Ik koop altijd daar jammer geen korting
Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat de korting betreft...kijk ook maar eens of er iets voor je bij zit tussen onze outlet/sale artikelen.
Voor de tweede keer nu grote(re) maat damesschoenen besteld. Snelle correcte levering en goede kwaliteit schoenen.
Hallo Ronald, Dank voor je mooie beoordeling, fijn dat je tevreden bent met onze kwaliteit en leveringen. Heel veel plezier van de nieuwe schoenen. Alvast een fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2024!
Snelste levering tot nu toe van web aankopen. Daarnaast zijn de schoenen altijd top!
Dank je wel Shaeef! We doen er alles aan om waar mogelijk dezelfde dag de pakketten nog te versturen. Het compliment is uiteraard ook voor de bezorgdienst die in deze tijd ook de snelheid heeft weten vast te houden. Blij met je waardering en tevreden klanten ☺ Fijne feestdagen alvast en veel plezier van je aankoop.
Duidelijke communicatie en een super service. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe laarzen. Een heel fijn bedrijf.
Dank je wel Gerard voor deze mooie waardering. Heel veel plezier van je nieuwe aankoop en alvast fijne feestdagen!
Vandaag besteld en morgen in huis!!
Dank je wel Linda voor deze mooie beoordeling en wat fijn dat de leveringen naar België ook vlot verlopen.
Ik ben al jaren klant. Vanaf 1981 eerst de Overtoom daarna Slotermeerlaan en nu Heiloo. Ben door de corona periode, nooit in de winkel geweest alleen maar via de website besteld. En dat ging/gaat altijd prima. Goede kwaliteit Klantvriendelijk Goede service Vr. Gr. A.J. Nieuwenbroek
Hallo mevrouw Nieuwenbroek, Dank u wel voor de beoordeling en wat leuk om te horen dat u al zo lang vaste klant bent en nog altijd tevreden met onze kwaliteit en service. Daar doen we het voor!
Delivery was quick. Boots slightly on the lager side compared to other models, but very comfortable. I just hope they don’t get too broad over time.
Thank you very much for your lovely review. We hope you will again enjoy your shoes as much as others.
Mijn ervaring wat betreft de snelle levering is prima,maar wat ik niet begrijp is dat er op de doos een prijs van €85.00 staat terwijl ik er € 119.95 voor heb betaald.Graag een uitleg hierover
Hoi Janny, Dank voor uw bericht en beoordeling. Via de mail al even contact gehad. Verkeerd prijskaartje op de doos hoort natuurlijk niet, daar zullen we zeker op letten in vervolg. Heel veel plezier van uw aankoop alvast.
Mooie mocassins met een super pasvorm, ik zou ze graag in meer kleuren bestellen maar die hebben ze helaas niet.
Hallo Carry, Dank je wel voor deze mooie beoordeling. We nemen je wens mee en als de mogelijkheid er is zullen we extra kleuren opnemen in het assortiment.
Correcte verwerking van retourzending, helaas is jullie vestiging te ver verwijderd van Molenhoek.zodat passen van schoenen maat 36 met een H wijdte een beetje lastig is. Met vriendelijke groet Otto van de Grampel
Dank u wel voor de mooie waardering. Jammer dat de maat niet goed was. Wie weet een andere keer meer succes. Eenmaal de juiste leestmaat gevonden (staan in omschrijving), dan is erop zoeken eenvoudig en kunt u alle schoenen in één keer vinden die passen.
Schoenen besteld, volgende dag in huis. Moest ze helaas terugsturen omdat ze niet pasten. Binnen 1 week geld retour op mijn bankrekening.
Dank je wel Renée voor je waardering! Jammer natuurlijk dat de schoenen niet pasten, volgende keer beter. Fijn dat je onze service weet te waarderen.
met mijn maatje 33 ben ik super afhankelijk van Stravers-shoes. Bijna altijd is de pasvorm perfect, altijd snelle service en de enkele keer dat ik iets terug stuur is de service ook prima. zo blij dat jullie de zaak voortzetten :)
Dank je wel Monique voor deze fijne waardering. Wij zijn blij dat we dit mooie bedrijf mogen voortzetten en klanten onze service als nieuwe eigenaren ook weten te waarderen.
Blij dat ze verhuist zijn naar Heilo, veel beter parkeergelegenheid! En kan nu ook ‘s avond terecht na afspraak! Mijn eerste indruk met de nieuwe winkel, en eigenaar is top..
Dank je wel Marijke voor deze mooie waardering. Fijn dat we naar tevredenheid hebben kunnen helpen en veel plezier van de aankoop!
Een zeer goede ervaring , Moest mijn schoenen ivm de maat 2 keer omruilen, dit ging super snel! Maandag te grote maat op de post gedaan, En ondanks dat ik twee keer moest ruilen. Eind van de week juiste maat na twee keer ruilen. En ja het is niet goedkoop maar ik vind het een goeie kwaliteit prijs verhouding
Hallo Marieta, Dank je wel voor deze mooie waardering. Fijn dat onze service en prijs/kwaliteit gewaardeerd wordt. Heel veel plezier met de nieuwe aankoop.
Goed geholpen in de showroom (op afspraak), goede keuze kunnen maken.
Dank je wel voor de mooie waardering! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en heel veel plezier met de nieuwe schoenen.
Als vrouw met een kleine maat schoen, maat 34, was Stravers altijd een uitkomst voor het aanschaffen van nieuwe schoenen en laarzen. Ik hoop voor in de toekomst dat dit zo blijft, want er is niet heel veel keus met kleine maten.
Nog nooit eerder meegemaakt dat de alg
Normaal gesproken haal ik de schoenen bij Stravers in de winkel. Op dit moment zijn de schoenen alleen online te bestellen en wacht ik een paar schoenen welke nog geleverd worden. De score die ik nu geef is een 5 sterren, want ik was altijd erg tevreden met Stravers.
De eerste keer ben ik naar Amsterdam gegaan om schoenen uit te zoeken. Het leek wel de hemel op aarde! Zoveel keus in mijn maat! De kwaliteit is heel goed, net als de pasvorm. Nu bestel ik alleen nog via de website en ik weet dat de maat klopt. Als het een keer niet goed is, wordt het heel snel geregeld en heb ik het geld snel weer op mijn rekening staan. Ben dus heel tevreden en hoop nog lang van jullie service gebruik te kunnen maken.
I have not had a chance to get to the store. but even my online purchase have been good. good customer service and great shoes.
Ok heb de 29 Augustus schoenen besteld en nog steeds niks gehad . Hoor ook niks , niet erg netjes. Als ik ze niet meer krijg wil ok mijn geld terug. M jansen
Heb regelmatig besteld en ben altijd blij met de mooie goede kwaliteit damesschoenen in de grote maat
Schoenen nog niet ontvangen
Heel blij met Stavers Service is goed Vriendelijk personeel Schoenen zijn geweldig Zo fijn en dat in mijn maat top.. Alleen heel treurig dat jullie moeten stoppen Veel sterkte daar mee. Hoop dat de zaak over genomen wordt Weet niet waar ik anders te recht kan voor maatje 33 34 M.vr.gr m.Scholsz
Mijn ervaring met Stravers is altijd zeer goed geweest en nog, al klant vanaf Slotermeerlaan.
De Droogmakerij 52 G
1851 LX Heiloo