Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Goede en snelle levering

Niks op aan te merken

Alles in orde

Er werd meteen omgeruild toen ik belde dat er iets niet werkte.

Uitstekend!

Prima, snel geleverd, goed verpakt, artikel zoals op de site getoond.

fijn product

fijn product, scherpe prijs. Als de levering iets vlotter was geweest, dan had ik een 10 gegeven

Stevig net om kippenren af te sluiten voor roofvogels. Duidelijke communicatie i.v.m. levering die snel gebeurde. Stevig verpakt en perfect aangekomen.

Bon achat

La barrière que j'ai achetée était conforme à ce que j'attendais ; la livraison s'est faite sans problème à l'heure prévue. Tout était donc OK !

Product van kwaliteit, levering te laat.

Wat ik besteld heb is van het goede kwaliteit. Levering was te laat en had ik bijna hoop opgegeven dat ik nog iets kan ontvangen. Bestelling volgen deed ook niet voldoende.

goede levering, goed product

Top service en goed product

Vossennet besteld. Kwaliteit is top. Jammer genoeg springt de jongste terrordog er nog steeds overheen, maar hij begint het te snappen :) Snelle service. Hartelijk dank.

Kwaliteit en goedkoper

Al meerdere producten hier besteld. Kon deze producten bij geen enkele andere dierenspeciaalzaak voor deze prijzen gevonden krijgen. Dezelfde producten, kwaliteit en stukken goedkoper hier.

Snel en vakkundig

Goed georganiseerd. Goed product en snel in huis.

Betrouwbare webwinkel

Agrishop.nl is een betrouwbare webwinkel met een specifiek assortiment. Geen teleurstellingen.

prima service

mijn bestelling is snel en accuraat geleverd

Het artikel was gebruikt

Vos farming net gekocht. Aan het zand aan de paaltjes was te zien dat het al gebruikt was. Het is ons verkocht als nieuw.

Alles geleverd zoals besteld

Prima.

Uitstekend. Snelle reactie op gestelde vragen

Goede snelle levering en goed product

Mijn bestelling bij Agrishop werd snel en goed geleverd. Het gekochte vogelhuisje is mooi en stevig en compleet met alle bevestigingsmaterialen in de verpakking.

Gaat niet

Hond is te groot voor leiband, geen effect, gaat straks terug

netjes verpakt. de pinnen waren fijn afgeschermd

pinnen van het net waren netjes afgeschermd, zodat je jezelf niet bezeerd met het uitpakken. Heel netjes ingepakt.

Goeie prijs, snel bezorgd en goeie kwaliteit

Had al een goeie ervaring

Prima voor elkaar

Makkelijk te bestellen, snelle levering en het product doet wat hij moet doen, super tevreden

Vlug geleverd

Prima spuit vlug geleverd