Prima service en niet duur

Zeer tevreden na aanschaf Hikvision beveiligingscamera, goede en duidelijke handleidingen via de mail, en snelle reactie over de mail bij vragen.

Deze jongens maken het waar!

Online en telefonische (snelle) hulp bij het aan de gang krijgen van mijn camerasysteem. Onverwacht, snel, correct en efficiënt. Dikke aanrader!

Top service!!

Kreeg nieuw internet en mijn camera werkte niet meer, hun gebeld en alles geregeld door hen. Ongekende topservice.

Top bedrijf en top service

Was na eerdere goedkope maar erg onbetrouwbare camera,s toch wel eens op zoek naar wat betrouwbare exemplaren , bij hikvision uitgekomen , toen zoeken naar een dealer in de buurt , dit werd jaggs alarm , mede door de goede recensies bedrijf gebeld , en door een medewerker perfect geadviseerd over welke camera voor mij een goede keuze zou zijn , eerste camera was in één woord geweldig , vervolgens later nog een camera en een nvr gekocht , alles werkt perfect , en bedrijf staat altijd klaar voor vragen of als je er even niet uitkomt . Mooi bedrijf met een super service

Goede prijs en na aankoop goede service

Ajax alarmsysteem gekocht. Ook na de aankoop is Jaggs altijd te benaderen voor vragen/problemen. Ze reageren snel.

Hikvision, wat een spijt van aankoop

Ik zal de enige zijn, maar een hikvision van mijn leven niet meer. Gewoon mijn betrouwbare foscam, stekker er in barcode scannen klaar. Probeer rustig te blijven maar zou het liefste de hele bende bij elkaar wat een drama. Jaggs alarm probeert te helpen, maar ook dat gaat vanaf donderdag 8-12-20 zeer moeizaam. De nee staat voor het merk camera (HIKVISION) weer €140, nutteloos besteed. Ik kan nog wel even doorgaan.

Goed geholpen door medewerker van Jaggs Alarm

Oplossing probleem met generieke Web service software t.a.v. bewakingscamera's van Dahau goed uitgevoerd. (SmartPSS)

Prima service en de goedkoopste

In oktober 2020 een hikvision set met ColorVu cameras's gekocht bij Jaggsalarm omdat ze een mooie duidelijke website hebben met alle nodige gegevens en de beste prijzen hebben. Na bestelling werd de set de volgende dag thuis geleverd. Na controle zag ik dat de HDMI kabel ontbrak, dit heb ik dan gemeld samen met een vraag over welke montage box ik nodig heb voor de ColorVu. s'Avonds al antwoord en na bestelling van 3 montageboxen we"rden deze de volgende dag samen met de HDMI kabel thuis geleverd. TOP SERVICE. De camera's zijn ondertussen in gebruik en zijn een aanrader. Ze hebben aan de straatverlichting voldoende licht om beelden in kleur te geven. Je ziet op 7 meter dat de kat s'nachts achter een muis aanzit. Een tevreden klant

Verstand van zaken en dat geeft je een veilig gevoel.

Prima uitleg en service en een goede installatie, waar simpel en duidelijk uit gelegd wordt hoe het werkt. Hierbij nemen ze de tijd voor je totdat je het begrijpt en kan bedienen.

Top!!!

2 weken geleden een alarm systeem gekocht bij jullie . Ik ben hier zo ontzettend tevreden mee , ik kan het alarm overal waar ik ben bedienen via de app in mijn telefoon , dit is zo makkelijk dus geen moeilijke instellingen of iets met 1 druk op de knop is mijn hele huis beveiligd. Ik voel me echt weer veilig in mijn eigen huis !!

Prettig en snel zakelijk advies en tijdige levering

Goede klantvriendelijke service +snelle levering

Top bedrijf

Zoekend naar een alarmsysteem, kwam ik op een zondagavond uit op de site van Jaggs. Ik had nog enkele vragen, voor ik wilde beslissen over een merk. Ik was verrast dat ik zelfs op zondagavond via de chat ondersteuning kon krijgen. Daardoor kwam ik uit bij het merk Ajax, dat ook nog eens met een flinke korting werd aangeboden. Diezelfde avond nog besteld, dinsdag in huis en woensdag was het door mij geinstalleerd. Gelet op mijn ervaringen, hebben de buren een zelfde systeem besteld. Ik had nog een enkele vraag bij de installatie, waarop zeer accuraat werd gereageerd. Aanrader. En, Ajax, wat een geweldig handig systeem. Zo gebruiksvriendelijk. Top

Top bedrijf met super service, reageren snel en leveren voor scherpe prijs!

Bij elke aankoop tot nu toe super geholpen. Al meerdere IP camera's hier gekocht, daarmee goed advies gekregen. Ook een keer een bezoek gebracht aan de showroom in Almere en ook daar vriendelijk te woord gestaan. Heb altijd alles netjes ontvangen en bij vragen ook goed geholpen. Een aanrader!

Naar aanleiding van contact met Jaggsalarm een prima camera systeem laten installeren. Zeer tevreden of de prijs/kwaliteit verhouding en de ervaring van dit bedrijf. Voor én na aankoop altijd goed bereikbaar met vragen en hulp. Zeker een aanrader.

TOP ervaring!

Telefonisch ondersteuning was zeer goed. Alle tijd is genomen om mijn vragen te beantwoorden. Heel fijn!

Fijne service, snelle reactie en levering

De chat werkt goed, snelle reactie, goed meedenken. Bij de uiteindelijke bestelling hebben ze even gebeld omdat ik iets anders aangeklikt had dan besproken in de chat. Dat was erg fijn! Zeker een aanrader.

TOP! - zeer goed advies

Met behulp van het goede advise van Angelo is het gelukt het alarmsysteem exact naar wens samen te stellen. Het systeem geeft geen valse alarmen en is zeer gebruiksvriendelijk. Iedere sensor geeft zijn status aan de centrale door.

Camera snel verzonden en daarna heeft Angelo op z'n vrije dag geholpen om hem aan te sluiten. In een woord SUPER!

Betrouwbaar

Precies wat we zochten. Duidelijke informatie op de website. Nette prijs voor het geheel. Snel geleverd. Zo kan het dus ook!

Via Google kwam ik bij Jaggs terecht. Mocht je een alarmsysteem en/of camera's zoeken, dan ben je bij Jaggs aan het juiste adres. Rustige uitleg en advies, snelle levering en ook de installatie verliep perfect. Dag erna werd er nog nagebeld of alles naar wens is verlopen; top! Bedankt Jaggs 👍

Super snel én hulpvaardig👍TOP

Snelle levering, echt snel! Rond 22u besteld, s'anderendaags voor 10u geleverd, das dus geen 12u tussen😳👍 Vragen per direct beantwoord en prijzen zijn ook nog is zeer goed. Super AANRADER☝️👌 Kortom ik weet waar ik moet zijn voor zulke producten. Wouter

zeer tevreden

zeer tevreden goede en duidelijke communicatie en snelle levering alleen liep het via pay pal fout , dus gekozen voor gelijk betalen, bleek de rekening van pay pal er wel te zij. zo als het er ni uit ziet naar 1 mail geweldig opgelost door jaggs alarm. top prettig bedrijf, vlotte afhandeling en berichtgeving

Prima ondersteuning tijdens levering product

Tijdens en na de aanschaf van mijn Ajax alarminstallatie heb ik een aantal keren contact gehad met Jaggs Alarm. Ik ben onder de indruk van de klantgerichte aanpak waarmee ik zowel via de mail als telefonisch ben geholpen. Jaggs Alarm reageert altijd zeer snel en neemt alle tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Werkelijk een perfecte ondersteuning waarvoor mijn dank!!

Deskundige en snelle afhandeling

Ik had, zonder het te beseffen, een artikel besteld dat niet bij mijn alarmsysteem hoorde. Ik werd binnen 5 min. na het bestellen opgebeld. Na deskundig advies heb ik een nieuwe bestelling gedaan en is de oude geannuleerd. Binnen 24 uur had ik de juiste producten in huis. Top!!

Snelle levering van een prima product

Ondanks het feit dat ik mijn bestelling plaatste tussen Kerst en oud/nieuwjaar, had ik de spullen de dag na mijn bestelling al in huis! Niet verwacht in de dagen dat heel veel bedrijven gesloten zijn. Bovendien functioneert alles naar wens en zijn we er blij mee !

Randstad 22 151

1316 BM Almere

Over Jaggs Alarm

Jaggs Alarm is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt op gebied van beveiliging, hierbij wordt ervoor gezorgd dat u naast de losse componenten ook pakketten kunt samenstellen waarbij zeker gesteld is dat het totaalsysteem werkt. Laat u verrassen door de betaalbaarheid en kwaliteit van onze systemen, de service van ons team en de transparantie in onze bedrijfsvoering.