Snelle levering en mooie producten

Fijne service! Mijn bestelling werd dezelfde dag in behandeling genomen en arriveerde de volgende dag. Alles netjes verpakt en van goede kwaliteit.

Ruime keus en snelle levering

Bij vilt enzo is de keuze ruim. De website/webwinkel is overzichtelijk. De bestelling werd snel geleverd. Heel tevreden.

Vlot en goed

Vlot en goed

Zeer goede service!

Mijn pakket was jet aangekomen. 1mailtje gestuurd en de volgende dag had ik al een nieuwe levering ontvangen! Super gedaan!

Netjes en goede levering

Ik vond het erg mooi en liefdevol verpakt.

Uitstekend !

Leuke producten, fijne site, goede materialen en vlotte , goed verzorgde levering !

uitstekend

Goede website, makkelijk en snelle levering; TOP

Snel geleverd en smaakvol ingepakt !

Heel snel geleverd en top verpakt.

Prima materialen en levering

Mooie kwaliteit vilt en koord. Snelle keurige levering.

TOP

Alles in orde en snel geleverd topkwaliteit

Had het later op de dag besteld. Zou dus pas later verstuurd worden. Tot mijn grote vreugde is de order toch nog die dag verstuurd en had ik hem de volgende dag. Top dus.

Mooi vilt, rol niet overal 90 breed

Snel geleverd. Vilt is van mooi kwaliteit. Helaas is de rol niet overal 90 cm breed doordat de rol erg scheef gesneden. En t is een stevige prijs die je betaald. En nu kom ik soms te kort. Zonde! Ik zou t product aanbevelen maar als kanttekening de maatvoering. Zelf zou ik eerst weer even verder googlen.

heel snel en goede kwaliteit

Netjes en zeer snel geleverd

Na 14.00 uur besteld maar toch nog de andere dag in huis, prima!

Heldere website, snelle levering, zending was netjes verpakt. Alles prima naar wens. Uitstekend!

Prima materiaal

Duidelijke website, goed materiaal.

goed assortiment en uitstekende service.

haast teveel kleuren om te kiezen, snel geleverd en ik kom zeker terug.

Zeer snelle levering!!!

Super service! Doe zo voort!

Precies wat ik nodig had en supersnel bezorgd

De website was duidelijk en het betalen eenvoudig. Kreeg bijzonder snel het bestelde artikel toegestuurd

Super goed

Snelle levering en keurig verpakt

Een hele tijd geleden vilt besteld, maar er nu pas aan toegeomen om te verwerken en ik wilde meer van hetzelfde bestellen. Dat kon ik niet zo gemakkelijk vinden, maar met het nummer van het materiaal uit de eerdere bevestigingsmail tot mijn opluchting toch gevonden. Bestelling gedaan en heel soepel en snel ontvangen. Blij!

Mooie kwaliteit

Ruime keuze in kleuren, snelle verzending en mooi vilt.

Snelle leveringen kwaliteit is ok

Niks op aan te merken. Snelle levering en kwaliteit is zeker ok.

Over Bij vilt enzo

Bij vilt enzo is sinds 2008 dé online vilt winkel met een ruime sortering vilt. Plakvilt, wolvilt, sprookjesvilt en acrylvilt in diverse diktes, kleuren en afmetingen. Online eenvoudig vilt kopen per meter, vilt op rol of vilt per lapje. Bij vilt enzo heeft naast een ruime sortering vilt ook diverse soorten garens, viltkralen, houten kralen, fournituren en veel meer hobbymaterialen.