zeer tevreden

Van bestelling tot levering zeer content. Alles verliep vlot. Ik heb mijn nieuwe sandalen al ingelopen en ze zitten heel comfortabel. Ik ga er nog veel plezier aan hebben.

Bezorger van dhl vond ik slecht

Allereerst complimenten voor Pluto sport, de levering was snel en je word goed op de hoogte gehouden. Alleen geen goed woord voor de bezorger van dhl. Zaterdag kwam het pakket in de vroege ochtend. Er is niet aangebeld en ik was op dat moment in de keuken en hoorde zacht geklop op de voordeur maar dat wist ik ook niet zeker of ik het geklop goed had gehoord. En ik dacht het zal wel en ging verder met de dagelijkse routine en 10 minuten later krijg ik een bericht en daarin staat u pakket is bezorgd? Ik dacht de deurbel is niet gegaan maar ik ben toen voor de zekerheid gaan kijken bij de voordeur, had de bezorger het pakket gewoon buiten op de deurmat gezet, terwijl het gewoon een enveloppe was die ook in de brievenbus kon.. zo kan iedereen het pakket gewoon mee nemen.. plutosport 5 sterren, deze bezorger van dhl 1 ster.

Overzichtelijke site snelle levering

Overzichtelijke site snelle levering En fijn dat je gratis een andere maat kan retourneren.

Coulant bedrijf

Ik had een fout gemaakt met het retourneren van een artikel van Plutosport via Bol.c ( 2 artikelen verwisseld met de track&trace code) Hierover goede communicatie gehad met Plutosport en er is door hen een wel zeer coulante oplossing geboden, hun artikel is (nog) niet terug ontvangen maar de terugbetaling heb ik wel al gekregen. Vanzelfsprekend ben ik hier heel blij mee, super!

De kopen van het product zelf ging wel goed

Maar het product zelf viel een beetje tegen maar kwa bestelen enzo is het perfect.

In de avond besteld en de volgende ochtend was mijn pakketje er al

Erg snel binnen

Snelle en correcte levering

Superfijne pantoffels. Snel bezorgd. Ik had ze te groot besteld maar kon zo omruilen voor kleinere maat. Ben er bij mee en zijn lekker warm

Super service/scherpe prijzen

Super service/scherpe prijzen

Prima, goede communicatie en afhandeling van de omruiling

Nadat gebleken leek, dat mijn schoenmaat ietwat te klein was, heb ik telefonisch contact met Plutosport genomen. Ik ben toen goed en duidelijk geïnformeerd over de omruilprocedure, kan niet makkelijker! Alles met die belangrijke QR-code via DHL retour geregeld. De juiste maat schoenen een aantal dagen later ontvangen. Heel vlot!!

Super boxers voor een mooie prijs!

Super fijne boxers binnen gehad, en snel gelverd! Top service.

Geweldig !

ik slaag altijd als ik bij plutosport shop door de grote keuze van kwalitatief goede kleding en sportschoenen

Kleding is goed

De qwaliteit van de kleding is goed

Snelle en efficiënte levering

Snel en efficiënt geleverd

Top winkel goede producten

Goede winkel blij met mijn producten en snel in huis

Ruim assortiment en snelle levering

Het assortiment is zeer ruim en de levering is altijd de volgende dag.

Betrouwbaar en goed

Bestellingen worden geleverd Retouren gedeclareerd Communicatie is goed

Snel geleverd voor een goede prijs!!

Al redelijk wat aankopen gedaan en telkens tevreden. De punten voor de huidige aankoop kan ik de volgende x weer inwisselen. Blij mee!

Fijne webshop. Snel geleverd

Mooie herenjas

Past perfect

Snelle levering en overzichtelijke site

Zoals altijd bij Plutosport: snelle levering en goede en duidelijke site.

super fijne spullen met snelle levering

Ik vind het erg fijn dat je de bestelde producten de dag zelf kan ophalen.

Niks geleverd gekregen wel betaald

Heb nog steeds niks ontvangen en wel betaald en aangegeven dat het niet geleverd is

Toezending razendsnel en prima in orde.

De Helly Hansen thermobroek past als gegoten en is precies niet te warm en niet te koud.

Ben blij dat ik jullie ben tegengekomen Vlugge zending Goede kwaliteit

Geerweg 46

2461 EB Ter aar