Super fijne organisatie

Gisteren weer een vouwgordijn ontvangen. Keurig op tijd, terwijl ze ivm met drukte niet konden garanderen of dat zou lukken. Het contact via Whatsapp werkt heel goed. Aardige en behulpzame medewerkers. En dan ook nog kwaliteit afgeleverd.

Heldere site, vriendelijke communicatie

Na het aanvragen en de snelle levering van een paar proef staaltjes was de keuze snel gemaakt. De duidelijke meetinstructies zorgen ervoor dat er niets mis kan gaan. Na bestelling had ik nog een vraag. Deze werd snel en duidelijk beantwoord. De gordijnen hangen er nu mooi bij :-)

Goede kwaliteit, snelle service

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde gordijnen van 123gordijn.nl Ten eerste hebben we gratis en zonder enige verzendkosten een aantal stalen kunnen aanvragen. Vervolgens waren de bestelde gordijnen binnen ca. 2 weken klaar. Ze zaten goed verpakt waardoor we ze direct, kreukvrij hebben kunnen ophangen. Mede door de thermische voering voelen ze mooi zwaar en zeer kwalitatief. Heel blij mee!

Product precies zoals verwacht, netjes afgewerkt

Ik heb gordijnen op maat laten maken door 123gordijn. Het bestelproces en bijbehorende meetinstructies zijn duidelijk. De gordijnen zijn heel netjes afgewerkt en de maten kloppen exact. Ook komen de kleuren van de productfoto's op de website precies overeen met de daadwerkelijke gordijnen. Er was enige vertraging in de levering, omdat de stof niet voorradig was, maar hierover werd duidelijk gecommuniceerd.

Snelle levering en mooie gordijnen

De gordijnen zijn erg mooi geworden en ideaal dat je ook eerst een gratis proefstaaltje kan aanvragen. De verzending was sneller dan verwacht, dus uiteindelijk een hele tevreden klant.

Hele mooie gordijnen

Prettig contact, volgens levertijd en zeer mooie gordijnen.

Mooie gordijnen

Mooie gordijnen en goed verpakt. Vlotte levering

Wordt goed gecommuniceerd

De bestelling ging prima, de gordijnen kwamen gister aan en zagen er mooi uit, ook prima gemaakt.

Goede voorlichting.

Netjes te woord gestaan. Gordijnen zien er mooi uit.

Mooie stof, perfect op maat gemaakt

Ik heb een gordijn op maat laten maken voor in een deurpost. De stof en kleur zijn precies wat ik zocht, netjes afgewerkt en ruim op tijd geleverd. Blij mee.

Goed en netjes

Allemaal goed geregeld en ziet er goed uit.

Mooie gordijnen!

De gordijnen zijn precies zoals ik had gehoopt! Ze staan prachtig in onze woonkamer. Service reageerde snel en bezorging verliep vlot.

Goede kwaliteit en snelle service

Vooraf fijn contact gehad, snelle levering en goede kwaliteit gordijnen geleverd gekregen.

Super mooie gordijnen

Gisteren mijn nieuwe thermische gordijnen opgehangen. Super mooie kwaliteit. Keurig genaaid. Snel geleverd. Alleen 1 ding. Ik heb geen mail van 123 gordijn ontvangen waarin stond dat ze klaar waren of dat ze verzonden zouden worden. Ik heb alleen een mail ontvangen van de bezorgdienst dat ze geleverde waren. Maar er was niemand thuis Dus is de doos voor mijn voordeur gezet. Gelukkig was het droog. Maar wel slordig , het zijn gordijnen van 1000 euro.

Kwaliteit

Netjes en op tijd geleverd. Kwaliteit materiaal

Mooie kwaliteit en vlot geleverd

Eerst stofstalen besteld om een keuze te kunnen maken. De kleur op het scherm is heel anders dan de echte stof. In het echt zijn de kleuren veel mooier. Vervolgend fluwelen gordijnen besteld, ze zijn van mooie zware kwaliteit. We hadden ze binnen 10 dagen in huis.

Prachtige gordijnen!

Wauw we zijn super blij met onze nieuwe gordijnen!

Mooie gordijnen voor een scherpe prijs

Prima afwikkeling van de bestelling. Snelle levering en goede communicatie.

belofte waargemaakt!

Mooie gordijnen, juiste maat, geleverd volgens afspraak

Fijne klantenservice

Fijne en snelle klantenservice en prima afwerking van product. Segmenten van gordijn vielen wel opeens groter uit dan eerder gecommuniceerd, waardoor er meer stof voor het raam valt dan gehoopt (en dan gebruikelijk is bij een dergelijk gordijn).

Ik heb een stel prachtige vouwgordijnen!

Eerlijk advies: via whatsapp wat vragen gesteld over de stoffen en snel antwoord gekregen over de mogelijkheden. Ook fijn dat men aangeeft als iets niet de meest wijze beslissing is (ik wilde in eerste instantie erg dikke vouwgordijnen met voering wat een instabiel pakket zou opleveren). Toppers!

Fijne communicatie

Goede communicatie via de mail. Mooie kwaliteit

Goede service, snelle levering.

We hebben nu meerdere keren gebruik gemaakt van 123gordijnen. WE zijn tot op heden zeer tevreden met het geleverde product en snelheid van levering.

Tot nu toe een goede ervaring. Ik heb eerst kleurstalen opgevraagd, na beoordeling van de kleur heb ik de gordijnen besteld. Ik kreeg netjes bericht dat de levering iets langer ging duren dan verwacht, maar nog steeds binnen het afgesproken leveringstermijn. Ik moet de gordijnen nog ophangen, dus hopelijk dan nog steeds net zo tevreden!

Super blij!

Wij zijn super blij met de gordijnen voor de babykamer. Erg leuk printje en komt overeen met de foto.

Blokmakerstraat 2

9403 VD Assen

Over 123gordijn.nl

123gordijn.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte gordijnen en raambekleding. Het assortiment omvat verschillende soorten gordijnen, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen, evenals raambekleding accessoires. 123gordijn.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige, stijlvolle en functionele oplossingen voor het verfraaien van ramen, met een focus op maatwerk, klanttevredenheid en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.