Netjes en op tijd

Gewoon zoals het hoort.

Goede prijs en levering

Goede prijs en levering

Goede online informatie aangaande producten. Degelijke materialen en toebehoren. Snelle verzending

Snel en goed geleverd

Ik ben al ene paar jaar klant en ik vind dat de verzending van de bestelling steeds vlotter gaat. Prima assortiment en redelijke prijzen.

heel goed

ben tevreden maar spijtig dat de bediening niet kan worden opgeladen

Weinig commenucatie

Na 1 dag al een link voor track & trace wat positief was, maar dan bleef het wachten, en kwamen er geen update’s. Na enkele malen een mail gestuurd te hebben is er tot op heden ng altijd geen atwoord gekomen.

Super kwaliteit en snelle levering

Super tevreden ook over de prijs/kwaliteit

Mooie ervaring

Leuke producten met duidelijke omschrijvingen. Bestelling en levering gingen heel vlot.

Prima produkten

Werkt goed Bestelling gaat goed, op tijd bezorgd De mollenverjager vind ik niet geschikt als je buren hebt. Het piepgeluid is te hard en houdt onze buren wakker. Ik kreeg klachten en heb het apparaat na 4 dgn weer uitgezet. Maar werkt verder goed.

Ik had een set marterverjagers (VOSS.sonic 2000). Snel geleverd, helemaal top. Echter kwam ik er achter dat bij 1 toestel de sensor niet werkte. Via de mail kreeg ik te horen dat er een nieuwe toegestuurd werd, vallend onder de garantie. De oude mocht ik naar een recyclpunt brengen. Fijne service! De VOSS.sonic 2000 set is aan te bevelen!

prima service, snelle levering

zie hierboven

Prima materiaal snelle levering.

Prima materiaal snelle levering.

De bestelling was weer wat we er van verwachte top

Zeer betrouwbaar en al meerderen malen iets besteld.

Zeer tof

Zeer tof

alles goed geregeld

goed geregeld prima product voor een nette prijs

Geen reactie

Wanneer je de klantenservice een mail stuurt met een vraag. Krijg je gewoon geen antwoord. Jammer dat er producten die geen recensies hebben zodat je meer info hebben over product. De info op de site heel summier.

Goed en snel geleverd

Goede spullen en werd snel geleverd. Vragen over een product werden ook snel en zorgvuldig behandeld.

goed spullen voor een redlijke prijs

Tevreden met de aankoop

De gebruikaanwijzing mocht iets meer in detail gaan.

Slechte leveringstermijn !

Product omschreven als "op voorraad" na 6 werkdagen nog niets ontvangen, waarna ik mail en ik krijg als antwoord "product is besteld bij onze leverancier en onderweg". Dus de informatie op de website klopt niet !

Goede website.

Bestelling snel geleverd , goed verpakt.

geweldig

probleem met waterbak vlotter, direct opgelost na contact met Agrishop, door leverancier werden nieuwe vlotters opgestuurd

Fijn product Snel geleverd

5 Ohrstedt-Bhf Nord