Pluspunten

Prettig telefonisch contact. Veel informatie over het bedrijf op de site te lezen.

Pluspunten

Snelle levering stalen Ik was door omstandigheden te laat om de korting te gebruiken voor de definitieve bestelling. Dit werd zonder probleem opgelost na n mailtje, snelle reactie binnen n dag.

• Communicatie

Pluspunten

Een heel prettige contact, ik kreeg snel antwoord op al mijn vragen en de proefstalen kreeg ik kosteloos toegezonden. Een mooie kwaliteit voor een hele goede prijs!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen, best snelle levering, redelijke prijs, klantservice reageert snel en correct.

Kleurverschil tussen proefstaal en geleverde gordijnen. Gordijnen worden 2cm korter geleverd dan opgegeven lengte, dat kan veel beter gecommuniceerd worden op de site. Gordijnen met haakjes zijn verstelbaar in lengte, het zou echter slimmer zijn om de bestelde lengte in het midden van het verstelbare spectrum uit te laten komen zodat de gordijnen zowel langer als korter gesteld kunnen worden. Nu waren onze gordijnen alleen korter in te stellen

• Communicatie

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle levering, goede service

• Communicatie

Pluspunten

Goed bereikbaar en prima dienstverlening Eenvoudig te bestellen Gordijn snel bezorgd en top kwaliteit

• Communicatie

Pluspunten

In een woord GEWELDIG! Goede snelle service, zoals het ook op de website wordt weergegeven. Dit is zeker een aanrader!

Geen, vooral zo doorgaan!

Niets

Pluspunten

In één woord: super! Snelle levering, mooie afwerking en keurig naar de maten die waren opgegeven.

Pluspunten

Goede service en een snelle levering. Echt TOP.

Pluspunten

snelle levering, goed afgewerkt, mooie stof

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De keuze aan stoffen en het aanvragen van de stalen

Reageren op email vragen / klachten. Wacht na 2 weken nog steeds op een reactie.

• Communicatie

Pluspunten

Nette levering van de stalen, en als er vragen zijn word er direct netjes op gereageerd.

Evt. Gordijnroedes online zetten.

• Communicatie

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar, er wordt goede informatie gegeven. Gordijnen keurig gemaakt en er is volgens belofte geleverd (aantal werkdagen).

Enige opmerking is dat ik al heel snel een mail krijg voor beoordeling en al een herinnering op de dag van levering. Ik zou zeggen vraag pas een beoordeling als je weet dat de klant het product ook in huis heeft.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb alleen een proefsheet aangevraagd en ontvangen. Verder geen ervaring met dit bedrijf.

Pluspunten

Eerst op aanvraag keurig de staaltjes ontvangen, na de bestelling waren de gordijnen binnen een paar dagen binnen. Ziet er keurig uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging van proefstaaltjes

Pluspunten

Snelle levering. Eenvoudig te bestellen.

Pluspunten

Hartelijk dank voor de snelle levering en de uitstekende afwerking van de gordijnen.

• Communicatie

Pluspunten

Geweldig!!!. Binnen 2 dagen proefstalen binnen. Ná bestelling hingen de gordijnen binnen 4 dagen. Nog nooit zoiets meegemaakt. Recentelijk bij van Til Alkmaar 3 maanden moeten wachten. Prachtig gemaakt. Hangen fantastisch. Ik kan dit iedereen aanbevelen

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, keurig afgeleverde gordijnen, precies zoals beschreven op de site.

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD