Contact opgenomen omdat ik een vraag had en het antwoord op de website niet kon vinden. Prima geholpen, prima service
Dank u wel Diana voor de prachtige waardering. Blij dat we u goed hebben kunnen helpen. Heel veel geluk en gezondheid in 2025!
Met herenschoen maat 38 heel moeilijk om goede schoenen te vinden. Stravers biedt de oplossing. Prima kwaliteit en mooie schoenen ook nog eens snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw mooie waardering en reactie. Blij dat mensen met kleine schoenmaten ons goed weten te vinden. We zullen er alles aan blijven doen om voldoende keus te bieden voor mensen met kleine en grote schoenmaten. Over de kwaliteit hoeven mensen niet in te zitten, onze schoenen worden handmatig gemaakt in Europese fabrieken met een hoog kwaliteitstandaard. Heel veel plezier met uw nieuwe schoenen en uiteraard een geweldig en gezond 2025!
Een zaak die kleine heren maten verkoopt die ook niet te smal zijn . Hier was ik naar opzoek . Ze passen goed en zijn ook nog stijlvol.
Hallo Arjan, Fijn dat je ons gevonden hebt en dat we u hebben mogen verblijden met mooie nieuwe schoenen. Een tip nog van ons: In de omschrijving van onze schoenen vermelden we vaak een leestnummer (bijv. H01). Er zijn meestal meerdere soorten schoenen op deze zelfde leest gemaakt door deze fabrikant. Wanneer u het leestnummer in het zoekvenster zet op onze site, komen alle soorten schoenen die we hebben die op dezelfde leest zijn gemaakt. Mocht u in de toekomt weer bestellen en de het leestnummer is hetzelfde, kunt u er bijna zeker van zijn dat ook die schoenen net zo goed zitten. Andere leesten passen wellicht ook goed, maar van deze weet u dat dan zeker. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
alles verliep vlot
Hallo Serge, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de schoenen naar wens zijn en het leverproces ondanks de drukte vlot verliep. Ook dankzij PostNL uiteraard ;-) Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen.
Snelle levering van mooie kwalitatieve schoenen en altijd keurig verpakt.
Dank u wel Ingrid voor de mooie waardering! Fijn dat u laat weten hoe u onze producten en service ervaart. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Zoals altijd prima bestelling, op tijd en gewenste schoenen
Hallo Ronald, dank voor de mooie waardering! Daar zijn we blij mee. En fijn dat we u weer blij hebben kunnen maken met een paar mooie schoenen.
Hallo Nelly, Dank u wel voor de mooie beoordeling en alvast heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Dank u wel voor de mooie beoordeling Sara! Ook blij dat de postbezorgers het in deze tijd nog zo snel op plaats van bestemming krijgen. ;-) Heel veel plezier alvast van uw nieuwe schoenen!
Dank u wel mevrouw van Wijk voor de mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe schoenen ;-)
Weer een paar prachtige laarzen. Supersnel geleverd ( binnen 24 uur) en heel netjes verpakt. Ik ben weer erg blij, op naar de volgende bestelling
Hallo Johanna, Dank u wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat u blij bent met onze mooie laarzen en dat het leverproces weer zo snel is verlopen. Heel veel plezier met de nieuwe laarzen ;-)
De schoenen zijn mooi en zien er robuust uit. Ik heb speciaal op de zolen gelet, omdat ik geen gladde zool wilde. Goed reliëf.
Hoi Madeleine, Dank je wel voor de mooie beoordeling! Heel fijn dat de schoenen zijn zoals je vooraf had gehoopt. Wij wensen je super veel plezier alvast van de nieuwe schoenen!
Zeer tevreden qua prijs kwaliteit verhouding.
Dank u wel Roberto voor de mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over het aanbod en prijs/kwaliteit verhouding. Heel veel plezier alvast van uw nieuwe schoenen!
De door mij bestelde schoenen (sneakers) zien er prachtig uit, lopen prima en eaten heel snel in huis!
Hallo Herman, Hartstikke bedankt voor de mooie waardering. Fijn dat het proces weer voorspoedig is verlopen en heel veel plezier van de mooie suede sneakers!
Snel en correct.
Hallo Carine, Dank voor de mooie waardering. Fijn dat de bestelling vlot en naar wens is verlopen. Heel veel plezier alvast van uw nieuwe schoenen!
Heb nog nooit in alle jaren dat ik klant ben (dateert v.a. dat Stravers nog meer filialen in Amsterdam had) iets negatiefs meegemaakt. Wat mij wel opvalt (maar dat is een ander punt) is dat veel schoenen de laatste tijd niet meer in maat 32 worden aangeboden. Wat betekent dat er toch een einde zal komen aan dit prima contact, in ieder geval v.w.b. zomerschoenen en pumps.
Hallo Ati, Dank voor de mooie waardering en aanvullende opmerking. Wij proberen voor iedereen met kleine en grote voeten een ruime keuze te houden. Maat 32 wordt niet door alle fabrikanten gemaakt, dat is natuurlijk jammer. Toch proberen we ook voor die maat ruim voldoende keuze te houden (er zijn net weer 6 nieuwe modellen binnen). We nemen uw opmerking zeker ter harte en zullen ook komende zomer zorgen voor nieuwe collectie en voldoende keuze in maat 32.
Kan niet zonder jullie, gezien kleine maat. Zeer tevreden!
Hallo Jery, Dank je wel voor de mooie waardering! Blij dat we onze klanten die vaak toch moeite hebben om leuke schoenen te vinden in hun maat kunnen helpen. Veel plezier van de nieuwe schoenen ;-)
Voor de eerste keer besteld. Alles volgens afspraak geleverd.
Hallo Ursula, Dank u wel voor de mooie waardering. Fijn dat u tevreden bent met de eerste ervaring bij Stravers. Ik wens u heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Goede afhandeling en snel binnen
Hallo Judith, Dank voor deze mooie score. Heel blij mee! Fijn dat ook de bezorging via POSTNL ook super snel blijft verlopen. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Top zo als al vele jaren Blij dat de zaak is over genomen Zou niet weten waar ik anders Mijn schoenen had kunnen halen
Beste klant, Dank u wel voor de mooie waardering! Hier zijn we heel blij mee en wij hopen onze klanten natuurlijk nog heel lang te mogen voorzien van mooie Stravers schoenen ;-) Heel veel plezier ervan!
Goeie snelle service,, Echt een uitkomst maat 44 en toch mooie vrouwelijke schoenen!
Hallo Carla, Dank voor dit mooie cijfer en super fijn dat u ons assortiment kunt waarderen. Wij blijven ons best doen om een goede mix te houden van klassieke modellen die langer in het assortiment blijven en nieuwe collecties om zo voor iedereen een optimaal aanbod te verzorgen.
Hoogwaardig vakwerk, mooi product dat uitstekend zit
Hallo Benedicte, Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Heel fijn om te horen dat we u blij hebben kunnen maken met onze schoenen. Inderdaad echt vakwerk van onze fabrieken. Wij verwonderen ons telkens weer hoeveel vakmanschap deze mensen hebben om handmatig zulke mooie producten af te leveren. We zullen de complimenten ook overbrengen naar de fabriek.
De eigenaren bieden goed advies en in de showroom gelegenheid om te passen. De online bestellingen worden snel geleverd.
Hallo Frits, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Fijn dat we u hebben mogen helpen en heel veel plezier alvast met uw nieuwe schoenen!
idem
Dank u wel heer Blok voor de mooie waardering. Fijn dat de schoenen in de smaak vallen. Dank voor uw bestelling en heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Echte kwaliteit. Schoen zitten gelijk perfect en prachtig leer. Vakmanschap.
Hallo Bianca, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Super fijn dat we u mochten helpen en dat u de kwaliteit van onze handgemaakte schoenen kunt waarderen. Heel veel plezier met de nieuwe schoenen!
Snelle levering en prima kwaliteit schoenen
Hallo Nelleke, Dank u wel voor de mooie waardering. Fijn dat uw bestelling voorspoedig is verlopen en u blij bent met de kwaliteit van onze handgemaakte schoenen. Heel veel plezier ermee en een fijne zomer!
De Droogmakerij 52 G
1851 LX Heiloo