Mooie afrastering voor onze Shih-tzu

We gebruiken de afrastering voorbij de camper zodat onze Shih-tzu vrij buiten bij de camper kan lopen en niet aangelijnd.

Volgens afspraak

Mail gekregen dat product weer op voorraad was, besteld en volgens afspraak geleverd.

Helaas is 1 van de stekkertjes onbruikbaar

Helaas is 1 van de stekkertjes niet bruikbaar, deze lijkt te klein

Vlugge opvolging van de bestelling en levering. Top

Agrishop prima maar verzending verliep slecht (kpn?)

Agrishop prima, maar verzending verliep moeizaam; wij waren zogenaamd niet thuis en na aflevering blijf ik spam ontvangen dat wij niet bereikbaar zijn

Gemakkelijk

Duidelijke uitleg en snelle afhandeling

Levering op tijd en goef.

Prims product.

Goede en directe service als je een probleem of een vraag hebt. Zeer goede technische uitleg.

Al meerdere bestellingen gedaan, altijd op tijd en correct

Nette service

Alles netjes verpakt

TOP !!!!!

Ook al was er even een probleempje ,toch zeeeer te vreden over het verdere verloop van mijn bestelling . Zeker een aanrader voor allen die iets te bestellen hebben BIJ AGRISHOP alles TOP .

Klantvriendelijke service met deugdelijke producten

Klantvriendelijke service met deugdelijke producten.

Te weinig informatie

Ik bestelde 2 sonar zuiltjes tegen mollen en woelmuizen. Als ik had geweten hoe erg de herrie was had ik ze niet besteld. Wij wonen vrijstaand maar de buren een heel eind vererop hadden er zelfs nog last van. En dan 7,95 betalen voor de retourzending, jammer

duidelijk uitnodigend . goede prijs kwaliteit verhouding.

duidelijke site.

veel keuze, scherpe prijzen

Prima product en afhandeling

Door de aankoop van de regenwatercollector kan ik nu op een nette wijze mijn regenvat vullen. Snelle en correcte levering.

Katten verjagers werken

Heel tevreden

Degelijk materiaal. Netjes afgeleverd.

Goed en keurig bedrijf

Goede verzending alles klopt na wat ik gekocht had. Snelle service en keurig verpakt thuis ontvangen.

Hele top product op tijd en kwaliteit goed

Geen opmerkingen

Super geregeld

Super geregeld, makkelijk te bestellen En ze werken met een super vervoerder ( post.nl) Vandaar de 5 sterren

alles ging vlot, doch product was niet helemaal ok

ik kocht dus een veulenvoederbak, doch het is niet sterk genoeg gemaakt. De moeder/merrie breekt het bakje kapot en kan alsnog aan het voer.

zeer goede service

zeer goede service en kwaliteitsproducten. Dank u

Levering niet ok, dozen kapot

Dozen waren wel beschadigd en waren bevestigingen te kort, uit de doos gevallen. Product wel ok. Kwam in 2 leveringen, had makkelijker geweest alles in één keer

Supersnel en correct afgeleverd

Mooi en goed, netjes verpakt en snel geleverd

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885