Snelle levering van kwaliteit artikelen

Levertijd was lang

Op de website stond aangegeven dat het product op voorraad was en binnen 3 werkdagen geleverd zou worden. Na ruim een week heb ik zelf gebeld. Het zou de volgende dag bij jullie binnen komen en verstuurd worden. Zo niet zouden jullie dat laten weten. 5dagen later weer gebeld omdat ik niks hoorde. Ook geen track en trace gehad. Het was die dag net verzonden. Klopt de volgende dag was het binnen. Product was niks mis mee. Maar vind het niet netjes dat ik niet vanuit jullie geïnformeerd ben over de vertraging.

Goede kwalitiet, er mag wel meer info gedeeld worden over levering etc.

Mooi product. Alleen kregen we weinig info over de levering. Wij dachten eerst dat ze een deel vergeten hadden te leveren. Maar de levering bleek ineens in 2 delen te komen.

Snel en correct goede producten geleverd

Goede website, uitgebreide sortering

Alle goederen goed ontvangen Ook als omschreven

Correct en super snel

Ven heel tevreden

Torenhoge retourkosten

Snelle levering, product viel tegen, retourkosten voor eigen rekening , 13 euro bij een waarde van het product van 30 euro. Voor mij een reden hier niet meer te bestellen.

Twee eilanden in 1 bedrijf

Na mijn bestelling besefte ik dat ik iets fout had besteld. Onmiddellijk stuurde ik een mail om die fout te melden en om slechts 1 van de twee spullen op te sturen. Dit was onmogelijk. Enkele dagen na datum lagen en 2 pakjes op kantoor. Levering was supersnel en website is ook duidelijk maar als er iets moet gewijzigd worden, dan is dat een heel werk waar ik als consument niet op lig te wachten. Bieden dan wel gratis retour aan, wat ondertussen gebeurde, maar hoe het nu verder zal gaan? Ik heb er wel vertrouwen in dat het correct zal afgehandeld worden, maar dit was niet nodig als er een mogelijkheid zou zijn om de bestelling tot x uur te wijzigen, of een noodstop te gebruiken om alles on hold te zetten tot het is uit geklaard.

Prima kwaliteit voor de beste prijzen, snelle verzending

Ruim en goed aanbod en te duur

De leveringen laten soms op zich wachten, echter laatste ervaring was wel vlot verlopen Producten zijn bij de beste van de markt en vaak kan ook daar kwalitatief stappen gezet worden naar duurzaamheid en gebruiksgemak. Voor kwaliteit betaal je maar de hogere prijs is in verhouding toch te hoog. Online is het moeilijk inschatten wat de kwaliteitsverschillen zijn en dat zorgt voor teleurstellingen bij ontvangst.

ik kreeg wat ik bestelde op de afgesproken tijd

Vooral de snelle reactie via mailcommunicatie is te appreciëren

Correct en snel

Goed contact snelle levering en prima producten

Prima kwaliteit

De kwaliteit van het aangekochte product is prima maar de leveringstermijn is niet wat aangegeven wordt. Veel later dus zeker rekening mee houden.

Goede en correcte service

Goed materiaal waarmee we reeds vele jaren aan de slag zijn.

ALTIJD IN ORDE EN CORRECT GELEVERD

ALTIJD IN ORDE EN CORRECT GELEVERD

Prima levering

Matig

Levertijd komt niet overeen met de website.

Artikelen kwamen vlot en goed verpakt.

Gekregen wat er besteld was, gewoon netjes en top zoals het hoort te zijn.

Vergeleken met anderen scherp geprijst, goede prijs/kwaliteit

Leveringstijd

Voldoet niet aan de omschreven leveringstijd.

Prima service mooi product

Vogelvoeder huisje besteld, er was een buts uit, retour gezonden en heb een mooi nieuw vogelhuisje nu in mijn tuin. Ziet er prachtig uit. Zeker geen standaard vogelvoer huisje

Prima service en goede producten

Ooit een product gekocht wat niet functioneerde, deze is de volgende dag zonder problemen gewoon afgeleverd.

alles snel en perfect gelevert

alles goed en snel gelevert

Ons pakket was vertraagd, we zouden onze spullen meenemen op vakantie. Gebeld met Agrishop en ze hebben ons super geholpen. Ons pakket was op tijd binnen.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885