1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een Hikvision camera set aangeschaft, wat een super beelden. Zelfs in het donker kan ik duidelijk zien wat er gebeurd bij m'n bedrijf. De nazorg is ook uitstekend, heel erg bedankt voor het instellen jongens.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

alles top

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Camera besteld via jaggs. Helaas mis gegaan via postnl, camera kwijt. In eerste instantie verliep het contact niet soepel, maar uiteindelijk kwam er schot in de zaak en is het erg vlot op de juiste manier opgelost. Top!

Het liefst had ik dat het vlotter opgepakt werd, nu meer moeite gekost als nodig.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer professionele aanpak. Bij vragen kan via chat direct contact gemaakt worden. Zelf iemand met jaren ervaring heeft van deze mensen nog iets kunnen bijleren. Top jongens ! Zeker volhouden zo !

Leverings emails kwamen aan late kant.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Professionalism and good treatment

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk site, goeie prijs

De status ging van compleet naar in behandeling naar verzonden. Dat vond ik wel verwarrend. De bestelling werd geleverd op de dag dat ook de verzonden mail verstuurd was met daarin de tracking info. Vanwege de timing viel er niet veel te tracken ;-) Maar das minder erg natuurlijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goede communicatie Zeer correct

Metaalwerken Michiels BVBA

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Meerdere Hikvision camera's aangeschaft bij deze firma voor ons bedrijf. De communicatie verliep erg vlot via de chat en de service is uitstekend.

Niets

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering bij vragen over het afstellen van in en uitlooptijd werd ik doorverwezen naar de importeur wat ik wat zwakjes vond deze heeft mij prima geïnformeerd en was het probleem uit de wereld

Zelf wat meer door vragen indien noodzakelijk bij de importeur te rade gaan en de klant dan terug bellen met het juiste advies

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede support van dit bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel mooie service van dit bedrijf. Had net 5MP camera cekocht van hikvision en deze bleek dus van statisch Ip adress na eerste herstart zich naar DHCP te zetten. Ik heb me rot gezocht maar door de mooie support weer binnen de 10 min op pad. Misschien een goede tip voor mensen die een hikvision kopen, sluit hem aan op je router en gebruik de tool ! Dan kom je alvast mijn verbazing niet tegen ;-) dankjewel Jongens.

Digitale administratie durft vastzitten, dit nog oplossen en er is niets meer mis zover mij betreft.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de on-line bestelling.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had een probleem met 2 afstandsbedieningen, die wat fragiel waren en er niet tegen konden aan de sleutelhanger te hangen. Van beide was snel het lipje kapot. Jaggs Alarm stuurt me zonder discussie twee nieuwe, waarmee ik wat voorzichtiger om ga. Ik ben super blij met deze service...

Pluspunten

Het koste wel even tijd om de juiste prijs te krijgen met de laagste prijs garantie.....

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima advies en op tijd geleverd

• Snelheid/Levertijd

Als er geadverteerd wordt met 'voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis', en je besteld rond 18:00 dan moet je; 1) het product de volgende dag echt leveren; 2) melden dan het een dag later is geworden. Verder, prima afhandeling!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima afhandeling en snelle levering.

op dit moment geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede informatie via chat. Tevreden over product (smanos k1)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Weten waar ze over praten

Randstad 22 151

1316 BM Almere

Over Jaggs Alarm

Jaggs Alarm is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt op gebied van beveiliging, hierbij wordt ervoor gezorgd dat u naast de losse componenten ook pakketten kunt samenstellen waarbij zeker gesteld is dat het totaalsysteem werkt. Laat u verrassen door de betaalbaarheid en kwaliteit van onze systemen, de service van ons team en de transparantie in onze bedrijfsvoering.