Snel geleverd en precies als omschreven

Snelle levering en precies als omschreven.

Snel,mooi,duidelijk

Bestelling was eenvoudig te plaatsen. Feedback direkt op mail. Ontzettend goede en snelle levering!! Mooie schoenen, prima kwaliteit!!Top!!!!!!

Hartelijk en professioneel advieserend

Na een bestelling te hebben gedaan om basis van eerdere aankopen, bleek de maat toch niet goed. Na telefonisch overleg en advies kreeg ik een maat kleiner toegezonden. Op tijd voor de bruiloft!

volgens verwachting

positief.

Mooie schoenen voor een leuke prijs.

Al jaren klant bij Stravers en nog steeds zeer tevreden over hun Schoenen.

Alles goed gegaan dankjewel

Super goed

Tevreden over aanbod en levering

Snelle levering. Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen. In mijn maat heeft Stravers een behoorlijk aanbod.

Goede en snelle service

Schoenen besteld en een paar dagen later al in huis. Zagen er uit als beschreven. Ben er blij mee.

Zoals altijd zeer mooie en lekker lopende schoenen. Volgens de enige winkel die nette heren schoenen verkoopt voor mannen met kleine schoenmaat.

snelle en goede service

Schoenen zijn als omschreven, zitten lekker en zijn mooi. Verzending in doos met papier eromheen, dus geen onnodig extra verpakkingsmateriaal gebruikt. Top!

Superleuke en comfortabele schoenen

Klikken, afrekenen en de volgende dag er op lopen: wat wil je nog meer? Lekkere zomerpumps (amandelkleur) met hak waar je prima op kunt lopen. Maatvoering perfect; ik heb mijn normale maat (43) besteld en ze passen perfect. Kwaliteit van de schoenen lijkt me op het eerste gezicht ook prima.

Duidelijke website, goede levering

Bestellen via de website was eenvoudig. De informatie over bestelling en levering per mail was duidelijk. Levering was op tijd.

De bestelling kwam precies op tijd. Prima service!

Super snel bezorgd.

Heb mijn bestelling nooit ontvangen!

Wel betaald trouwens

Geweldig!!!

Ruime keuze aan moderne, vlotte en elegante schoenen. Kwaliteit en pasvorm is uitstekend. Zeer servicegerichte en betrokken medewerkers. Professionele verpakking en supersnelle verzending.

Volgem

Schoenen kwamen vlot, bezorging goed. . Kwaliteit kan beter of prijs moet lager.

Razendsnel en netjes zoals altijd

Schoenen passen perfect, zijn van goede kwaliteit

Koop er al jaren altijd goed behandeld.en goede kwaliteit schoenen

ok

ok

Goede ervaring met de bezorging. Snel!

Gelukkig had ik van tevoren gelezen hoe ik de schoenen moest retourneren. Daardoor wist ik dat het in de geleverde verpakking terug gestuurd moest worden en heb ik de verpakking voorzichtig kunnen open knippen. Jammer dat de pasvorm van de schoenen slecht was maar dat is persoonlijk en heeft niets met de service te maken.

De maat klopt niet helemaal

Heb verzend kosten betaald en bij het retour sturen moest ik nogmaals betalen

productinformatie is goed, ook visueel. Bestellen is makkelijk. Product retourneren is mogelijk met terugbetaling, alleen de portokosten zijn hoog.

heeft wat wij zoeken

heeft volop keuze voor kleine voeten zoals mijn vrouw heeft.

Maar niet zo blij met hun contract met PostNL. Deze pakketbezorger is niet geïnteresseerd in klanten. Straver wel en de klant onvriendelijkheid van PostNL straalt daar mee ook af op Stravers. Dus, tel jullie knopen en ga over op DHL waar ik heel goede ervaringen mee heb.

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo