Prima service!

Contact opgenomen omdat ik een vraag had en het antwoord op de website niet kon vinden. Prima geholpen, prima service

Goede kwaliteit en snel geleverd

Met herenschoen maat 38 heel moeilijk om goede schoenen te vinden. Stravers biedt de oplossing. Prima kwaliteit en mooie schoenen ook nog eens snel geleverd.

Goede en snelle levering

Een zaak die kleine heren maten verkoopt die ook niet te smal zijn . Hier was ik naar opzoek . Ze passen goed en zijn ook nog stijlvol.

excellent

alles verliep vlot

Volwassen schoenen in kleine maten, hoe fijn is dat.

Snelle levering van mooie kwalitatieve schoenen en altijd keurig verpakt.

Zoals altijd prima bestelling, op tijd en gewenste schoenen

Zoals altijd prima bestelling, op tijd en gewenste schoenen

Besteld en de volgende dag bezorgd

Supersnelle levering van prachtige laarzen

Weer een paar prachtige laarzen. Supersnel geleverd ( binnen 24 uur) en heel netjes verpakt. Ik ben weer erg blij, op naar de volgende bestelling

Mooie schoenen, snelle levering.

De schoenen zijn mooi en zien er robuust uit. Ik heb speciaal op de zolen gelet, omdat ik geen gladde zool wilde. Goed reliëf.

Mooie stijlvolle schoenen.

Zeer tevreden qua prijs kwaliteit verhouding.

Prachtige schoenen

De door mij bestelde schoenen (sneakers) zien er prachtig uit, lopen prima en eaten heel snel in huis!

Snel en correct.

Uitstekende service.

Heb nog nooit in alle jaren dat ik klant ben (dateert v.a. dat Stravers nog meer filialen in Amsterdam had) iets negatiefs meegemaakt. Wat mij wel opvalt (maar dat is een ander punt) is dat veel schoenen de laatste tijd niet meer in maat 32 worden aangeboden. Wat betekent dat er toch een einde zal komen aan dit prima contact, in ieder geval v.w.b. zomerschoenen en pumps.

Prima afhandeling!

Kan niet zonder jullie, gezien kleine maat. Zeer tevreden!

Prima.

Voor de eerste keer besteld. Alles volgens afspraak geleverd.

Goede afhandeling en snel binnen

Top zo als al vele jaren Blij dat de zaak is over genomen Zou niet weten waar ik anders Mijn schoenen had kunnen halen

Altijd Top

Goeie snelle service,, Echt een uitkomst maat 44 en toch mooie vrouwelijke schoenen!

Zeer goede kwaliteit schoenen en goede service

Hoogwaardig vakwerk, mooi product dat uitstekend zit

Goede kwaliteit schoenen en uitstekende service.

De eigenaren bieden goed advies en in de showroom gelegenheid om te passen. De online bestellingen worden snel geleverd.

snelle levering van prima en smaakvol schoeisel

idem

Prima koop! Snel en netjes verstuurd en duidelijke kwaliteit

Echte kwaliteit. Schoen zitten gelijk perfect en prachtig leer. Vakmanschap.

Snelle levering en prima kwaliteit schoenen

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo