Vanaf de oriëntatie, het bestellen van stalen, vragen stellen en beantwoord krijgen via whatsapp, het bestelproces en de uiteindelijke levering was het één topervaring. Niets leek teveel. Wat een geweldige klantenservice! Nu de gordijnen hangen, zijn we heel blij en tevreden dat we bij 123gordijn de bestelling hebben geplaatst. De gordijnen voldoen volledig aan onze verwachting qua materiaal, kleur en het-op-maat-gemaakt zijn. En dit alles binnen de afgesproken levertijd. Een compliment voor het logistieke proces is ook op z'n plaats. De gordijnen werden geleverd op het aangekondigde moment en op een verzorgde manier. De gordijnen kwamen nauwelijks gekreukt aan. Kortom, een dikke tien.
Wat super tof dat het vanaf begin tot eind zo'n top ervaring heeft opgeleverd. Heel fijn dat wij jou hebben kunnen helpen, en dat je de gordijnen hebt kunnen vinden die je zocht. Heel veel plezier, en lekker genieten van de nieuwe gordijnen!
Hele mooie gordijnen, de linnen gordijnen. Ze zijn echt prachtig!! En klantenservice is fantastisch, heel makkelijk contact, ze sturen je heel veel stalen en geven goed advies
Super om te lezen dat je zo enthousiast bent! Veel plezier met de nieuwe Linnen gordijnen!
Mailtjes werden steeds beantwoord en de kwaliteit van het gordijn is goed. Tevreden
Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Great communication. Well made curtains. Thank you!
It's very nice to hear that you are enthusiastic about the curtains and the communication. Enjoy the new curtains!
Al vaker goede ervaringen met 123!
Super fijn om te horen! Veel plezier met de nieuwe raamdeco!
Binnen 2 weken al geleverd zou 3 zijn
Super fijn dat ze ruim binnen de 3 weken zijn geleverd. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Snel geleverd en mooie kwaliteit. Heel fijn dat iedereen zo goed meedenkt. Heel positief
Fijn om te horen dat het snel is geleverd, en dat we goed met jou mee hebben kunnen denken. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Als je rekening houd met een langere levertijd dan op de website staat (hadden in mijn geval niet genoeg stof op voorraad en moesten nabestellen), dan is het product wat je krijgt van hoge kwaliteit en heel mooi afgewerkt. Service was bovendien vriendelijk en eerlijk.
Wij doen altijd ons uiterste best de gordijnen binnen de 1-3 weken (vouwgordijn 2-4 weken) te leveren. Helaas komt het wel eens voor dat we de levertijd niet halen... Goed om te horen dat je blij bent met het gordijn. Veel plezier ermee!
Alhoewel de website erg handig en duidelijk is met het bestellen van het gordijn was er bij mij toch een foutje ingeslopen. Ik werd hier direct via mail van op de hoogte gebracht met mogelijke opties om de fout te herstellen. De vragen die ik hierover had werden binnen een dag vriendelijk en uitvoerig beantwoord. De gordijn kwam ruim binnen verzendtijd aan en ziet er mooi afgewerkt uit. Ik moet hem nog ophangen. Vertraging vanuit mijn kant. ;)
Blij om te horen dat je onze website handig en duidelijk vindt. Zoiets kan gebeuren, ik ben blij dat we het hebben opgelost. Veel plezier met het nieuwe gordijn!
Heb de vintage old brown gordijnen inmiddels binnen. Precies drie weken geduurd. Had van te voren wat staaltjes gevraagd. Ben erg tevreden over de kwaliteit van de gordijnen. Absoluut goede prijs-kwaliteit verhouding. Tevens ben ik ook goed geholpen via de app bij vragen over het verwerkingsproces. Kortom, tevreden klant. Dank!
Super dat je zo tevreden bent. Blij dat wij jou via de WhatsApp goed hebben kunnen helpen, en dat je nu mooie gordijnen hebt hangen. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Snelle levering. Netjes gemaakt.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en dat alles naar wens is. Heel veel plezier met de nieuwe raamdecoratie!
Een bestelling op maat plaatsten via 123gordijn ging makkelijk en snel. Ondanks de handige tool voor het invullen van de maten had ik toch nog een vraag of het aan centimeter. Deze kon ik makkelijk stellen via Whatsapp waarna ik de bestelling kon plaatsten. De verwacht levertijd was 1 tot 3 weken, maar dat heeft uiteindelijk 4 weken geduurd. Blij met de stof en het model. Zeker aan te raden deze webshop.
Fijn dat het bestelproces makkelijk en snel verliep. Via WhatsApp of de mail zijn wij altijd te bereiken om jouw vragen te beantwoorden, altijd goed dat je deze dan ook stelt. Helaas heeft jouw bestelling enkele vertraging opgelopen, maar fijn dat je ze in huis hebt. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Voor het eerst een gordijn met thermische voering voor de voordeur besteld. Binnen twee weken had ik een prachtig gordijn in huis van goede kwaliteit met thermische binnenvoering. Hangt prachtig en ik ben er enorm blij mee.
Super om te horen dat het gordijn zo snel in huis was, en dat deze geheel naar wens is.
Van het begin tot het einde volledig optimaal. Ook de bezorging blinkt uit in service en vriendelijkheid.
Heel fijn dat je zo te spreken bent over ons. Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
The curtains are well made and with fantastic fabrics. They also arrived well in time. However they were a few centimetres too long on one set and 3 cm too short on another. For that they get a 4 out of 5
Good to hear that you have received the curtains! We are also very happy to hear that the fabric is fantastic. If you are not really happy about the size of the curtains, you can send us an e-mail or a message on Whatsapp. We can help you with that!
mooi produkt, goede prijs en netjes geleverd
Goed om te horen dat het allemaal naar wens is. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Net zoals de vorige keren dat we bij hun gordijnen bestelden, waren ze keurig netjes gemaakt. Ook fijn dat je voor zaterdagbezorging kan kiezen
Wat leuk dat jullie al voor de 2e keer gordijnen bij ons bestellen! Fijn dat ze weer naar wens zijn, en dat jullie blij zijn met de keuze zaterdagbezorging. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
De levertijd is volgens de website 1-3 weken. Ik ontving mijn gordijnen na 8 weken. En ja, het was vakantie tijd, maar dan is 5 weken extra toch erg veel. Bovendien was de communicatie hierover niet voldoende en onbeleefd. Heb zelf steeds contact op moeten nemen. Er werd ook in een mail gezegd dat ze mij hadden geïnformeerd over een tekort aan de stof voor mijn gordijnen, wat niet zo was. Toen ik hen vertelde dat me dat niet verteld was kreeg ik een onbeleefd "Ja, maar..." antwoord terug. De stof van de gordijnen is wel erg mooi, maar de gordijnen zijn naar mijn idee ook te breed gemaakt. Ik heb wave gordijnen gekocht, maar er zit zoveel stof op de rail dat er geen gelijkmatige wave in valt. De speciale wave runners met elk een tussenruimte van 8 cm verliezen hierdoor hun functie. Jammer, ik had verwacht een goede service en mooi vallende gordijnen verwacht van een bedrijf wat behoorlijk duur is.
Wat vervelend dat je het zo hebt ervaren, dit is uiteraard zeker niet wat wij willen en hoe wij het hebben ervaren. Wij zullen jou nog benaderen m.b.t. het wave gordijn.
Na wat twijfel of de juiste kleurkeuze de bestelling gemaakt en buiten verwachting ontvingen we de gordijnen sneller dan verwacht. Ook de persoonlijke benadering vond ik prettig. Top zeer tevreden.
Wat fijn om te horen dat jullie uiteindelijk de juiste kleurkeuze hebben kunnen maken, en dat de gordijnen buiten verwachting snel geleverd zijn. Wij wensen jullie dan ook heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Mooie gordijnen van bourclestof, super snel binnen en heel mooi afgewerkt.
Ik ben tijdens het kiezen van gordijnen goed geholpen. Ik had proefstalen besteld wat erg hielp met de keuze, er is zelfs nog grotere proefstalen te sturen maar dat was niet meer nodig. Gordijnen waren ook sneller binnen dan verwacht, ik ben er erg blij mee!
Gordijnen van mooie kwaliteit. Tevreden klant! Enige feeback: er werd niets verteld over de bezorging. Ineens stond er iemand op de stop. Daar kon wel beter over geïnformeerd worden. Verder tevreden.
Goedemiddag, wat fijn dat wij weer een tevreden klant hebben! Jammer dat de track en trace e-mail niet goed is aangekomen, deze gaat via onze transporteur. Onze excuses daarvoor en natuurlijk heel veel plezier van jouw nieuwe gordijnen!
mooie kwaliteit, mooi afgewerkte gordijnen. goeie service
Dank je wel voor de mooie review, daar zijn wij altijd blij mee! En heel veel plezier van jouw mooie gordijnen!
Zeer tevreden, super goed rolgordijn! Uitstekende bezorging!
Super dat wij jouw rolgordijn naar volle tevredenheid hebben mogen bezorgen! Heel veel plezier ervan!
Enorm tevreden! Van het ontvangen van de staaltjes tot het moment van de levering verliep alles vlot en had ik ook een vlotte communicatie met iemand van hun kant. Ik had (onwetend) een onnodige extra voering toegevoegd en werd aangeraden om deze er af te halen. Dit omdat het weinig meerwaarde heeft en ik anders een onnodige uitgave zou doen. Ik raad hen sterk aan!
Wat een fijne review, daar worden wij blij van! Wij voorzien onze klanten dan ook graag van het juiste advies. Heel veel plezier van de mooie nieuwe gordijnen!