ik ben heel tevreden

wel iets later geleverd dan beloofd, maar wel tevreden

Slecht

Heb 14 dagen moeten wachten .naar merdere telefoongspreken

Had 2x VOSS.sonic 1000 ultrasoon afweer met bewegingsmelder besteld. Levering was goed en goed verpakt. Het werkt super. Wij hebben er 1 in de voor en achtertuin. Geen katten meer te bekennen. De kattenbak is nu weer een tuin.

Livraison ok mais articles décevants

Le délai de livraison et le suivi sont impeccable. Les moustiquaires que j'ai commandé ne sont vraiment pas terrible : - les coins ne protègent pas les profilés qui ont été raccourcis, les languettes pvc destinées à retenir la toile se cassent dès le premier usage et ne tiennent rien. Je n'en reprendrai pas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte afhandeling en verzending

Top verkoper

Producten en prijzen goed, verzendkosten hoog

Producten en prijzen goed, verzendkosten hoog

Bestelling was snel verzonden, duidelijke website en een vlugge reactie gekregen per mail op een vraag over het gekochte artikel

Schapennet

Schapennet is eenvoudig te plaatsen, alleen zakt de bovenkant vh net wel erg naar beneden.

Snelle correcte levering en product zoals beschreven

Prima, super

Vlugge bediening bij online bestelling

Goede ervaring met deze zaak

een goed product en snel geleverd

Had de artikelen pas na ongeveer een week ipv de beloofde 2 dagen

Had de artikelen pas na ongeveer een week ipv de beloofde 2 dagen

Levering goed en snel.

Levering goed en snel producenten zijn goede kwaliteit.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Prijs-kwaliteitverhouding gewoon best en bezorging nog beter , netjes verpakt en waterdicht bezorgd

bizar lange levertijd

ondanks dat alle producten volgens de website voorradig waren en het dus maximaal 2 werkdagen zou duren heb ik maar liefst anderhalve week op m'n bestelling moeten wachten. Bij eerdere bestellingen overigens ook nog nooit binnen 2 dagen iets geleverd gekregen.

Fijne en duidelijke webshop, goede service.

Prima service en prima prijs

Producten doen aan mijn verwachtingen. Een veel uitgebreider assortiment dan bij andere zaken

Slechte klantendienst

Ik heb gebeld om te vragen hoe ik mijn artikel moest retourneren en kreeg iemand heel onvriendelijk aan de lijn die alleen maar naar de website formulier verwijst. Ik vraag of ik dit niet ergens moet melden per mail of telefonisch en dan zegt hij tegen mij dat het reeds gemeld is door het feit dat ik belde (dit zonder dat mijn naam of bestelling gegevens gevraagd werden???). Ik begreep dan ook dat ik zelf de kosten moest dragen om het pakje terug te sturen. Aangezien het pakje grotere formaat is dan de gemiddelde (83x12x83) wordt dit heel moeilijk om iemand te vinden die het naar NL kan sturen. Eindelijk gevonden maar moet dan 45€ betalen. Jawadde… wat een behoorlijk slechte klantendienst. Ook leveringstermijn VEEL langer dan vermeld. Desondanks was het geleverd product wel ok.

Goed product voor goede prijs en snel geleverd

Value for money

Gewoon goed!

Makkelijk bestellen, snel verzonden en goed verpakt. Top!

Altijd ok.

Altijd in orde, ook voor kleine bestellingen.

Aan te bevelen

Zoals het hport

zeer fijne webshop zeker aan te bevelen

4x besteld nu afgelopen tijd en zeer goed bevallen

zeer goed

alles netjes en snel geregeld, top !

Snelle levering alles correct

Waterbakken waren er snel en alles ging vlotjes met bestellen

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885