Zeer goedkoop maar lange levertijden

Ik ben blij met de producten die ik kan bestellen hier. Maar ik heb het nooit binnen 2 of 3 werkdagen. Al vaker heb ik besteld dat het ruim 1 week of zelfs 2 weken duurt dat is wel wat jammer. Met spoed ga ik dus toch eerder naar een welkoop. Voor iets wat langer kan wachten ga ik hier bestellen

Geweldig mooie krabpaal!!!

Ik was wat angstig na de reviews gelezen te hebben, maar kon geen andere krabpaal vinden die me aanstond dus nam de gok. Volgende dag al geleverd!! Helaas was een plak na een week stuk, kreeg 2 opties, nieuwe plak of een goed bedrag terug. Ben voor het laatste gaan. Ook kwa mailen zijn ze erg vlot en vriendelijk!!! De paal is erg makkelijk en snel in elkaar te zetten en hele mooie kwaliteit. Onze kitten ligt er erg graag in! Zeker aan te raden!!!

Correcte levering

Correcte levering

*** zijn het

Op vrijdag 14 juli plaats ik een bestelling, levering 1-2 werkdagen. Dinsdag volgend vraag ik of het reeds verzonden is, neen, wordt asap verzonden, maar niet alles was in voorraad. Ik vraag om wat al in voorraad is te versturen… zouden ze doen. Maandag daarna nog steeds niets verzonden. Dinsdagavond (9 werkdagen later) zou alles eindelijk verzonden zijn. Die vrijdag wordt eindelijk 1 deel geleverd. De rest is ???? Ik telefoneer naar post NL en krijg daar te horen dat er problemen zijn met het pakket en dat agrishop dat moet regelen. Breng agrishop op de hoogte en ze zouden er achteraan gaan. Maandag, dinsdag, woensdag… geen nieuws! 3 weken later laat ik ze weten dat ik elders bestel en ze me mogen terugbetalen. Dit gebeurt een aantal dagen later maar tot op heden wacht ik nog steed op een ontbrekende som van iets meer dan *** euro. Geen enkele verklaring waarom, geen excuses, niets. Nooit meer! 1 ster is nog steeds te veel. Want *** verdienen geen sterren.

verzenden slecht

Het duurde wel een dag of 10 voordat ik het binnen had! Terwijl er wat anders wordt gezegt.

Helaas 5 dagen te laat geleverd waardoor we 1 dag later op vakantie moesten vertrekken

Materiaal was zoals op website , alleen was men vergeten ons pakket te verzenden ...

Prima producten, maar te lange levertijd

De producten die ik besteld heb zijn uitstekend bevallen. Echter, er werd 1-2 werkdagen levertijd beloofd op de site. Dat is in werkelijkheid ruim een week geworden.

Valt verschrikkelijk tegen

Apparaat beloofd veel maarre doet weinig

Waardeloos

Een ijskonijn daar komt eerdere toezeggingen gewoon niet na. Een simpele correctieve actie komt niet in hem op, blijkbaar een brug te ver.

Prijs & Kwaliteit zijn best o.k.

Wij zijn zeer tevreden van onze blauwe Led insecten killer, zeer doeltreffend !

Vlotte levering!!

Super vlot geleverd netjes verpakt en goed en stevig product.

Hondje blijft op zijn plek voor de caravan

Uitgebreide collectie

Buiten een vertraagde levering was verder alles zeer correct

Omschrijving van product prima

Gekregennwat aangeboden werd. Levertijd wisselend 1 keer vlot andere keer duurden het pasr dagen langer

Top! Hele goede service

Een deel van mijn bestelling was door PostNL niet geleverd, na fijn contact met Agrishop hebben ze de artikelen nogmaals verzonden, super service!

Vlotte service

Excellent

Alles zoals gepland

Correcte afhandeling van de bestelde prod.

Correcte afhandeling van de bestelde prod.

Goed maar

Webschop duurt wel beetje lang voor te versturen. Post NL. Dat is ware ramp 0/10 zending is 4 x veranderd van datum levering. Grtj , Julien Schatteman

Mooie en stevige omheining

Prijs kwaliteit was dit zeer goed. Blijft stevig staan

Ik ervaar de Agrishop als een betrouwbare webshop. Goede service en perfecte communicatie. Het vogelhuis dat geleverd is, is van top kwaliteit ! Op mijn startpagina geplaatst.

Perfect op tijd geleverd. Goed verpakt

Helemaal compleet en top!

Prima informatieve webwinkel, heldere uitleg en ook telefonisch goede communicatie. Het ging in mijn geval om een permanente afrastering tegen wilde zwijnen.

Eerst twijfelde ik of via Agrishop te bestellen na het lezen van de slechte reviews over de levertijd. Toen even telefonisch contact gehad voor ik ging bestellen om te kijken hoe dit precies zit, mevrouw gaf inderdaad aan dat het product vaak later wordt geleverd. Uiteindelijk toch besteld en prijs kwaliteit is goed. Inderdaad veel vertraging gehad met de levering. Op de website staat binnen 1-2 werkdagen geleverd. Dit is zeker niet het geval, het product werd pas na een week verzonden. Voor mij maakte dit niet uit want ik had er geen haast mee en wist dat ik het product later geleverd zou krijgen dan op de website vermeldt. Wellicht handig om de levering binnen 1-2 werkdagen aan te passen, om slechte reviews te voorkomen. Om deze reden had ik toch bijna voor een andere wedshop gekozen. Service was verder prima.

Matige dienstverlening

Telefoon is vaak niet bereikbaar. Een voicemail zegt dat je later terug moet bellen. Later op de dag weer dezelfde voicemail. Ze leveren uiteindelijk wel maar veel later dan het afgesproken tijdstip. Dat verwijten ze aan de vervoerder. Heb nu 2x bij Agrishop besteld. En 2x dit zo ervaren. Als je ze uiteindelijk aan de telefoon hebt en vraagt wanneer de zending dan geleverd wordt, zeggen ze dat ze dat niet kunnen zeggen. Ze zeggen dat ze terug mailen en ook dat doen ze niet. Mijn producten (hekwerk) zijn uiteindelijk veel te laat geleverd, waardoor ik met anderen ook weer afspraken heb moeten verzetten en dat is ronduit vervelend.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885