Prima service en kwaliteit

Goede site met correct advies. Goede prijs kwaliteit en levering.

Levering duur lang

Levering week geduurt

Waardeloos

Als je adverteert met het gegeven dat je binnen 2 - 3 werkdagen levert, en vervolgens niks laat weten. Je zelf 5 keer contact op moet nemen om er achter te komen waar de spullen zijn en blijven. Je spullen uiteindelijk 15 dagen na bestellen worden geleverd, lijkt een juiste omschrijving in één woord, Waardeloos, de juiste beschrijving.

Producten zijn van goede kwaliteit geen goedkope rommel een minpuntje de leveringstermijn iets verkorten Wel tevreden

Goed service

Bij vragen krijg je snel antwoord en advies.

Super producten

Zeer correct bedrijf

Prima om zaken mee te doen

Mooie en volledige shop, snelle en goede afwikkeling. Fijn om zaken mee te doen!

Top: makkelijk te bestellen en snel verzonden

Goed product.

TOP die Nederlanders :)

Vlug, correct geleverd, goed kwaliteit, TOP!

Netjes geleverd / teruggestuurd / en geld terug ontvangen

Goeie club die zich aan zijn woord houdt :)

Goede kwaliteit, correcte levering

Veel keuze, goede kwaliteit en correct geleverd

positief

leuk bedrijf! er staat op de website, levering in 2 tot 3 werkdagen. dat klopt lang niet altijd. het duurt vaak langer.

Prima product

top

Bestellen gaat heel gemakkelijk bij Agrischop en de materialen die ik bestelde van heel goede kwaliteit , we hebben zelf een stalkast gemaakt en ingericht , de bezorging was ook heel vlug , binnen drie dagen hadden we de bestelling in huis , kortom super tevreden.

Top shop.

Super assortiment tegen nette prijzen. Snelle verzending. Prima communicatie.

Goed kwaliteit

Top service snel bezorgd

Juiste produkt en goed gelevrd

Vogels bescherming in de minder eet vinden.

goed en snel

goed voerbakken en snel geleverd

Prima hout voor goede prijs

Snelle levering van prima hout. Het werd zelfs achterom gereden door de bezorger. De projs was ook zeker goed.

Degelijke webshop

Ik vind er mijn materiaal en met een degelijke kwaliteit

prima webshop

Bestel bij Agrishop vaker de meest uiteenlopende producten en de levering gaat altijd goed. Levering in de meeste gevallen met paar dagen in huis, een keer 2 weken moeten wachten. Producten goed van kwaliteit en kloppen met product omschrijvingen. De levende muizenval werkt helaas niet, daar lopen de muizen gewoon weer uit, maar dit ligt natuurlijk aan het product en niet aan Agrishop.

Zeer gemakkelijke webshop

Ben zeer tevreden ik vindt heel gemakkelijk wat ik zocht. Een aanrader.

Goede en betrouwbare webshop.

Ik heb het artikel besteld en een paar dagen later al ontvangen. Keurig verpakt. Perfect! Bedankt.

Verzending duurt erg lang

Prima spullen heb er al vaker besteld maar je moet geen haast hebben want de verzending duurt erg lang. Denk dat ik nu 3 of 4x besteld heb, Alleen de eerste keer waren me spullen er snel.

goede service

goede service, snelle levering