Prima assortiment voor een redelijke prijs

Gemakkelijke site en dus snel besteld

Perfecte levering

Mijn bestelling is zeer vlot en correct geleverd. De anti-klim isolatoren voor op het hek tegen de wolf, zien er ook goed uit.

Overzichtelijke webshop

Scherpe prijzen

Bestellen ging vlot, levering moeizaam

Met het bestellen kon ik zelf achteraf een leverdatum kiezen, super handig. Alleen jammer dat deze dan alsnog op een andere dag geleverd werd. Ik heb al verschillende bestellingen geplaatst en nog nooit problemen gehad. Tot de laatste levering. Chauffeur kreeg het niet op de wereld om de hekken te leveren op de aangegeven plaats. Extra mensen moeten inschakelen terwijl ik werken was, want ja niet de afgesproken leverdatum. Alsook werden de hekken beschadigd, heb ik hiervoor een mail gestuurd en nooit gehoord naar gekregen. Heel jammer, want al veel geld achtergelaten bij deze shop.

slecht

ik heb schriknet besteld met dubbele pin er word geleverd zonder overleg of terugbetaling schriknet met enkele pin erg slecht

Het was even zoeken op de website naar het meest geschikte gaas, er staan zoveel soorten. Snel geleverd en houdt mijn honden prima in de tuin totdat er een houten schutting staat. Voor ons een ideale tussenoplossing.

Het is een mooie voederplaats

Keurig op tijd geleverd. Jammer dat in de poten de schroegaten niet klopten. Ze moesten geboord worden. Verder een heel mooie voederplaats, de vogels zijn er blij mee.

Top snel en goed

Correcte service

Steeds correcte levering en beschrijving materiaal klopt met de werkelijkheid. Ook dienst naverkoop is snel en goed

slecht produkt, maar "nooit klachten"

3 nieuwe hooinetten in gebruik genomen maar ze waren geen lang leven beschoren: heel slecht stiksel, binnen enkele dagen uitgescheurd, losgekomen, enz. ; dit in tegenstelling tot de hooinetten daarvoor in gebruik. Na reclamatie zou er 1 nieuw hooinet opgestuurd; daar zit ik nu al een week op te wachten en bij nakijken lijkt het alsof ik die ook moet betalen. geen goede beurt, slecht produkt opeens.

zoals op site

ultrasoon is één grote Farce

Ook hiermee worden wij allemaal voor de gek gehouden, dus beslist NOOIT kopen. Heb deze, VOSS.sonic "360 fusion" - 360° ultrasone dierenverjager - met solar, bewegingsmelder en flits 1 x 46,16 € Totaal prijs: 46,16 € gekocht maar werkt voor geen meter. Alle vogels en katten lopen gewoon over de schutting, en mijn apparaat maar flitsen en piepen. Dus de reiger, waarvoor ik het apparaat heb aangeschaft gaat niet werken. Gewoon in de container mikken, daaaaag €47. Welke halve zool heeft zo'n idioot ding ontwikkeld, pure oplichting.

Levering duurd lang

Bijna week op mijn bestelling moeten wachten. Toen deze werd bezorg was deze ook niet compleet . Na melding hierover werd dit wel gelijk nageleverd maar hier ook wat langer op moeten wachten. Dus mijn ervaring is prijzen en service zijn goed alleen de bezorging mag wat korter zijn. Mijn conclusie als je een plan hebt om iets te maken optijd bestellen .

Pakket al een maand onderweg dpd

Na ruim een week maar eens gevraagd waarom mijn pakket niet verder komt in het verzendproces. Blijft in de tracing ergens ein Duitsland liggen. Zag de bui al hangen dat het kwijt was. Agrishop wilde niet de bestelling nog een keer sturen zolang het onderzoek liep , zodat ik niet aan de slag kon met mijn weideafrastering, dus ik heb het maar bij de concurrentie besteld en toen dat aangekomen is mijn geld teruggevraagd (en ook gekregen dus daarom toch nog net 2,5 sterren) Pakket van Agrishop is nooit aangekomen. Nog steeds onderwegvolgens DPD.

Kwaliteit en goede prijs

Bij problemen met levering razend snel opgelost

Top organisatie

top

super

Grote tegenvaller

De gekochte zelf in elkaar te zetten houten compostbak is een grote teleurstelling! Wat een blunder om zulke rotzooi te verkopen! De planken zijn veel te licht uitgevoerd, de inkepingen waarmee de planken met elkaar verbonden worden zijn veel te ruim uitgesneden, bovendien zij de planken - zoals eerder vermeld - veel te dun uitgevoerd. Na assemblage doet de bak aan alsof hij ieder ogenblik in elkaar kan instorten. Wat kun je verwachten voor € 29,95? Kennelijk niets en verkoop het daarom dan ook niet! De aangegeven levertijd van 1 of 2 dagen is veel te optimistisch. 1,5 week is proefondervindelijk een betere periode! Foei Agrishop!

Agrishop, een grote teleurstelling!

Op 30-3 palen en gaas besteld, alles op voorraad en zou met "1 a 2 werkdagen" bezorgd worden. Er zou mail gestuurd worden met de leverdatum en track en trace. Na een week! werdt de pallet met palen, zonder bericht, voor 7.00 s'ochtends voor de deur gedropt. Geen mail, geen bericht en niet aangebeld. Agrishop gebeld, en de klantenservice interesseert het totaal niet! Het gaas is na anderhalve week nog steeds niet geleverd! Wat een teleurstellend bedrijf is dit. Ze beloven een hoop, maar maken niks waar!

Prima producten voor mijn dieren

Wij kochten de puppyren XL inclusief de bijbehorende uitbreidingsset voor twee konijnen. Omdat het nogal ontsnapperige konijnen zijn, moet wel de bodem geheel bedekt worden met extra 5x5 cm gaas. De ren zelf is zeer stevig, zit goed in elkaar en heeft mooie, stevige en vrij grote deurtjes die elk met twee sluitingen vastgezet worden. Een grote en robuuster dier dan wat konijnen zou in deze ren ook uitstekend een veilige plek hebb en.

Uitstekend!

Het thuisgemak van een webwinkel met de service en klantgevoel van de familiale zaak om de hoek.

Perfecte service verlening.

Ik kreeg goed advies en hulp bij de installatie van de aangekochte elektronische muizen verjager. Van de 2 aangekochte muizen verjagers raakte 1 na een aantal maanden defect. Die wordt op dit moment vervangen zonder dat ik het defecte apparaat hoef terug te sturen. Ouderwets vertrouwen in de consument, waar vind je dat nog? Ik kan dus alleen maar zeggen, prima service!

nette service

Ons pakket is netjes bezorgd en zeer goed ingepakt. We hopen het z.s.m. te installeren

Redelijk goed

Ik heb hier een compleet schrikdraad apparaat gekocht om mijn katten in de tuin gehouden inclusief 9 volt batterij. Die batterij heeft het 1 dag gedaan toen was hij leeg en kon ook niet opgeladen worden. Nu met een oplaadbare accu van 12 volt werkt het prima. De rest van de spullen is gewoon goed . Ze hebben veel en er is veel kennis.

Snelle en goede service.

Alles wordt tijdig geleverd. Is er iets, maken ze het dadelijk in orde. Op en top service!

Ohrstedt-Bhf Nord 5

25885 Wester-ohrstedt

Over Agrishop.nl

Agrishop.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op het aanbieden van een breed assortiment producten voor de tuin- en landbouwsector. Het assortiment omvat tuinmachines, gereedschappen, zaden, meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en accessoires voor zowel hobbytuinders als professionele boeren. Agrishop.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige producten die bijdragen aan een efficiënte en duurzame tuin- en landbouwpraktijk, met een focus op klanttevredenheid, deskundig advies en snelle levering.