uitstekende afhandeling

Tijdige bezorging en geen enkele negatieve berichten

Duidelijke website.

Voor herhaling vatbaar!

Voor het eerst besteld bij Bij Vilt enzo, maar zeker niet voor het laatst. Heel handig zijn de pakketten met matching kleuren! Het vilt is van zeer fijne kwaliteit en verwerkt ook heel goed voor mijn projecten. Hier een zeer tevreden klant ❤️

Goed product en netjes verpakt.

Had appel-groen vilt besteld van 1.mm voor mijn schaakstukken. Ben er blij mee! Raad deze site aan.

Mooie kwaliteit vilt

Prima kwaliteit, snelle levering

Goed verpakt en snel verzonden,vilt is van prima kwaliteit ben er blij mee!

Snel in huis en kwaliteit vilt

Zondagavond heb ik via website besteld, dinsdag al in huis. Netjes verpakt als een kado. Mooi stevig vilt. Ga zeker vaker bestellen.

precies wat ik zocht!

Precies wat ik zocht gevonden bij vilt enzo! Zeer snelle levering de ene dag besteld (laat in de middadg) toch de volgende dag in huis! Wat een toppers!

Snelle levering en mooi product

Makkelijke overzichtelijke website

Duidelijke omschrijving artikelen, snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, het artikel voldoet helemaal aan de verwachting.

Leuke website, prima producten

Veel leuker bij dit soort websites te bestellen dan bij de multinationals van deze wereld. Goed assortiment, prima prijzen en zeer snel verzonden.

Overzichtelijke site en snelle levering

Snel geleverd en mooi vilt zoals omschreven

Snel geleverd en mooi vilt zoals omschreven.

Duidelijk antwoord op mijn vragen. Goede levering

mooie kwaliteit snelle levering

ruime keus. mooie kwaliteit en snelle levering

Bestellen ging gemakkelijk, goede service, snel verzonden en de producten zaten leuk verpakt in een stevige doos. Helemaal top dus!

Snelle levering en netjes verpakt

Echt harstikke goed!

Goede website, overzichtelijk en bestellen gaat heel eenvoudig. Ook de verzending en de verpakking is prima voor elkaar. Kortom, aanrader.

Prettig om mee te werken

De geleverde stoffen zien er goed uit ,stevig van samenstelling en kleur perfect Fijn om mee te werken

Sneller dan verwacht

Super snelle verzending en een feestje om uit te pakken.

Makkelijk te bestellen en supersnel geleverd!

Prima afgeleverd, snel en mooi product

Ondanks de feestdagen een snelle levering direct erna. Mooi verpakt. Echt een kado.

zeer snelle levering!

ca. 24 uur voor Kerstreces besteld, nog voor 1e Kerstdag bvezorgd! Super.

Prima spullen

Zie boven en mooi feestelijk verpakt

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.