Snel en betrouwbaar

Snelle bezorging, is er iets mis met de order wordt dat direct en goed geregeld. Geen bedrijf wat aast op knaken maar een bedrijf wat staat achter het product en klaar staat voor de klant.

Snel verzonden, wel jammer van hoge verzendkosten. Product was goed geleverd en naar wens.

Jarenlange prima ervaring

Altijd alles snel geleverd en goede kwaliteit bij Plutosport en leuke aanbiedingen

zeer trage verzending/ontvangst

Helaas is enige snelheid er niet bij, Pluto sport verzend via DHL en laat dat nu net de aller slechtste pakketbezorger op het westelijk halfrond zijn. Al meer dan een week is er iets onderweg natuurlijk kan Pluto hier niks aan doen, maar zij maken wel deze verzend keuze. Als je iets snel wilt ontvangen dan zou ik elders gaan shoppen.

Op het laatste moment nog een verjaardagscadeau besteld. Het werd keurig op tijd geleverd.

Mooie schoenen

Wilde heel graag speciale skechers, deze waren nergens afgeprijsd behalve bij Pluto. Heel blij mee, beetje jammer dat ik wel verzendkosten moest betalen boven de €50,-. Dat maakt het ook dat mijn cijfer lager is. Als de verzendkosten boven de €50,- of desnoods €70,- gratis zouden zijn, zou ik wel vaker bij Plutosport kopen. Nu alleen als ik iets nodig heb waar ik het anders niet kon krijgen.

Perfecte stof, pasvorm en levering

Maat perfect, fijn comfortabel matriaal.

Top product

Helemaal blij mee. De dry bags zien er leuk uit en je hebt een zee van ruimte

Zeer snelle levering

Zondag einde van de middag besteld. Dag er na begin van de middag geleverd.

alles op voorraad, goede prijzen en topservice!

Altijd alles op voorraad, goede prijzen en topservice!

Shirt valt enorm tegen

Voor dat bedrag had ik een veel betere kwaliteit verwacht. Ik stuur het retour

Uitstekende diensten

Leveren goede kwaliteit kleding op tijd.

Zeer snelle verzending

Mooie aanbiedingen

Mooi shirt

Zit lekker en goede pasvorm.

Mooi product

Snel geleverd wel hoge verzendkosten

Ruime keuze en snelle levering

Webshop biedt een ruime keuze aan kleding voor een goede prijs. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis.

zeer klantvriendelijk, goede service en goede kwaliteit

Denkt mee, ook flexibel en snelle service. Ook goede en snelle verzending. Zeer tevreden.

Perfect geregeld allemaal.

Alles verliep soepel

top shop

super service grote uitgebreide keuze vriendelijke meedenkende telefoon desk

Fijn product en winkel

Fijne pet. Mooi en goed afgewerkt.

Fijne zaak met goede producten!

Ik ben altijd weer blij als ik mijn producten bij plutosport vandaan heb. En de bezorging is ook echt snel! Het enige nadeel vind ik dat je geen vvv bonnen kan inleveren bij plutosport.

Helemaal top

Leuke body warmer besteld van North face. Snel in huis en mijn zoon past het.

Snelle levering en voordelig

Mijn bestelling werd snel geleverd in keurige staat. De prijzen zijn ook interessant!

Alle artikelen vielen in goede smaak

Geerweg 46

2461 EB Ter aar