Pluspunten
Er zijn wel enkele sites die gordijnen op maat aanbieden, maar nergens vond ik de info zo gedetailleerd terug als op 123gordijn.nl.
Er wordt duidelijk vermeld wat je moet meten en waar je rekening moet mee houden (dus ook wat er achteraf met de doorgegeven maten gebeurt).
Dat vond ik super! Zeker al omdat op maat gemaakte goederen een dure gok zijn als je iets verkeerd bestelt.
Dat, en een eerlijke prijs maakte dat we kozen voor 123gordijn.nl en uiterst tevreden zijn met het resultaat!
VerbeterpuntenTijdens de betaling koos ik voor Visa, op een gegeven moment moet ik nogmaals een keuze maken welk betaalmiddel ik wil. Daar kon ik Maestro kiezen. Nadat ik dit koos, bleek dit niet om Maestro (debet) maar Mastercard (credit) te gaan (wat ik niet heb). Dit was dus wat verwarrend en vervelend.
Ik had tijdens de bestelling gekozen voor de DHL avondservice, omdat op dat moment nog niet duidelijk was wanneer we de bestelling gingen ontvangen.
Moesten we op voorhand een leveringsdatum kunnen kiezen was dit misschien niet nodig geweest. Wie weet kunnen zo transportkosten bespaard worden?
Bovendien kregen we van DHL het bericht dat de koerier tussen 08u00 en 18u00 zou komen... Ook verwarrend, en ik ben speciaal een ganse dag thuis gebleven, wat achteraf gebleken dus niet had gehoeven aangezien hij dan toch effectief na 18u kwam.