Snel en marktconform geprijsd

Had nog alles nodig voor de opstart van het grootbrengen van kuikens, warmtelamp, warmteplaat, drink en eetbakjes,….

Snelle levering Goed materiaal

Op agrarische sector te zien is er van alles te bestellen.

Voor tuin , weiland en terras is er van alles te bestellen.

vlotte levering en superkwaliteit

De bestelde producten zijn steeds van hoge kwaliteit.

Eerste bestelling geannuleerd, trage verzending

Eerste bestelling werd geannuleerd zonder dat ik enige melding kreeg. Na 2x mailen reactie dat het per ongeluk was geretourd. Daarna 3x moeten mailen om mijn geld terug te krijgen. Opnieuw besteld op 5 maart, vandaag is het 12 maart en ik heb zelfs nog geen tracking code beschikbaar...? Wanneer gaan jullie mijn bestelling ooit opsturen? Service is beneden maats.

Goede ervaring

Over het algemeen heel tevreden over de dienstverlening van agrishop. De website is duidelijk, er staat veel informatie bij de producten en je kan makkelijk bestellen. Het enige nadeel is dat de geclaimde verzendtijd niet volledig klopt. Mijn bestelling kwam een paar dagen later aan als verwacht, maar dat kan natuurlijk ook aan het postbedrijf liggen. Over het algemeen zeer tevreden, ik zal hier zeker nog bestellen.

Alles netjes geleverd

Alles netjes geleverd al kwam het wel in 2 delen , het ene vrijdag en het andere de week er op … waar ik niet van op de hoogte werd gebracht . Heb dan zelf een mail gestuurd en daar kreeg ik wel redelijk snel reactie op. Maar zou toch fijner geweest zijn als dit op voorhand werd gecommuniceerd

Slecht

Bestelling komt niet aan blijft retour gaan, en Agrishop doet er niets mee. Een hoop geld kwijt en geen spullen.

goed verlopen

allemaal correct geleverd

Aanrader

Degelijk materiaal aan mooie prijzen Was zeer snel geleverd , dank u

Goede producten voor een goede prijs.

Snelle en correcte levering. Ook voor kleine bestellingen.

Betrouwbaar in levering!

In mijn eerste ervaring met Agrishop heb ik voor een redelijk bedrag bestellingen geplaatst en vooruitbetaald. Artikelen zijn vervolgens correct en snel geleverd in stevige verpakking ter voorkoming van eventuele transportschade. Kortom een goede ervaring.

Zeee tevreden

Goed product en snelle levering.

Snelle levering en komt na wat het beloofd

Correct zoals het hoort.

Idem

Mooi maar laat

Ik had woensdag een hek besteld dat op voorraad was. Er stond vandaag besteld morgen in huis. Dus dat zou mooi op tijd zijn voor de klusjesman die op zaterdag zou komen. Vrijdag nog niets binnen. Ik heb de klantenservice geprobeerd te bellen. Geen gehoor, totaal niet bereikbaar. Klusjesman maar afgebeld. Het hek kwam een week te laat aan. Het zag er wel mooi uit.

Professionele degelijke waar.

Professionele degelijke waar tegen een scherpe prijs. Snelle verzending is ook een pluspunt.

Perfect en snel geleverd.

Prachtig product dat mijn kippen nu beschermt tegen vossen.

Alles snel geregeld

Ben dik tevreden met het materiaal en met de service

Groot assortiment, alles wat ik nog nodig had voor de wijngaard. (NB telefonische bereikbaarheid te verbeteren).

Goed produkt, snel geleverd.

Heb na twee weken het idee dat minder wordt met de woelmuizen. In het begin kon je ze goed horen maar na een paar dagen hoor je ze bijna niet meer maar ze werken wel.

Prima niks mis mee

Alle keren dat ik iets besteld heeft is prima verlopen en goede kwaliteit artikelen.

Bestellen kinderlijk eenvoudig leveren snel

Zoals boven. Het leveren was snel en volgens afspraak. Netjes verpakt. Mankeert niets aan. Hulde!!!

Matig de

100 weide palen besteld. De variatie in het pak was veel te groot. Er zaten veel palen in onder de maat.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885