Fijne webshop,

Heel ruim assortiment, leveren zoals afgesproken en houden je goed op de hoogte van de status van de bestelling

Valse beloftes

Op 26-4 heb ik 4 rollen schapenhek besteld, die de volgende werkdag leverbaar zouden zijn... Na ruim een week nog geen schapenhek... Na talloze mislukte belpogingen mailcontact gezocht en afgesproken mijn order gecancelt zou worden en het bedrag terug op mijn rekening gestort zou worden... Nou, tot op heden nog steeds geen geld of schapenhek!!!

Telefonisch niet bereikbaar

Helaas telefonisch niet bereikbaar. Terwijl er wordt gezegd “ wij zijn telefonisch in gesprek, probeer het later nog eens” Erg jammer. Via de mail wordt wel snel gereageerd.

Prima product , levering kan sneller

Duurde wat langer om het te krijgen, belde maar men kon mijn bestelling niet vinden op basis van mijn naam en postcode ? Enkel op bestelnummer . Track and trace vertelde ook niet veel. Wel gekregen en prima product voor deze prijs

waardeloze webwinkel

hebben 0 stok

Goed professioneel materiaal.

Al meerdere artikelen gekocht prima kwaliteit. Precies wat ik zocht.

Lang moeten wachten op levering

Lang moeten wachten op levering intussen serieus onkosten gehad door late levering

Slecht

je beeld iets dat op voorraad is en er staat dat het gelijk verstuurd en dat gebeurd niet. Dan stuur je een mail en krijg je een antwoord waarvan je denkt, hebben jullie de mail wel gelezen, na een week uiteindelijk wel geleverd.

Geleverd wat er geleverd moest worden maar duurde ruim 1 werk

Ze hebben goede spullen maar levertje kan veel beter

Levertijd klopt niet, telefonisch niet bereikbaar.

Op 15 mei een schrikdraad apparaat besteld die volgens de site 2 dagen later geleverd zou worden. Dat zou dan ruim voor het hemelvaart weekend zijn,kon ik alles mooi installeren. Op 17 mei kreeg ik track en trace dat het pakket op 19 mei aan zou komen, wat dan al bijna 4 werkdagen levertijd is. Op 19 mei track en trace nog even bekeken voor een exacte lever tijdstip. Staat er ineens dat Post nl. het pakket nog niet ontvangen heeft van agrishop, terwijl eergisteren al bekend was dat het 19 mei geleverd zou worden. Ik heb gebeld met de firma, maar aangezien zij een lang weekend vrij hebben in verband met hemelvaart,na het weekend weer bereikbaar.Als je als Duitse firma geen zin hebt om op "feestdagen" te werken, begin dan geen webshop. Ga ergens op kantoor werken dan heb je geen verantwoordelijkheid,kun je weekend vrij nemen . Laatste keer dat ik hier iets besteld heb!

Een poot verbinding moest passend worden gemaakt.

Slordig, zal vaak oorzaak zijn van retourzending.

is prima

Heb eerder een aankoop gedaan en ben zeer tevreden

Superservice

Superservice. Topproducten aan democratische prijzen

Product zoals omschreven

Vlotte levering

Veeeeel te laten levering

De drie dagen van levering was tien dagen

Artikelen worden laat verzonden

We hebben de spullen nog mooit binnen de genoemde levertijd binnen gekregen het duurt minimaal 1 a 2 weken voor we artiekelen binnen hebben. Wel degelijk en goed spul dus over de artikelen niks verkeerd te noemen. Zet erbij 1-2 weken levertijd

PRima service goed product

Alles tip top in orde

Slecht!

Het duurt een aantal dagen voordat je je bestelling ontvangt. En het retourneren wordt door formulieren bijna onmogelijk gemaakt.. op zo’n een manier dat je dat je Het product houdt Terwijl je dat niet wil.

Snelle en zeer goede levering!! Niet gedacht dat ze de wiedepoort zo snel gingen leveren, echt wel top!

Rapide, efficace

achat de pièges souris

goede producten lange levertijd

de producten zijn goed alleen de levertijd klopt niet volgens de site 1 dag wordt 1 week. heb 3 x bestelling geplaats en 3x 1 week levertijd wat tegenwoordig erg lang is.

Prima producten. Snelle levering.

Prima producten. Snelle en keurige levering.

Snelle bezorging en goed product

Snelle bezorging en gewoon goed product

Snel

Snel verzonden en product zoals op de foto

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885