Heldere site, snelle levering.

Heldere site, snelle levering.

Perfect!

Ruime keuze voor elk project. Uitgebreide informatie op de site. Snel geleverd, Keurig verpakt. Ik ben blij verrast.

Voldoet geheel aan verwachtingen

Zeer goed product.

Ik gebruik dit vilt als achterwand in kaders zonder rand, als afbeelding komt er dan een kantwerk op. Doordat het vilt zelfklevend is, gemakkelijk aan te brengen en door de ruwe structuur van het vilt blijft het kantwerk ook op zijn plaats tijdens het plaatsen van de glasplaat. Kortom, precies wat ik zocht.

Zeer goed product.

Snel en duidelijk

mooi materiaal

Heel fijn

Een aanrader is om betere foto’s te maken want de kleur van de vilt verschilde erg veel met wat ik besteld had.

Product voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Product voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Tevreden

Zeer tevreden en snelle levering

Precies wat ik wil

Voor hobby had ik viltvelletjes nodig in diverse kleuren. In stenen winkels is dit bijna niet meer te vinden en wat ik vond, was me net iets te dun. Via internet vind ik altijd beetje lastig. Kleuren kunnen anders overkomen. Hoe t aanvoelt blijft verassing. maar door ruime keuze in kleur heb ik hier een paar velletjes bestelt om te "testen" Levering was supersnel, netjes verpakt en precies wat ik hoopte. Ik ben nu lekker aan het freubelen. Zodra ik weer vilt nodig heb, zal ik zeker hier weer bestellen!

Geweldig.

Plakt goed, mijn meubelen eindelijk kras vrij. Het vilt is bovendien dun genoeg om niet gezien te worden onder mijn accessoires.

Alles correct verlopen.

Vlugge en correcte afhandeling.

Ondanks een fout van POST.NL bij de zending werd ik door "bij vilt enzo" correct en vriendelijk verder geholpen. De zending werd mij opnieuw,snel en zonder extra kosten terug toe gezonden,waarvoor dank!

Prima service, snel geleverd.

Groot assortiment, ruime keuze en snel en netjes geleverd.

Kan er veel meedoen .

Gebruik het voor lucifersdozen . Plak het op een kant. Ben er erg blij mee

klantenservice@bijviltenzo.nl

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.