Geweldig!!

Super leuk !! Snelle aflevering

Prima webshop

Goede producten, behulpzaam en betrouwbaar!

Fijne webwinkel!

Hele fijne webwinkel en wordt netjes en snel bezorgd.

Niet de kwaliteit die ik gewend ben.

In 2019 heb ik ook deze sokken besteld, en waren van een andere kwaliteit als deze keer. De binnenkant had toen een blauwe rand met de M van medium erin. bij deze is aan de binnenkant het Nike logo heel rafelig te zien. dat was bij die in 2019 niet. Deze lijken imitatie. Ik heb ze daarom ook terug gestuurd.

Een kwalitatief goed fleecejack. Ik bestelde eerst de verkeerde kleur. Retour zenden was geen probleem.

top

weer super geleverd en zoals afgesproken

Klantvriendelijk en snelle service,

Klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en duidelijk. Dag na bestelling pakket in huis. Super service. Omruil mogelijkheid werkt ook perfect.

Uitsluitend

Geen bijzonderheden

Ruime keuze

Snelle levering,goede pasvorm. Prima.

Netjes en snel!

Snelle levering. Erg blij mee. Product voldoet ook aan de eisen.

Snel geleverd, goede omruil service

Heldere product omschrijving goede service

Top service.

Top kwaliteit snel geregeld.

Snelle bezorging

het is snel gekomen en aan mijn deur gebracht andere bezorgers laten het altijd beneden!

Eerste keer en dan super tevreden.

Geweldig.

Prima winkel

Fijne winkel, groot assortiment en vaak net even wat beter geprijsd. Ik ben ook super tevreden met mijn warmbats!

Fantastische boxers en snelle levering

Zeer fijne boxers voor mijn partner. Zitten perfect! Snelle levering door Pluto sport zelf, bezorgdienst zwijgen we over.

Snelle levering goede kwaliteit

Dankjewel voor jullie snelle en goede service topbedrijf

Heerlijke wandelschoenen

Geen zware schoenen. Ook een heerlijke zool.

Snel besteld en opgehaald!

Snel besteld, goede prijs en binnen 2 uur lag mijn bestelling al klaar in Ter Aar om opgehaald te worden. Prima service, ik ben zeer tevreden.

Nice prices, delivered quickly

This is the second time I'm ordering here. Discounts are nice, and delivery was really fast. It would be nice to lower shipping fees, or eliminate them for orders over 50e or something

Via de website besteld en zelf opgehaald in Ter Aar, keurig te woord gestaan en bestelling stond klaar. Een aanrader dus.

Slect

Ik had een termabroek besteld was te groot retour bon gekregen met de mede deling terug te stuuren voor maat xl tot mijn verbazing krijg ik het zelfde pakket weer terug bezorgd vind dit niet normaal de heer schreijer langerakbaan 631 3544SX Utrecht [email protected]

Mooi op tijd geleverd

De producten zijn mooi en goed

Super levering

Altijd optijd met de laagste prijzen

Geerweg 46

2461 EB Ter aar