Heel erg goed geholpen geweest, enorm vriendelijk.
Heel fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, en dat je ons als vriendelijk ervaart. Dat is natuurlijk super belangrijk! Wij hopen dat de gordijnen naar wens zijn zodra alles binnen is :)
Een goed afgewerkt gordijn. Het duurde maar een weekje vanaf de bestelling, dat is mooi snel. Aflevering kan misschien wat beter. Het kwam in een veel te grote doos. Van de doos was niks meer over toen het afgeleverd werd. Over het algemeen tevreden: vakwerk prima, snelheid prima
Fijn om te horen dat het een goed afgewerkt gordijn is, en dat deze zo snel geleverd is. Wat vervelend dat er van de doos niks meer over was op het moment van afleveren. Wij zullen hier eens naar kijken. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Goede en snelle tussentijdse communicatie, vlotte levering en mooie gordijnen zonder veel kreukels.
Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Veel stoffen om uit te kiezen. Instructies voor het meten zijn helder. Levering ging spoedig
Goed om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met de nieuwe gordijnen.
Het begon al met de stofstaaltjes, die kan je heel makkelijk online aanvragen (gratis), het werd snel geleverd en vanuit daar hebben wij onze keuze gemaakt. Het invullen van de maten gaat ook makkelijk, spreekt voorzich. Snelle levering en erg blij met het resultaat. Check ook hun instagram! Hier reageren ze heel snel op vragen. Super blij mee!
Wat super dat je zo vol lof over ons bent! Blij dat de staaltjes je hebben geholpen bij het maken van een keuze. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen! Wellicht zou je ons foto's willen sturen van het eindresultaat? Misschien kom je ze dan later zelfs nog tegen op onze Instagram ;)
Het rolgordijn werd sneller geleverd dan aangegeven. Top!
Goed om te horen dat het rolgordijn snel geleverd werd. Heel veel plezier met het nieuwe rolgordijn!
Goed om te horen! Veel plezier met het nieuwe rolgordijn!
Super! Goede kwaliteit. Waar voor mijn geld.
Goed om te horen! Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Eerste samples besteld, daardoor goed de kleuren kunnen beoordelen. Mooie kwaliteit gordijnen, heel blij mee.
Goed om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze stalenservice, en dat deze jou goed hebben geholpen met het maken van jouw keuze. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Ik ben enorm geholpen door de klantenservice. Niets was teveel, ze hebben super fijn met me meegedacht, heel veel staaltjes opgestuurd en uiteindelijk hebben we prachtige linnen gordijnen. Ik heb ze nog niet hangen, want we krijgen donderdag pas de sleutel van het huis, maar dit kan eigenlijk niet mis gaan. Dit is overigens niet de eerste keer dat ik gordijnen heb besteld bij dit bedrijf. Vorige keer waren ze ook super.
Heel fijn om te horen dat je goed door onze klantenservice bent geholpen! Wij zijn super benieuwd zodra de gordijnen hangen, en hopen dat ze geheel naar wens zijn. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
De keuze op de website is reuze! En goed overzichtelijk. Ook is er goed uitgelegd als je verduisterende gordijnen wil. Prijs is prima. Alleen een puntje van kritiek: we kregen geen update dat de bestelling verzonden was. En ook geen track en trace code. Gelukkig was de buurvrouw thuis en stuurde zij ons bericht.
Wat fijn om te horen dat de keuze reuze is, en dat de uitleg duidelijk is! Wat vervelend dat jullie geen track en trace hebben ontvangen. Normaliter wordt deze namelijk gewoon automatisch verstuurd op moment van verzending. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Dit is de tweede keer dat ik bij 123gordijn bestel. Altijd heb ik super goede ervaring gehad. Website is het eenvoudig om te gebruiken, en ik heb tot 4 keer monsters gevraagd en ze waren super snel gestuurd, de dag daarna thuis gekregen en wat goed idee was het want de stof van je gordijnen wil je in het echt voelen en goed kijken of het pas met de rest van jou decoratie. Ik had vragen over hoe moet ik meten en ik werd super goed geholpen bij een dame aan de telefoon, ze was geduldig en aardig. Geweldig. De gordijnen waren na een week klaar thuis om op te hangen en ze zien prachtig uit dus ik ben er helemaal tevreden, Echt een aanrader deze shop. Goed bezig dames, gefeliciteerd!
Hoi Patricia, wat heb je een super, lieve review geschreven. Op de valreep nog een 'een veer in onze ****'. Wij gaan super trots het pinsterweekend in. Dankjewel en geniet van de nieuwe gordijnen.
Snelle levering en mooi rolgordijn. De meeste webshops hebben 3-4 weken levertijd en hier had ik het rolgordijn al binnen minder dan 2 weken binnen. Rolgordijn ziet er mooi uit en kwaliteit is goed.
Wat fijn dat wij weer snel een mooi gordijn hebben kunnen leveren. Heel veel plezier van het rolgordijn!
Heel vriendelijk en persoonlijk geholpen via Whatsapp klantenservice. Nog extra staaltjes opgestuurd gekregen om mij te helpen bij mijn keuze. Nu heel tevreden met het eindresultaat. Mooie gordijnen die perfect passen bij de verschillende kamers..!
Fijn dat wij hebben kunnen helpen bij de verschillende keuzes! Soms maken extra staaltjes net even het verschil. In ieder geval heel veel plezier van de mooie gordijnen!
Super mooi en snel geleverd. Kwaliteit is uitstekend. Er wordt snel gereageerd op appjes als je een vraag stuurt.
Wat fijn dat je zo tevreden bent, dat horen wij graag! Heel veel plezier met de gordijnen en wie weet, tot de volgende keer!
De gordijntjes werden perfect binnen de afgesproken termijn geleverd. De stof was perfect, precies zoals het staaltje die we toegezonden kregen.
Heel fijn om te horen allemaal! Bedankt voor de leuke review!
Snelle verzending van staaltjes. Mooie stoffen en netjes gemaakt.
Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Naam van vitrage Weave Pearl op de proefstaal bleek Wega White op de site te zijn, daardoor was deze niet te vinden op de site. Vragen van de klant werden wel vriendelijk beantwoord. Na enig misverstand kwam er duidelijkheid voor de klant en kon het gordijn besteld worden. Wat betreft de bezorging door Transmission: op het tijdstip van de bezorging kon er niemand thuis zijn, maar er was geen mogelijkheid om contact op te nemen om de bezorgtijd te wijzigen. Transmission heeft het pakket voor de deur gezet, dit is goed gegaan, maar als het had geregend was het hele pakket natgeregend! Geen fijn idee. Dus het zou prettig zijn als je de bezorgtijd kan wijzigen.
Wat gek dat je 2 verschillende namen hebt gekregen. Dat moet zeker niet de bedoeling zijn, en wij kunnen ons voorstellen dat dit verwarring oplevert. In ieder geval fijn dat de klant vriendelijke en duidelijke antwoorden heeft gekregen op gestelde vragen. Wat betreft TransMission, het is absoluut niet de bedoeling dat het pakket voor een deur wordt neergezet. Wij gaan hierover even contact opnemen met TransMission. Wel wensen wij de klant heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Overgordijnen voor de slaapkamer laten maken. Precies op maat, nette afwerking en zeer snelle levering. Stofstalen vooraf waren ook snel binnen. Kortom, een aanrader!
Super om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent. Heel veel plezier met de nieuwe, op maat gemaakte gordijnen!
Jammer dat ik deze website niet eerder had ontdekt. Absolute aanrader!
Inderdaad jammer dat je ons niet eerder hebt ontdekt. Maar vanaf nu weet je ons wel te vinden! :) Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Heel fijn om te horen dat het een goed product is, en dat alles perfect past/ er geweldig uit ziet! Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Veel keus aan gordijnen en snel gemaakt en bezorgd.
Fijn om te horen dat er veel keuze is, en dat de gordijnen snel zijn gemaakt en bezorgd. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Mooie kwaliteit stof. Maten klopten perfect.
Fijn dat de stof van mooie kwaliteit is, en dat de maten perfect kloppen. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Nadat ik 3 stoffen had uitgezocht heb ik van alle 3 een gratis staal opgevraagd. Die werden al snel bezorgd. De zelfde dag de bestelling geplaatst en na 2 weken hingen de gordijnen te stralen in m'n slaapkamer. Keurig genaaid, binnen de beloofde levertijd en zonder enig gedoe. Zodra de volgende ruimte aan nieuwe gordijnen toe is bestel ik ze zeker bij 123gordijn.nl
Heel goed om te horen dat je gebruik hebt gemaakt van onze gratis stalenservice, en dat deze jou hebben kunnen helpen bij het maken van de keuze. Super fijn om te horen dat ze hangen te stralen in de slaapkamer! Wie weet zien wij jou met een volgende bestelling weer terugkomen :)
Bestellen was lastig, omdat de vloer scheef weg liep. Maar hier werd over mee gedacht. Na de bestelling bleek er een weeffout in de stof te zitten, waardoor er nieuwe besteld moest worden, en eea vertraagde. Maar hier werden we continue van op de hoogte gehouden. Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee. En uiteindelijk echt hele mooie gordijnen ontvangen. Superblij mee!!
We zijn blij dat wij jou hebben kunnen helpen en voorzien van de juiste raamdecoratie! Helaas waren er wat probleempjes met de stof, en was de levertijd wat uitgelopen. Wel willen wij jou bedanken voor het begrip hiervoor! Super fijn dat de vertraging uiteindelijk mee viel, en dat je de gordijnen inmiddels hebt mogen ontvangen. Tof om te horen dat je zo blij bent met de nieuwe gordijnen, veel plezier!