Correcte wijze van afhandelen en een goede service

Snelle service, prima geregeld met Post. Nl

Vriend is blij

Ik heb laarsje besteld voor iemand anders Deze is 70 jaar en snapt niks van computers Ze is er super blij mee En liep er vrolijk op weg.

Snelle levering, goede afhandeling retournering

De schoenen werden snel geleverd. Helaas voor mij te smal, dus ik heb ze geretourneerd. Binnen een paar dagen na ontvangst werden de kosten al teruggestort op mijn rekening.

Snelle levering, goede afhandeling retournering

Heel blij met de online service Ben niet in staat naar de winkel te gaan Zeer behulpzaam om je te helpen aan de telefoon Echt zeer tevreden

De verwachtingen waargemaakt!

Schoenen in maat 52: altijd een uitdaging. Moeilijk verkrijgbaar en: zullen ze wel passen? Fijn dat Stravers ze op voorraad heeft en snel verstuurt. Prachtige, stevige schoenen. Ga ik veel plezier van hebben.

M'n ervaring bij jou online shoppen is goed,mis alleen of de schoenen ook voor wat brede voeten goed zit. Dus hoop dat wat ik nu besteld heb ook goed zit qua breedte. En wat meer moderne modellen zou ook leuk zijn,het is vooral klassieke modellen. Maar over het algemeen te vrede met de schoenen en keuzes.

Laatste bestelling teleurgesteld

Altijd heel tevreden met de bestellingen. Laatste bestelling lange laarzen niet, leken op foto met een brede schacht maar is niet zo. Misschien in de toekomst de schachtbreedte bij het artikel zetten? Zal retourzending worden, jammer.

bestelling snel geleverd

ervaring goed

Geen succes!

Schoenen terug gestuurd omdat de maat niet klopte,schoenen moet je in de winkel kopen en niet online de afhandeling zijn we tevreden over.

Goede pasvorm, snelle levering! Nu ga ik zeker vaker online schienen bij Stravers bestellen!

Prima slippers gekocht!

Ik zocht al een tijdje naar een grote maar slippers voor mijn man. Bij Stravers heb ik die eindelijk gevonden. Ze zijn mooi en goed van kwaliteit, fijn voetbed, hij draagt ze vanaf het begin heel graag. Wij komen terug !

Prima schoenen met goede pasvorm

Met mijn maat 34 is het lastig schoenen vinden. De twee paar zwarte enkellaarsjes van Stravers zitten prima. Zou fijn zijn als ze ook in bruin of grijs waren.

Prachtige collectie schoenen/laarzen

Top winkel en een hele goede service.

prijs kwaliteit super

de schoenen zijn van zeer goeie kwaliteit zoals beschreven en communicatie en levering correct af gehandeld .ik heb al verschillende keren bij jullie besteld een echte aanrader

Prettig en snel geholpen

Mijn vraag over de maatvoering werd serieus genomen. Toen er iets niet bleek te kloppen, stak men daarbij de hand in eigen boezem en kreeg ik alsnog op vriendelijke manier het juiste advies. De verdere afhandeling van mijn bestelling verliep snel en probleemloos. Ik ben zeer tevreden met deze zaak, en met mijn schoenen...

Al jaren top service!!

Ik ben zekers al 10 jaar vaste klant, Top service!

Gewoon goede service !

Prettig contact en de schoenen zijn van uitstekende kwaliteit.

Snel en accuraat

Jarenlange ervaring met hun en nooit geen problemen gehad..

De Droogmakerij 52 G

1851 LX Heiloo