Zeer goede service

2 camera's besteld voor de beveiliging van onze woning, we hebben netjes het track en trace nummer gekregen op de dag dat de camera's besteld waren en volgende dag in huis. De bijhorende beugels die wij besteld hadden paste niet, dit was onze fout. Jaggs heeft dezelfde dag nog de passende beugels uitgeleverd en de beugels die niet passen mochten we retourneren. Keurig!!!

gewoon goed

levering was oke en de prijs is scherp

Goede ervaring aanschaf camera's en alarm

Een compleet alarmsysteem aangeschaft inclusief camera's. Na een inbraak overwogen om de boel maar eens te gaan beveiligen en te voorkomen dat er een inbraak kan worden gedaan. Dit bedrijf weet er alles van af, in mijn voortuin is er een bewegingsdetectie ingesteld vanuit de camera's die gericht staan op de voortuin. Ik krijg nu een melding als er een persoon mijn erf betreed, de ingebouwde flitslamp gaat hiervoor ook af en sirene. Tussen 00:00 en 05:00 heb ik dit laten instellen omdat rond deze tijdstippen de meeste inbraken gebeuren. Niet alleen weet ik nu van te voren wie er op mijn erg is, binnenshuis hebben we ook het ajax alarmsysteem laten installeren met verschillende sensoren.. Dit is toch wel wat fijner slapen als je wakker gemaakt wordt als een inbreker je huis overhoop wilt halen en de boel wilt stelen. Prima ervaring verder met dit bedrijf.. netjes op tijd gekomen voor de installatie en de installateur Faris was erg vriendelijk en neemt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen over de functionaliteit van het alarmsysteem en camera's.

Mijn ajax hub snel gerepareerd

Ajax hub was stuk na 5 mnd maar snel verholpen door jaggs .

Uitstekend: Alles soepel verlopen

Meerdere componenten van Blaupunkt besteld en keurig verpakt binnen de volgende dag. Misschien zouden jullie ook de beveiligingsstickers erbij kunnen doen!

chapeau

Meerdere keren mailcontact gehad en prima geholpen. Klandizie staat hier hoog in het vaandel!

Goed bedrijf. Reageert snel op vragen. Compleet Ajax systeem aangekocht.

Fantastic service and great value for money.

We did a lot of research and knew exactly what we wanted - Jaggs were fantastic in providing a quotation, quickly responding to email questions and shipping the order on time. The fitting service from Faris was great - he was very patient in explaining everything and providing incremental advice without trying to 'hard sell'. Highly recommend.

Top bedrijf

Afgelopen vrijdag mijn spullen ontvangen en goed geholpen door Joost. Bedankt!

Vlotte levering

Dahua cams aangeschaft en advies gekregen hierin en Joost heeft mij keurig geholpen met de keuze hierin.

Geen reactie op aangemelde RMA

Op 22 juni een RMA aangemeld, na een week geeen reactie dus een reply op de automatische gegenereerde mail gestuurd. Ondertussen (5 juli ) nog steeds geen reactie. Erg jammer dit en voor mij in ieder geval een reden om er niets meer te bestellen.

keurig

Vlotte levering, werd netjes nageleverd omdat ik een foutief huisnummer had opgegeven.

service top. levering top.

Voor ons bar in amstelveen hebben we na een vervelende inbraak toch overwogen om een alarmsysteem te overwegen. Bij Jaggs Alarm terecht gekomen en een goed advies gehad. Ook hebben we ervoor gekozen om het systeem te laten installeren, dit scheelt ons tijd als ondernemers en tijd is geld. Ze hebben eerlijk prijzen en zitten scherp in de markt.

Initiële foutieve levering, intussen wordt deze fout rechtgezet.

Dre

De service is ideaal, levering was top en de ondersteuning was uitmuntend. Ook na kantoortijden helpt dit bedrijf.

Keurig aan de afspraken.

Wij hebben een alarminstallatie overwegen van dit bedrijf, wegens de complexe vereisten vanuit onze kant is er iemand langs gekomen om een inventarisatie te maken wat er benodigd is. De installateur was keurig op tijd en heeft de tijd genomen, uiteindelijk de volgende dag een offerte gekregen en direct akkoord op gegeven, de installatie en product offerte was scherp, vandaar de uiteindelijke klap die ik erop gegeven heb.

Doet wat het beloofd, compleet Ajax installatie aangeschaft!

Gerrit

In een woord: Fantastisch. Ajax levering de volgende dag binnen, uiterst tevreden over de producten.

Beloofde ervaring

Zoals beloofd deel ik hierbij mijn ervaring. Na een vandalisme aan onze auto slapen wij erg slecht, na speuren op het internet kwamen we uiteindelijk terecht bij Jaggs Alarm. We hebben hierbij een compleet camerasysteem afgenomen met recorder voor minimaal 2 weken opname. De camera's voldoen aan al onze eisen, de camera's volgen personen en geeft een alarm af zodra en iemand in de buurt van mijn auto is op een bepaald tijdstip. Het werkt allemaal super en ook het nachtbeeld is veelbelovend ( kleurenbeeld ). We gaan nu ook het Ajax alarmsysteem aanschaffen en laten installeren door deze partij. Dank jullie wel.

Camerabeveiliging Winkel Hilversum

Mijn ervaring met Jaggs is super, van A tot Z is alles geregeld, zowel de installatie als de levering van de producten..

Zelfs in het weekend neemt men de tijd om te ondersteunen met mijn Hikvision camera's. De camera wilde ik in mijn Ajax applicatie gekoppeld hebben en Joost heeft mij keurig geholpen hierbij.

Geen reactie meer als ik retour wil terugsturen

Ik ben bij mijn bestelling goed geholpen door Joost en was blij met mijn bestelling. Ik had na het plaatsen van mijn bestelling door dat ik 1 verkeerd artikel had besteld, dus meteen een mailtje gestuurd met de vraag of ze deze konden omruilen voor het juiste artikel. De bestelling was nog niet verzonden dus dat was geen probleem. Toen de bestelling geleverd werd zat toch het verkeerde artikel erbij, dit kan natuurlijk gebeuren. Weer gemaild en ik zou een retourlabel ontvangen zodat het omgeruild kon worden. Ik heb nog verschillende keren daarna gevraagd waar het retourlabel bleef, maar helaas nooit meer een reactie ontvangen. Ook via de website zelf een retourlabel aangevraagd, maar ook daar nooit een reactie op ontvangen. Ik dus dus ondertussen al meer dan een maand te wachten op het retourlabel, maar ik krijg maar geen reactie. Erg jammer, zou ze dus niet aanbevelen.

Super service

Zeer goede prijs en services. Bij volgende bestelling weer bij jullie plaatsen en een aanrader voor anderen. Bedankt

Goede communicatie en afspraken nagekomen

Na telefonisch overleg heeft Joost mij ander deur/ raamcontacten gestuurd omdat ik een verouderde type had besteld. Voor de rest was de website duidelijk genoeg en bestellen ging gemakkelijk. Als dit project lukt in Spanje ga ik woning en bedrijfspand in Nederland ook zeker voorzien met een alarminstallatie van Jaggs Alarm.

Randstad 22 151

1316 BM Almere

Over Jaggs Alarm

Jaggs Alarm is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt op gebied van beveiliging, hierbij wordt ervoor gezorgd dat u naast de losse componenten ook pakketten kunt samenstellen waarbij zeker gesteld is dat het totaalsysteem werkt. Laat u verrassen door de betaalbaarheid en kwaliteit van onze systemen, de service van ons team en de transparantie in onze bedrijfsvoering.