Voor herhaling vatbaar!

Keurig verpakt en snel in huis!

Mooi vilt, supersnel bezorgd

Ruime keuze mooie kleuren vilt en snelle bezorging.

Geweldige service

Door een fout mijnerzijds had ik het verkeerde product besteld. Bij toeval was dit nog niet verzonden. Alsnog is op het laatst moment het product geruild voor het juiste product en direct verzonden.

top

Wij hadden heel snel vilt nodig en het kwam de volgende dag al toe!

vlot

Vlotte bestelling, -levering en -aanbrengwijze van het kleefvilt.

Snel en goed

Aanrader

Vlot

Ik heb snel de juiste informatie ontvangen. Ook de levering verliep perfect.

Snel en goed

Goede eerste ervaring met Bij vilt enzo. Goede keus online en zeer snel verstuurd. Leuk ingepakt. Blij mee

Mooie producten, zeer snelle levering!

Ruime sortering en variatie aan producten. Goede kwaliteit/ prijsverhouding

Goede kwaliteit vilt!

Snelle levering van een goede kwaliteit plakvilt in verhouding met prijs.

Echte Wolvilt

Waar er bij anderen soms stiekem toch wat synthetische stof door de wolvilt zit kan je bij vilt enzo nog echt 100% zuivere wolvilt bestellen. Komt mooi verpakt en snel verstuurd bij je aan. Top!

Bij vilt en zo doet wat het belooft.

Snelle levering. Product is zo als omschreven op de site niet meer en niet minder. Redelijke prijs.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Bij vilt en zo is de wolvilt van goede kwaliteit, ik heb mooie lapjes waarmee ik mijn paashaas aan het maken ben voor volgend jaar. En ondanks de gekke weken van pasen en koningsdag kunnen ze toch zo snel mogelijk leveren, dankjewel!

Goede service, maar het product wijkt sterk af van de web-foto.

Het is logisch dat het materiaal vilt niet exact overeenkomt met de foto op de website, maar wij kregen wel echt iets anders... Als je zeker wilt weten hoe het er uit komt te zien is een proefstuk noodzakelijk. Omdat we een aantal meters besteld hadden hebben we ervoor gekozen om deze te houden.

Keurig geleverd

Vlot geleverd en goede je kwaliteit. Makkelijk mee te werken

Handig niet statisch plakvilt

Snel bezorgd. Plakt goed. Mooie kleur

Prachtig materiaal

Mooie prijs voor mooie vilten onderleggers in prachtige kleuren . Dit adresje kan ik van harte aanbevelen.

Snelle levering, mooie kwaliteit

geweldig

heel blij geweldige pakketjes en vooral een snelle levering

veel keuze

Prachtig vilt!

Heel mooie kwaliteit vilt! Ik heb er meteen bijpassend garen bij besteld om mijn project 'Klackmatta' te kunnen maken.

Excellent

Mooie kwaliteit en kleur. Goed verpakt.

kwaliteit vilt

Goede kwaliteit vilt. Mooi verpakt en snel verzonden

Zeer mooie kwaliteit!

Juist mijn eerste bestelling aangekregen en ik ben zeer blij met de kwaliteit ! Het is heel degelijk dik vilt , en de viltjes met print zijn super mooi , zeker 100 % tevreden met mijn aankoop . Snelle levering en zeer goed verpakt .

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.