1keer een fout maken ok, maar 3 keer?

Eerste keer krijg ik na navraag mail dat poort naar transportfirma is en dat ze me op de hoogte gaan houden van levering. Na 1 week nog steeds niets gehoord. Nagevraagd bij transportfirma, poort was daar niet. Blijkt poort nog bij agrishop. Dan kan ze eindelijk geleverd worden. Op de dag van levering belt transportfirma dat enkel de palen geleverd worden. Poort is er niet. Er wordt een nieuwe afspraak voorgesteld. Ik deel mee dat ik enkel in vm kan. Ze beloven dat het voormiddag zal zijn. De dag voor levering krijg ik bericht dat ze s avonds leveren. Ik bel dat ik niet thuis ben. Ze zeggen datze de dag nadien gaan leveren. Bij thuiskomst blijkt de poort geleverd.

Aanbevolen

Goede en snelle leveringen

Snelle levering. Prima product!

Snelle levering. Goed product. Fijn geholpen bij klantenservice met mijn vraag.

Snelle levering, goede producten, concurrerende prijzen

Top. Al vele orders geplaatst. Altijd tevreden

Alles zoals verwacht, prima!

Ook al is mijn pakket niet aangekomen, ik ben na tel zeer vriendelijk geholpen en hopenlijk komt a.

Mijn pakket is verstuurd door jullie, maar de postbode heeft niet geleverd, ook niet op een ophaalpunt, na tel kontact werd ik geholpen door een zeer vriendelijke dame die alles in orde ging maken. Ik wacht dus hoopvol op mijn pakje. Voor mij de eerste keer ik bij jullie koop, maar als het in orde komt, zeker niet de laatste keer. Gr freddy

Levering te laat, waardeloze beloftes

Donderdag 11/08 materiaal op voorraad besteld met levertermijn van 1 à 2 werkdagen. Ik heb hier besteld na een dringende oproep van een klant omdat deze webshop, zogezegd, het snelst kan leveren. Heel mijn bestelling is om onbekende reden opgesplitst in 4 delen. Het 1e deel is 17/08 geleverd ofwel na 4 werkdagen. Deel 2 en deel 3 zijn ingepakt maar nog niet verzonden en deel 4 is nog niet ingepakt. Als je niet thuis bent kan je dus 4 keer naar een afhaalpunt. Klantendienst is via mail goed te bereiken maar zij weten zelf niet hoe het ervoor staat. Telefonisch is het een ramp, geen wachtrij en je moet dus maar geluk hebben om binnen te geraken. Het is mij 1 keer gelukt na 21 keer te bellen. Ze stellen mij voor om retourlabels op te sturen en mijn bestelling te retourneren. Mijn bestelling ligt nog in hun magazijn en ze vragen al om te retourneren... Dat zegt al genoeg. Ze beloven een dagelijkse verbinding vanuit hun magazijn naar Postnl maar ze hebben meerdere magazijnen. Ligt je materiaal dus, zoals in mijn geval, niet in hun hoofdmagazijn zal je bestelling er niet binnen de 2 werkdagen zijn. Wellicht zullen hier wel excuses volgen maar daar ben je vet mee. Mocht je in tijdsnood zitten bestel dan elders.

Super!!

We hebben het gaas voor onze hond op vakantie gekocht als omheining. Het gaas is mooi/ stevig van kwaliteit. Ik zou het anderen ook zeker aanbevelen.

prima prijs, aflevering volgens afspraak

goede service

Klantenservice vriendelijk. Pakket op tijd ontvangen

Goede service en snelle bediening

Gewoon heel goede ervaringen

Geweldige service

Geleverd zoals gevraagd.

Goede en snelle service en de geleverde artikelen zijn prima in orde.

Top levering

Snel en correct geleverd. Het apparaat werkt goed

Prima levering

Bestelde artikelen werden snel en zorgvuldig geleverd.

Schapennet is super!

We hebben voor opde camping een schapennet gekocht. Dit werkt geweldig! Erg blij mee... We kunnen nu rustig xzitten en onze hond rondlopen.

Niet tevreden

Op de website staat, Levertijd: 1 - 2 werkdagen. En ik had het apparaat zo snel mogelijk nodig. Ik bij deze firma besteld want hun melde dit op de website. Woensdag besteld, ik dacht dan heb ik het zeker zaterdag binnen. Maar zaterdag nog niet binnen, zondag nog niet binnen. Maandag had ik het binnen. Ik stuur een bericht naar agrishop en leg mijn klacht voor. Krijg ik een bericht door. Wij hebben het oprijd verzonden dat het probleem dan bij dpd ligt. Dan vindt ik dat je zoiets ook niet op de website moet zetten wat niet waar gemaakt kan worden.

Super meegedacht

Ze konden niet optijd leveren. Hebben alles geannuleerd en mijn geld snel terug.

Adequaat geholpen en snel

Na opgave diverse mail ontvangen tav. Verloop , artikel binnen gemonteerd en het werkt prima toch!

Telefonisch contact ook erg goed.

Alles piekfijn in orde!

Alles klopt

Eigenlijk gewoon helemaal niets op aan te merken

Snelle levering en goed geprijsde artikelen

Snelle levering en goed geprijsde artikelen