Goede spullen

Goed materiaal geleverd.

altijd tijdig geleverd

correcte levering goeie afspraak zeer tevreden

Omheining netjes op tijd geleverd. Respect voor de transport firma ook.

Als je iets beweert moet je het ook waarmaken!

Bestelling nog niet ontvangen maar de eerste ervaring is meteen negatief. Op basis van op website bij dit artikel aangegeven levertijd 1 a 2 werkdagen en op voorraad voor dit specifieke artikel besloten om te bestellen bij Agrishop.nl. Tweede werkdag toch maar eens gevraagd waar de track and trace code bleef, helaas was de bestelling nog steeds in behandeling en dus nog steeds niet verzonden. Ook nu op de avond van de tweede werkdag geen track and trace code ontvangen dus meteen duidelijk dat derde werkdag ook al niet gehad gaat worden. Het zou websites boetes op moeten leveren als ze zomaar iets beweren en zonder ook maar enige uitleg verder te geven dit gewoon weg niet nakomen. Moet nu maar afwachten wanneer het bedrijf wel eens zal gaan versturen. Baal ontzettend van dit soort bedrijven die maar iets op de website gooien terwijl ze bij voorbaat al weten zich er toch niet aan te gaan houden! Op je het dringend nodig hebt interesseert ze niet.

Zeer snelle levering, uitstekend!

Besteld product zoals omschreven en zeer snel geleverd, tóp!

Intens slechte 'service'

Op 28 september wat spullen besteld die we voor een evenement nodig hadden op 5 oktober. Een week leek me ruim voldoende tijd om te leveren. Een dag van tevoren echter nog niks ontvangen en de tracking code werkte niet. Gebeld, uiterst onvriendelijk te woord gestaan. Ik wist toch dat het helemaal uit Duitsland kwam ... euh, nou nee, ik bestel op Agrishop.nl. Nou het staat toch echt ergens op onze site dat het uit Duitsland moet komen... alsof ik dat ga lezen als ik op een .nl site bestel. De bestelling stond klaar maar was nog niet verzonden. Ze zou er een aantekening van maken, meer kon ze niet doen. Ik gaf aan dat ik het daar niet mee eens was, ze zou ook even de telefoon op kunnen pakken en de moeite nemen om even te vragen of het die dag nog verzonden kon worden. Ik gaf aan dat in tijden van social media en reviews er toch iets meer verwacht wordt dan alleen een aantekening maken. Toen werd de telefoon overgenomen door een pinnige dame. Ja, ik neem het gesprek even over want als u zo begint dan kunnen we beter ophangen. Ook goed, dan hangen we op. Intussen is het 10 oktober en ik heb nog steeds niks gezien, gehoord of ontvangen. Pakket mag als het ooit nog komt meteen retour want ik heb de spullen inmiddels elders moeten halen.

slechte ervaring

helaas is mijn ervaring matig met agrishop. al eerder iets besteld en het geleverde product kwam niet overeen met het geleverde. na retour te hebben gestuurd duurde het langer dan normaal voor ik mijn geld retour kreeg. nu weer een product besteld. op de site staat levertijd 1-2 werkdagen. product op maandag voor 12:00 besteld en op maandag 9 nog niks ontvangen. product was pas donderdag 5 oktober verstuurd. dinsdag 3 okt is blijkbaar een feestdag in duitsland. hierover wordt niks vermeld op de site of in de mail. waarom het product niet op maandag is verstuurd of op woensdag wordt niet verteld. vervolgens een mail getuurd met een aantal vragen. vervolgens krijg ik maar op 1 vraag antwoord. ik heb herhaaldelijk mijn vragen moeten stellen voor ik op allemaal een antwoord had. dat alles bij elkaar heb ik geen trek meer in agrishop.nl retour label aangevraagd en product retour gedaan.

Niets op aan te merken

Snel geleverd, goede prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Matig

Trage verzending Meestal 1 artikel niet op voorraad Ongevraagd ander artikel opgestuurd en die was nog defect ook nog. Wel goedkoper dan elders

TOOOP!

Deze shop is top! Niet enkel goede prijzen, ook topklantenservice.. Idioten van postnl maken fout in adres. Dus retourpaklet! Bellen naar postnl bende idioten die te lui zijn te werken. Bellen naar agrishop ik de bestelling zeer dringend nodig heb, sturen ze deze mooi de dag zelf nog op en had ik deze gelukkig op tijd! Waarvoor nogmaals dank! Zeker nog bestellen hier!

Geweldig werkt uistekend

Ook zonder zon makkelijk op te laden ik haat het als katten in mijn tuin hun behoefte doen.

alles zoals beschreven, zeer snel geleverd en goede prijs

alles zoals beschreven, zeer snel geleverd en goede prijs

Snelle en goede levering

Van tevoren een paar keer gebeld om uitleg en heel plezierig en adequaat geholpen

Top services verleend bedrijf

Diverse x materiaal besteld. Goed advies en snelle levering mits op voorraad en kwaliteit materiaal

Goede verzorging en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met het artikel wat ik had besteld. Betrouwbaar en goede service.

Je krijgt wat je bestelt

Geen probleem om een retourzending te doen

Alles in huis wat wij nodig hebben

Service is lekker. Vriendelijk en snel

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Volgens afspraak. Geleverd

goede producten

zeer tevreden van de producten die ik heb besteld

Alles goed geregeld

Goeie producten Goeie kwaliteit Goeie service

Uitstekende service

Snelle en duidelijke communicatie Goed en hulpvaardig advies Flexibel Betrouwbare afhandeling ook bij terugzending. Gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

Verkeerde levering gekregen en werd dadelijk terug genomen en de juist levering geleverd.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885