke manier stalen kunt bestellen. De gordijnen zijn vervolgens snel klaar en mooi op maat gemaakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke communicatie, snelle service

Er zit blijkbaar een foutje in de naaimachine. De sticksels van de plooien hebben overal dezelfde onregelmatigheid. Hopelijk lost dit niet, maar ik vrees ervoor. Dus verbeterpunt: naaimachine die foutloos stikt + kwaliteitscontrole. De fout is namelijk goed zichtbaar ...

• Communicatie

Pluspunten

De bestelde stalen kwamen snel binnen en maakte het gemakkelijker een keuze te maken. Het gordijn zelf werd ook snel geleverd en hangt prima.

De aangeboden korting bij de staaltjes heb ik jammer genoeg over het hoofd gezien. De bezorging werd netjes aangekondigd, wel per dag, niet per tijdsblok.

• Communicatie

Pluspunten

Vlotte bestelling, levertermijn ok, vlotte levering en mooi afgewerkt. Prijs-kwaliteit zeer goed!

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon Snelle service Stevig verpakt

• Communicatie

Pluspunten

Levering status updates waren op tijd en duidelijk. Van te voren werd ik gebeld door de chauffeur dat die er met 15-20 minuten zou zijn.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levertijd Goede communicatie via mail Duidelijke website met handige tips voor jet bestellen

Voor ons hadden de gordijnen ietsjes dichter bij de grond mogen komen. We hebben ze gemeten zoals aangegeven stond. Ze hangen nu ongeveer 3 cm boven de grond.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op vragen

Langere levertijd in vakantieperiode voorafgaand aan de verkoop beter communiceren op de website

• Communicatie

Pluspunten

Er komt meteen reactie als je vragen hebt en er wordt helder gecommuniceerd over bestelproces en voortgang.

• Communicatie

Pluspunten

goede communicatie w.b. de stof die besteld moest worden en evt. alternatief

op de site zouden de stoffen op alfabet gezet kunnen worden, dat scheelt veel zoekwerk als je al weet wat je wilt hebben.

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Iets ruimere maak-tijd op de site aangeven dan nu. Voorkomt teleurstelling als het iets langer duurt.

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD