Pluspunten

Snelle levering! Website duidelijk en overzichtelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke informatie en overzichtelijke website. Eenvoudige handelingen om passende gordijnen te bestellen. Snelle service als er vragen zijn. Wij zijn zeer tevreden.

• Communicatie

Pluspunten

snelheid van levering

• Communicatie

Pluspunten

Mooi gordijn, lage prijs, snelle levering. Kortom ideaal. Fijn dat je gratis proefstukjes kan krijgen (gaat ook heel snel). Ook mijn vraag via de mail werd keurig en snel beantwoord.

geen

• Communicatie

Pluspunten

Diverse stalen/monsters aangevraagt en zeer snelle levering prima

Pluspunten

snelle levering en prima kwaliteit !!

• Communicatie

Pluspunten

Nog geen bestelling gedaan maar wel stalen besteld: stalen van goede kwaliteit en nette communicatie. Ga in de komende weken beslissen of ik offertes aan ga vragen.

geen.

• Communicatie

Pluspunten

Na het opvragen van de kleurstalen, welke heel verzorgd in een leuk doosje met meerdere kleuren geleverd werden, heb ik op vrijdag op de website een bestelling geplaatst. Heel duidelijke en overzichtelijke website. Op de website staat er een levertijd van 1-3 weken, en ik had mijn bestelling binnen 3 werkdagen in huis. Ik kan iedereen 123gordijn.nl aanraden! Prachtige in-between vitrage ontvangen, heel netjes afgewerkt en het kwaliteit is perfect.

Ga zo door! Chapeau!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en netjes verzorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De proefstalen waren er snel en hadden een ongelofelijke goede kwaliteit. Ben zeker aan het overwegen om hier mijn gordijnen te bestellen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Perfect staaltjes gestuurd

Geen idee

Pluspunten

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe gordijnen. Ze hangen prachtig/netjes in de slaapkamer. Ook de levertijd was keurig binnen de tien dagen. Zeker een aanrader!!

• Communicatie

Pluspunten

Zeker een aanrader. Snel met toesturen samples. Prachtige gordijnen, snelle en correcte levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi gordijn, goed gemaakt en erg positief dat je een proefstaal kunt aanvragen.

geen enquête uitsturen voordat de gordijnen geleverd zijn. bevestigingsmail met vermoedelijke afleverdatum opsturen

• Communicatie

Pluspunten

Hele snelle service en prachtig gemaakt.

Jammer dat dit bedrijf met DHL in zee is gegaan zeer slechte ervaringen en ik ben niet de enige. Bij mij waren de gordijnen op een verkeerd adres bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelheid van levering stofstalen

geen

• Communicatie

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website. Fijn dat er eerst stalen aangevraagd kunnen worden, zodat je een goede keuze kunt maken. Wij schrokken van de ontzettend snelle levering van onze gordijnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, afhandeling (ook bij maatwerk) gaat goed, erg tevreden over de kwaliteit.

Communicatie is soms wat onduidelijk, bv mails dat er vandaag een offerte komt en na 2 dagen een herinnering te hebben gestuurd komt deze pas.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering en prima kwaliteit. Dit geldt ook voor de verstrekking van monsters

Zou het niet weten

• Communicatie

Pluspunten

goede kwaliteit, vrij snel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb mijn stalen tot op heden nog niet binnen gekregen

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD