Snelle service en goede producten voor een mooie prijs

De producten komen overeen met de afbeeldingen en op de site. De prijs is een prima prijs voor deze producten. Het is een veelzijdige winkel waar je voor veel dingen terecht kunt.

Correcte levering en retour zenden geen probleem

Door een verkeerde bestelling is er geen probleem geweest met retourzending ,snel afgehandeld.

Snel en hulpvaardig

Snelle hulpvriendelijke reply. Goed geholpen

Vlotte levering goed verzorgd

Alles zag er goed uit Kwaliteit tov prijs is top

slecht

Mijn zending is nooit aangekomen

Goed materiaal en snelle levering

Snel gevonden en degelijk materiaal goede prijs snel verzonden

N.a.v. mindere ervaring werd spontaan service verleend!!

Had eigenlijk nog nooit meegemaakt, dat er n.a.v. een mindere review wordt gereageerd met een adequate oplossing. Fijn om mee te maken! De Voss.sonic 2200 is een prima apparaatje om de katten uit je tuin te houden! Nadat ik eerst elke dag drollen moest ruimen, heb ik na plaatsing geen bezoek van buurkatten meer gehad!

snelle en correcte service!!!

Tussen het ogenblik van bestelling en levering zat slechts 3 dagen tijd wat voor mij een prima service is.

Levering oke

Behulpzaam en vlot

Had een mail gestuurd om meer info de volgende morgen reeds een duidelijk antwoord de bestelling zelf was iets langer onderweg dan voorzien maar prima in orde

Het vogelhuisje voldeed aan onze verwachting..Alles klopte en het geheel was goed in elkaar te zetten.

Goede producten, efficiënt, veel keuze

Heel veel keuze en daardoor soms wat complex (ik bestelde 2 keer “verplaatsbare omheining” en was overtuigd hetzelfde te kiezen maar “nope”… maar dat is niet jullie schuld ;-D !

Sneller leveren.

14 dagn moeten wachten zonder info over dag van levering.Dat kan beter.

Prima service, snelle levering en duidelijke en overzichtelijke website

Alles in orde

Website en info prima

Tijd stip en dag van bezorging mag eerder worden aangegeven. Ik kreeg een mail out of the blue. We komen er zo aan. Een paar uur van te voren. Hier kan een klant niet op anticiperen. Dus graag een mail een paar dagen van te voren wanneer ze komen. En niet pas op de dag zelf. Graag op iedere plant de omschrijving welke plant het is.

Snel gevonden wat ik zocht,nette prijzen en snelle levering

Telleur gesteld in product.

Bij een eerdere aankoop van RVS zwaardere draadverbinders was ik zeer tevreden. Bij een tweede aankoop van een lichtere versie ben ik telleurgesteld. Na het aandraaien van de moertjes zijn sommige niet meer los te krijgen. Dus niet herbruikbaar!

Goede prijs en snelle levering

complimenten voor de altijd snelle en goede service

Niet alleen het bestellen en ontvangen verloopt zonder problemen. Ook bij retourneren heb ik mogen ervaren dat Agrishop meedenkt met een oplossing en mij als klant tegemoet komt, heel fijn!

Zeer mooi en makkelijk in elkaar te zetten

Het werd zeer vlug en op tijd geleverd vind het voederhuis zeer mooi

Goede service en levering

* Snelle levering; * Product was achteraf gezien overbodig. Retourneren verliep zonder problemen.

prijs levering ok

De site bekeken,mijn materiaal besteld,redelijk snel geleverd dus prima firma zal nog bestellen!

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885