Zeer slechte klantenservice
Na eerst telefonisch contact te hebben gehad met vragen over solar schrikdraad apparaat deze besteld op een woensdagochtend ,volgens site twee werkdagen levertijd,nog nagebeld of het artikel echt uiterlijk het weekend geleverd zal worden wat met Ja werd beantwoord.
Pas op vrijdag in de namiddag een verzendbevestiging ontvangen,uiteindelijk pas op woensdag de week erop het artikel ontvangen.
Volgens de dame die info en service zou moeten verlenen was alles correct verlopen,ik gaf aan gebeld en gemaild te hebben en dat het niet netjes is om in eerste instantie simpelweg niet te reageren en de getoonde levertijd bijgesteld dient te worden,reactie Agrishop; het was drukker dan normaal…
Dan had er dus gebeld of gemaild kunnen worden dat de levertijd langer duurt,reactie Agrishop:Wat stelt u voor? Ik gaf aan iets bijpassends te leveren bvb schokmetertje,dan geeft ze aan dat ze niets mag versturen,maar ik mag het gratis terugsturen,,dus na ontvangst dan maar terugsturen?zei ik,de dame was duidelijk niet geschikt /getraind in communicatie,ze voelde zich persoonlijk aangesproken en liet haar verontwaardiging duidelijk blijken.
Moge duidelijk zijn dat ik voor de paaltjes die ik nog meer nodig bleek te hebben bij Agradi heb besteld,die waren binnen twee werkdagen met besteldag mee geleverd ;)