Levering naar wens en op tijd

Snelle levering van een prima product

Zie boven

Prima assortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Prima assortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Zeer tevreden hele snelle levering wat je bestel en het is van kwaliteit

Snel, prima prijs en goed materiaal

Heb onze tuin kunnen beschermen tegen drommem ganzen. Die netjes buiten omze tuin blijven om te fourageren met hun kroost. Spullen zijn snel geleverd, is goed materiaal en een prima prijs.

De levering liet wat langer op zich wachten dan afgesproken.na een telefoontje prima opgelost.

Ik had een net besteld met palen met dubbele punt. Ik kreeg met enkele punt. Contact opgenomen en t was zo geregeld. Ik kon t gratis retourneren en t verzendbewijs doorgeven, dan konden ze direct de juiste bestelling sturen. Prima service dus.

snelle service, betaalbare producten

Aankoop van schadedraad met dubbele pin voor rondom onze Camper op vakantie. Product is zoals verwacht met zeer flexibele paaltjes. Levering was ook volgens verwachting en netjes op tijd.

Goed maar spijtig dat er maar 1 pakket van de 2 aangekomen is.

Ligt misschien niet aan Agrishop maar aan Post.nl maar 1 pakket van de 2 ontvangen.

Alles altijd netjes geleverd en goede kwaliteit

Heb een deuropener gekocht ChickenFriend van Voss.farming. Het toestel is perfekt van kwaliteit en gebruiksgemak.Er zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij en heb nuttig advies gekregen. Ik had voorheen een chicken guard premium maar de motor begaf het na 4 jaar gebruik.Ik denk dat dit een betere keuze is.

Makkelijk op te zetten

Keurig bedrijf

Snelle levering en goed product

Niet tevreden. Levering niet aangekomen

Levering werd door de chauffeur terug meegenomen naar het depot. Niemand verwittigd mij moest er zelf voor bellen.

Communicatie kan beter.

Levering duurde langer als verwacht, geen bericht daarover gekregen?

Uitstekende service

Snelle en goed opvolgbare levering . Een dikke 10 aan jullie

Prijs kwaliteit top!

Snelle levering.

Omdat we een schrikdraad voor onze diertjes gaan gebruiken op een school hadden we visuele waarschuwingsbordjes nodig.

Prima website en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Kwaliteit van geleverde goederen is prima

Snel en vlotte levering

Snel en vlotte levering van prima spullen

Werd goed opde hoogte gehouden

Na het bestellen duurde het enkele dagen eer het pakket kwam. Geen probleem. In de tussentijd werden we goed op de hoogte gehouden.

zeer goede dienstverlening.

ik ben zeer tevreden

Perfect, op tijd geheel volgens verwachting.

Levering geheel conform afspraak: Perfect de

heel veel keus, leuke prijsjes en vlotte afhandeling

staat hierboven al

5 Ohrstedt-Bhf Nord