Goede en snelle service
Dank u wel Margo, voor de mooie beoordeling. Fijn dat we voor jullie beide wat kunnen betekenen met onze kleine maten. Heel veel plezier van de nieuwe schoenen!
Snelle levering, en de schoenen passen! Hoera een winkel gevonden met maat 35!
Hallo Annet, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Fijn dat de mooie schoenen passen en dat u ons gevonden heeft. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen en alvast fijne paasdagen!
Ik had schoenen online gekocht die toch de verkeerde maat bleken (ik was echter wel gewaarschuwd dat het specifieke model ruim zat). In de doos zat een brief waarmee je ze makkelijk retour kon sturen en ruilen voor een andere maat/ander model. Zo gezegd zo gedaan, nadat mijn schoenen aan kwamen bij de winkel kreeg ik de volgende dag een nieuw paar met de gewenste maat! De kwaliteit van de schoenen is hoog en voor de kwaliteit vind ik het een hele mooie prijs.
Hallo David, Dank u wel voor de mooie beoordeling. Altijd jammer als schoenen niet passen natuurlijk, maar fijn dat het ruilproces, de advisering en de prijs/kwaliteit gewaardeerd worden. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen en alvast hele fijne paasdagen!
Stravers biedt zeer mooie en kwalitatief goede schoenen. Het is zo fijn dat Stravers een ruime collectie heeft in damesschoenen. Mensen met kleine voeten komen vaak terecht in kinderschoenen. Maar bij Stravers is er volop keus voor vrouwen van deze tijd. Service is heel goed en personeel is zeer vriendelijk en attent
Hallo Marjolein, Heel erg bedankt voor deze ontzettend fijne beoordeling. We doen uiteraard enorm ons best om de kwaliteit hoog te houden, het assortiment aantrekkelijk en voor ieder wat leuks om te kiezen. Super om te lezen dat dit gezien en gewaardeerd wordt. Hartelijk bedankt en heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Het is vlug gegaan na mijn bestelling alles was oke zo doorgaan
Dank u wel Thea voor het mooie cijfer. Blij dat de bestelling ook voor u voorspoedig is verlopen. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Snelle levering en goed en milieu vriendelijk ingepakt.
Dank u wel Renée, voor de mooie beoordeling. En uiteraard heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Alles keurig op tijd bezorgd. Had mijn bestelling al de volgende dag.
Dank u wel mevrouw Duijzend, voor uw mooie beoordeling. Blij mee ;-) Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Bij ruiling kreeg ik per direct het verschil terug op mijn rekening. Bovendien doen ze alle moeite om de juiste maat en de juiste kleur te vinden. 100% tevreden .
Zaterdag bestelling geplaatst en betaald. Maandag levering ontvangen. Alles was perfect verpakt en de schoenen werden puntgaaf geleverd. Ik ben een tevreden cliënt.
Hallo Aryeh, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de verzendingen weer spoedig is verlopen, uiteraard ook dankzij de postorderbedrijven. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Keurig verpakt en verzonden. Niets aan te merken
Dank u wel Jeanne, voor de mooie beoordeling. Fijn dat het proces weer vlot is verlopen en alvast heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Ik ben heel blij met de mooie schonen in een kleine maat, Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Hallo Ria, Dank u wel voor uw mooie waardering. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Jammer dat de kosten bij retourneren voor rekening van de klant zijn.
Hallo Ilona, Ik begrijp dat u dat jammer vindt. Voor bedragen boven de €100,- betalen wij de verzendkosten al voor de heenreis. Onze klanten betalen zelf de verzendkosten als iets retour gestuurd moet worden. (is ook terug te lezen op onze site) Gratis retour sturen bestaat niet, in die gevallen heeft u het ergens al betaald. Met een gratis retourbeleid maken we de schoenen onnodig duurder voor klanten waarbij de schoenen wel passen. Jammer als u hierdoor minder tevreden bent over Stravers.
Ik ben blij met jullie , want jullie hebben kleine maten en mooie schoenen. Als ik weer schoenen nodig heb kom ik beslist weer bij jullie terug
Hallo Bob, Heel fijn dat u ons weet te vinden en dat u ons assortiment in kleine maten schoenen weet te waarderen. Heel veel plezier van de nieuwe schoenen en tot de volgende keer ;-)
Altijd zeer tevreden met de schoenen van Stravers..
Hallo Martijn, Dank u wel voor de mooie beoordeling! Fijn om zulke tevreden klanten te hebben. Daar doen we het voor! ;-) Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen.
Hele fijne webwinkel. Zeer klantvriendelijk. Goede service. Kon mijn schoenen die ruim vielen, makkelijk ruilen. Goede uitleg over de maten.
Dank u wel Marianne, voor de mooie beoordeling. Heel fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u blij bent met de schoenen en onze service. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Snelle levering en prima service
Dank u wel voor de mooie beoordeling Nelleke. Fijn dat de levering weer vlot is verlopen en dat u onze service kunt waarderen. Heel veel plezier met uw nieuwe mooie schoenen!
Mooie schoenen en een kleine schoenmaat gaan meestal niet samen (als je volwassen bent). Maar bij Stravers vind je een hele mooie collectie. De service is erg goed en je wordt altijd erg vriendelijk geholpen. Assepoester had haar glazen muiltjes, wij hebben de schoenen van Stravers!
Hallo Marjolein, Wat een enorm leuke review! En wat is er nou leuker voor ons als we klanten hebben die we zo blij hebben kunnen maken! Dank u wel en natuurlijk heel veel plezier van uw mooie Stravers schoenen!
Mooie schoenen, goede kwaliteit, zitten goed.
Dank u wel Nuran voor de mooie beoordeling. Fijn dat we u blij hebben kunnen maken met een paar mooi Stravers schoenen. Heel veel plezier van uw aankoop.
Bij herhaling schoenen en laarzen in grote maten gekocht. Ruime keuze en mooie designs; goeie kwaltiteit leer en -afwerking. Tevens 'klein' genoeg om nog service van- en contact mee te kunnen hebben
Hallo Koen, Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en u ons persoonlijke contact waardeert. En natuurlijk zijn we heel blij dat u onze kwaliteit en assortiment weet te waarderen. U had ook een vraag over een specifieke schoen en schoenmaat. Helaas is het zo dat het fabrikant afhankelijk is tot welke schoenmaten ze iets maken. Daarom kunnen niet alle modellen in dezelfde maat uitgevoerd worden, omdat ze die leesten niet hebben en de leesten heel kostbaar zijn voor ze om extra te laten maken. We hopen desondanks dat ons assortiment altijd breed genoeg is om iets leuks te vinden in iedere maat.
Contact opgenomen omdat ik een vraag had en het antwoord op de website niet kon vinden. Prima geholpen, prima service
Dank u wel Diana voor de prachtige waardering. Blij dat we u goed hebben kunnen helpen. Heel veel geluk en gezondheid in 2025!
Met herenschoen maat 38 heel moeilijk om goede schoenen te vinden. Stravers biedt de oplossing. Prima kwaliteit en mooie schoenen ook nog eens snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw mooie waardering en reactie. Blij dat mensen met kleine schoenmaten ons goed weten te vinden. We zullen er alles aan blijven doen om voldoende keus te bieden voor mensen met kleine en grote schoenmaten. Over de kwaliteit hoeven mensen niet in te zitten, onze schoenen worden handmatig gemaakt in Europese fabrieken met een hoog kwaliteitstandaard. Heel veel plezier met uw nieuwe schoenen en uiteraard een geweldig en gezond 2025!
Een zaak die kleine heren maten verkoopt die ook niet te smal zijn . Hier was ik naar opzoek . Ze passen goed en zijn ook nog stijlvol.
Hallo Arjan, Fijn dat je ons gevonden hebt en dat we u hebben mogen verblijden met mooie nieuwe schoenen. Een tip nog van ons: In de omschrijving van onze schoenen vermelden we vaak een leestnummer (bijv. H01). Er zijn meestal meerdere soorten schoenen op deze zelfde leest gemaakt door deze fabrikant. Wanneer u het leestnummer in het zoekvenster zet op onze site, komen alle soorten schoenen die we hebben die op dezelfde leest zijn gemaakt. Mocht u in de toekomt weer bestellen en de het leestnummer is hetzelfde, kunt u er bijna zeker van zijn dat ook die schoenen net zo goed zitten. Andere leesten passen wellicht ook goed, maar van deze weet u dat dan zeker. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
alles verliep vlot
Hallo Serge, Dank voor de mooie beoordeling. Fijn dat de schoenen naar wens zijn en het leverproces ondanks de drukte vlot verliep. Ook dankzij PostNL uiteraard ;-) Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen.
Snelle levering van mooie kwalitatieve schoenen en altijd keurig verpakt.
Dank u wel Ingrid voor de mooie waardering! Fijn dat u laat weten hoe u onze producten en service ervaart. Heel veel plezier van uw nieuwe schoenen!
Zoals altijd prima bestelling, op tijd en gewenste schoenen
Hallo Ronald, dank voor de mooie waardering! Daar zijn we blij mee. En fijn dat we u weer blij hebben kunnen maken met een paar mooie schoenen.
De Droogmakerij 52 G
1851 LX Heiloo