redelijk, producten oke, communicatie=puntje van aandacht

We kopen er regelmatig zaken waar we eigenlijk geen ondersteuning voor nodig hebben maar omdat het prijstechnisch wel aardig is. Communicatie gaat vooruit in het begin was het echt een drama maar nu werkt het al stukken beter.

Technisch zeer eenvoudig, data connectie complex

Heb verscheidene malen de service dienst van Jaggsalarm gecontacteerd en probleem werd telkens opgelost. De veranderende IP adressen maakt goede IT kennis noodzakelijk om de installatie te doen werken.

Heel tevreden

Alles was snel en correct verlopen. De volgende camera komt terug van jullie!

Duidelijke uitleg. Goed geholpen.

Prima aftersales.

Ik kreeg de smart instellingen voor twee camera's zelf niet goed ingesteld, met een beetje hulp op afstand ging dat prima.

Zeer behulpzaam team , goed ontvangen !

Het team van Jaggs Alarm doet enorm zijn best , zowel voor de uitleg over hun producten als voor de levering .Alles was geleverd zoals het moest. Nu alles nog plaatsen en aansluiten . Voor de technische ondersteuning hebben ze ons belooft dat we altijd contact mogen opnemen . Een zeer aangenaam team dat zijn beloften nakomt . Wij zullen in de toekomst nog dingen bij hen bestellen , zeker weten! Proficiat jongens !!!

Goede begeleiding bij het installeren

Prettige contacten te

Prima shop.

Goede prijzen en redelijk snelle levering.

Prima en hebben zelf ècht verstand van de producten

Diverse vragen tijdens het aansluiten en instellen wisten ze direct online te beantwoorden en zelfs meerdere keren zonder méérkosten

Snelle en goede verzending

Product werd zelfde dag verzonden, was goed verpakt en was helemaal in orde. Werd helaas met DPD verzonden, anders 5 sterren.

Toch maar mooi voorelkaar gebracht

subliem

Bestelde spullen, alarminstallatie en camera's, op tijd geleverd. Problemen bij het installeren, Experia V10A communiceert niet met Dahua. Telefonisch kwamen we er niet uit, toen zijn ze bij mij langs gekomen om mijn probleem perfect op te lossen. De service is TOP!

Goede prijs/kwaliteit verhouding voor Ajax alarminstallatie. Prima service en after sales. Vertrouwen is volledig bewaarheid geworden

Erg duur

Fijne stickers. Verzendkosten zijn alleen erg duur, wordt 4,95 euro verzendkosten gerekend voor vijf stickers. Op de envelop staat dat verzenden van de stickers 1,65 kost. Hier maken ze dus belachelijk veel winst op.

Kijk dit is top!

Goed geholpen. Camera werkte niet direct. S’avonds nog heen en weer gemaild en uiteindelijk opgelost. Wat een service. Inzicht in de status liep een beetje vertraagd. Anders zeker 5 sterren. En wat fijn is je kunt er ook gewoon naar toe.

Ik had problemen met het installeren van mijn camera. Ik ben door Jaggs Alarm vakkundig ondersteund. Ze hebben al mijn problemen opgelost.

Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Top bedrijf.

Ontzettend klant gerricht

De klantencervice was meteen bereid me te helpen en tegemoet te komen. Mijn bestelling was snel geleverd.

Een hele goede ervaring!

Al mijn installatievragen zijn vanmiddag opgelost, met Teamviewer en de mannen van de helpdesk!

Geleverd volgens afspraak

Goed geholpen,duidelijke uitleg en juiste alarm gekozen

Zeer positief,bereid om net stapje verder te gaan en iemand tegemoet te komen.

Goede Service

Voldoet aan alle verwachtingen

Uitstekend!!!

Meerdere Ajax systemen aangeschaft en wat een top service! Zeer vriendelijk ontvangen inde showroom en zelfs koffie en koek gekregen. Dit maak je niet vaak meer mee bij een bedrijf. Ze reageren ook heel snel bij vragen.

super hulp,snelle reactie,top product

We hebben sinds een tijdje een bewakingscamera van hikvision met 4k 8mp beeldkwaliteit wat super van kwaliteit is. Het geheel gekocht bij Jaggs alarm en daar zijn we ook super tevreden mee. Onlangs van modem gewisseld en toen deed mijn telefoon app het niet meer. Na een telefoontje met Jaggs alarm werd dat meteen opgelost. Kort gezegd TOP service dikke 10 maar dat ging niet haha!

Randstad 22 151

1316 BM Almere

Over Jaggs Alarm

Jaggs Alarm is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt op gebied van beveiliging, hierbij wordt ervoor gezorgd dat u naast de losse componenten ook pakketten kunt samenstellen waarbij zeker gesteld is dat het totaalsysteem werkt. Laat u verrassen door de betaalbaarheid en kwaliteit van onze systemen, de service van ons team en de transparantie in onze bedrijfsvoering.